Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βρισκω το κολοαποδειξη τη τρελα μου μεσα
basilis5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βρισκω το κολοαποδειξη τη τρελα μου μεσα πες οτι στο καναν δωρο πριν καποιους μηνες
Tigran Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεσαι απόδειξη. Πάνε στο κατάστημα που το πήρες, δώσε ημερομηνία και όνομα και θα σε βρουν κατευθείαν.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η απόδειξη αγοράς απλά ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τις αντιπροσωπείες για να μην ψάχνουν. Ούτως η άλλως κανείς δε μπορεί κανένας να αρνηθεί ότι ενα slim ps3 θα είναι ολοκαίνουριο... H αποδειξη αγορας δεν κανει αυτη την δουλεια φιλε μου.Με την αποδειξη δειχνεις στο μαγαζι οτι το αγορασες απο εκει .Τιποτα παραπανω.Ετσι και αλλιως η αντιπροσωπεια βλέπει το serial number και αν...
scooterlord Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Όπως είπα αρχικά και στο επιβεβαίωσαν οι επόμενοι, η απόδειξη είναι για ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ των πωλητών. Τίποτα παραπάνω, ούτως η άλλως με τα στοιχεία σου μπορούν να σου κόψουν αντίγραφο.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Tι να μου επιβεβαιωσουν ?Δεν εχω ψωνισει εγω ποτε? Εγω σου λεω οτι αν πας στο καταστημα χωρις αποδειξη τοτε αν θελουν μπορουν να στο παιξουν ασχετοι.Αν παλι δεν θελουν τοτε εχει καλως...Απλα πραγματα δεν λεω κατι συνθετο .Εσυ μαλλον θα αναφερεσαι σε τιμολογιο...Εδω με αποδειξη φιλε scooterlord και πλεον ορισμενοι το γ....νε το θεμα .Ασε τωρα .Δεν θελω να θιξω υποληψεις
Xplode Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον πηγα στο καταστημα .Για την αποδειξη δεν υπαρχει προβλημα,ο φιλοσ εκει μου ειπε πως πρεπει να κανω τις ενημερωσεις και θα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα θα δοκιμασω σημερα.Για να μου αλλαξει αυτο το ps3 μου λεει πως πρεπει να σταλει μεσα σε μια ...εταιρια και μπλεκει μετα το θεