Προς το περιεχόμενο

Online επιχείρηση με φτηνά videogames

scooterlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Admins, ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση γιατί δε θα δημοσιεύσω url, παρόλα αυτά...

..ξεκινήσαμε μια επιχείρηση με ένα φίλο με σκοπό να χαμηλώσουμε τις τιμές στα videogames στην Ελλάδα, με μεγάλους προμηθευτές και το στοκ μας είναι ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί να μην μπορούμε να συναγωνιστούμε σε ποσότητα τις μεγάλες εταιρείες (ακόμα) αλλά σίγουρα μπορούμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας βοηθώντας και όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για games αλλά σας δυσκολεύουν οι απαγορευτικές τιμές. Μιλάμε για τιμές ίσως και 20 ευρώ φτηνοτερες από του εμπορίου..

Είμαστε κι εμείς gamers και γιαυτό καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας..

Όποιος ενδιαφέρεται ας στειλει PM για το URL με το σάιτ. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν παραβιάζονται οι κανόνες, ελπίζω όχι από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται url, αλλά από κάπου πρεπει να ξεκινήσουμε κι εμείς και κάποιοι πρεπει να επωφεληθούν από αυτά που έχουμε να προσφέρουμε!

Δημοσ.

φιλε μου εχουμε διαβασει και εχουμε διαβασει εδω μεσα...

για μενα ανεβασε το λινκ απο το καταστημα σας,να το ξερουμε και γιατι οχι να το τιμησουμε.

οπως και να χει,καλη ιδεα και καλη αρχη ευχομαι

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη απέναντι στους admin και στους όρους, το σάιτ είναι:

http://www.gamebuy.gr

Να επισημάνω πως είμαστε στο ξεκίνημα. Καταφέρνουμε ήδη να είμαστε ανταγωνίσιμοι ανάμεσα στους κολοσσούς, αλλά με τον καιρό και όσο 'αυξάνει' η επιχείρησή μας, επιδίωξή μας θα είναι η μείωση των τιμών.

Ο στόχος είναι πως αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε ότι θέλουν όλοι: άμεση εξυπηρέτηση, διαθέσιμο στοκ, after-sales υποστήριξη. Και φυσικά... γνωρίζουμε το αντικείμενο.

Ξεκινάμε και ότι γίνει..! :)

Δημοσ.

Εγώ σας τίμησα με την πρώτη παραγγελία πάντος αλλα το συγκεκριμένο που παράγγειλα μου ερχόταν πιό φθηνά απο το e shop.

http://gamebuy.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=130 +5 ευρό μεταφορικά

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00161

Δημοσ.

Ωραίος! Είσαι ο 5ος πελάτης! :) Άντε καλή μας αρχή! Το πακέτο σου θα φύγει το συντομότερο! Με τον καιρό θα χτυπάμε και το eshop θεού θέλοντος!

Δημοσ.

Εγώ να πω λίγο για το Design;

Πάρα πολύ όμορφο Logo. Ειλικρινά, μου άρεσε πάρα πολύ.

Αλλά, προσπαθήστε να κάνετε λίγο πιο επαγγελματικό το υπόλοιπο. Δε μου αρέσει η τόση μαυρίλα εμένα προσωπικά, πίσω από τις εικόνες-κατηγορίες.

Κατά τα άλλα, καλή αρχή, καλές γιορτές!

Δημοσ.
Εγώ σας τίμησα με την πρώτη παραγγελία πάντος αλλα το συγκεκριμένο που παράγγειλα μου ερχόταν πιό φθηνά απο το e shop.

http://gamebuy.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=130 +5 ευρό μεταφορικά

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00161

http://www.blahdvd.com/Games/Star-Wars-The-Force-Unleashed-PS3/AV05573/product.htm 18,5 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά....αρκεί να έχεις μια προπληρομένη(ή χρεωστική/πιστωτική),είναι λογικό να μην έχετε φυσικά τέτοια τιμή μακάρι να κοντράρετε έστω eshop/ebw κτλπ για να δείτε κέρδος απο άτομα που αγοράζουν με αντικαταβολή

τέλος πάντων καλή αρχή να έχετε ,εμένα μου άρεσε το στυλ του σιτε.για τις τιμές εντάξι σχετικά καλές είναι αλλα στα platinum(ps3) είναι αρκετά μεγάλες ,π.χ. όσο πέρνεις τα uncharted1/mgs4/rachet στο πλαίσιο και στο σέβεν τόσο κάνουν και στο σιτε αλλα + τα μεταφορικά .ξέρω δεν έχουν περιθώριο κέρδους τα platinum αλλα χτυπάει άσχημα.

Δημοσ.

Καταρχήν Daemonos, το πακέτο παραδόθηκε στην courier σήμερα, λόγω εορτών όπως καταλαβαίνεις, παράδοση την Τρίτη.

Όσον αφορά το design, το έφτιαξα εγώ εξαρχής, logos, site, όλα. Δύο άτομα είμαστε στην επιχείρηση, προχωράμε και βλέπουμε πως θα συνεχίσει. Το design απευθύνεται σε gamers και έτσι κρίναμε πως έπρεπε να δείχνει. Λειτουργικά είναι άψογο, με real-time stock, παραγγελία χωρίς registration, φιλτράρισμα με πολλούς τρόπους (αλφαβητικά, τιμές vice versa)...

Όσον αφορά τις τιμές. Αφενός υπάρχουν μαγαζιά που προσπαθούν να ξεφορτωθούν μεταφορικά, αφετέρου άλλες κάνουν κολοσσιαίες παραγγελίες εκατοντάδων κομματιών και φυσικά δε θα μπορούσαμε να τους ανταγωνιστούμε στο ξεκίνημά μας. Βρήκαμε καλούς, αξιόπιστους και γρήγορους συνεργάτες, και εκμεταλλευόμαστε όσο καλύτερα το κεφάλαιό μας. Όταν η επιχείρηση θα παράγει κέρδος, θα πέσουν οι τιμές. Προς στιγμήν κρατάμε τις τιμές χαμηλά σε όλους τους τίτλους, αν όχι τις χαμηλότερες κρατάμε καλές ισορροπίες και ό,τι βλέπετε είναι ετοιμοπαράδοτο. Υπάρχουν άλλοι που απλά βολέυονται στην 'προσωρινά-μη-διαθέσιμη' λύση.

Εν κατακλείδι, βάζουμε τα δυνατά μας, έχουμε όραμα, είναι αρχή ακόμα, αλλα έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές.

Τα 50άρια στους ολοκαίνουριους λίγο δύσκολο φίλε μου, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις... απλά επισκέπτεστε συχνά! :)

Δημοσ.

1. Καλές δουλειές.

2. Δεν είμαι επιστήμονας, ούτε ειδικός αλλά νομίζω ότι είναι τουλάχιστον χαζό να συγκρίνουν κάποιοι, ένα κατάστημα 2 ατόμων με ηλικία ούτε μιας βδομάδας, μ'ενα κατάστημα 12 χρόνων με τζίρο 112.000.000 euro και 400 άτομα προσωπικό.

3. Πολύ καλή σελίδα, και με άψογο σύστημα φιλτραρίσματος που δεν έχω δει κάπου αλλού.

4. Ολοι έχουν καλάθια, εσείς σακούλα. Μ' αρέσει.

Δημοσ.
1. Καλές δουλειές.

2. Δεν είμαι επιστήμονας, ούτε ειδικός αλλά νομίζω ότι είναι τουλάχιστον χαζό να συγκρίνουν κάποιοι, ένα κατάστημα 2 ατόμων με ηλικία ούτε μιας βδομάδας, μ'ενα κατάστημα 12 χρόνων με τζίρο 112.000.000 euro και 400 άτομα προσωπικό.

3. Πολύ καλή σελίδα, και με άψογο σύστημα φιλτραρίσματος που δεν έχω δει κάπου αλλού.

4. Ολοι έχουν καλάθια, εσείς σακούλα. Μ' αρέσει.

Κοίτα την υπογραφή σου*. Δεν απευθύνεσαι σε χαζούς. Δεν πείθεις.

Παρόλα αυτά καλές δουλειές γιατί όντως φαίνεται πολύ καλό κατάστημα και αξιόλογη προσπάθεια. Δεν χρειάζεστε τέτοια "ανεξάρτητα" ποστς, ειλικρινά το mouth to mouth marketing δεν το υποκαθιστά τίποτα. Και όπως φαίνεται από τα ποστ εδώ τα πάτε ήδη μια χαρά.

*Edit: Ο χρήστης είχε στην υπογραφή του απευθείας λινκ με banner του μαγαζιού, το οποίο και άλλαξε όταν έκανα αυτό το ποστ. Άγνωστο (?) γιατί.

Δημοσ.

καλα σας λεει ρε παιδια ερχεστε σε ενα φορουμ αν οχι οι ιδιοι, οι κολλητοι σας και κανετε θετικα comments για το μαγαζι?!!!

1.λειπουν πληροφοριες faq τυπου πως αγοραζουν με ποιον τροπο μπορουν να πληρωσουν,πως τα παραλαμβανουν(μαγαζι ή μονο αποστολη) κτλ.

-ειδα οτι υπαρχουν οταν κανεις αγορα και εφοσον εχεις κανει log in-

2.η τοποθεσια σας-Δραμα- μαλλον δεν ειναι η καλυτερη δυνατη για τα εξοδα μεταφορικων προς Αθηνα.

3.νομιζω οτι ο μονος τροπος γρηγορης διαφημισης αυτα τα χρονια ειναι αν βγαζετε results στο skroutz.gr ή παρομοια..

4.αρκετος αδειος χωρος μεταξυ logo banner και βασικου..βαλτε μερικα λογια διπλα απο το logo ή βαλτε το logo αριστερα απο τις κατηγοριες

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και πάλι. Kage, μη γίνεστε παράλογοι, το ότι έτυχε κι έπεσε το forum κάποιος όντως γνωστός, δε σημαίνει τίποτα. Τα σχόλια ΟΛΩΝ είναι ευπρόσδεκτα, καλοπροαίρετα και μη. Να απαγορέψουμε δηλαδη σε γνωστούς να απαντούν στα φόρουμ; Και το ότι είναι γνωστός δε σημαίνει ότι δεν έχει δική του άποψη..

Όσον αφορά τη Δράμα... Δράμα μας έτυχε, τί να κάνουμε; Κανένας δεν αναγκάζεται να πληρώσει μεταφορικά, και κανένας δεν υποχρεούται να αγοράσει εφόσον κρίνει ότι μπορεί αλλού να κάνει τη δουλειά του καλύτερα. Εμείς κάνουμε το δυνατόν εφικτό.

Δημοσ.
Κοίτα την υπογραφή σου. Δεν απευθύνεσαι σε χαζούς. Δεν πείθεις.

Παρόλα αυτά καλές δουλειές γιατί όντως φαίνεται πολύ καλό κατάστημα και αξιόλογη προσπάθεια. Δεν χρειάζεστε τέτοια "ανεξάρτητα" ποστς, ειλικρινά το mouth to mouth marketing δεν το υποκαθιστά τίποτα. Και όπως φαίνεται από τα ποστ εδώ τα πάτε ήδη μια χαρά.

Καλές γιορτές να 'χεται όλοι, και ο νέος χρόνος να σας φέρει αυτό που θέλετε ή σας "λείπει".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...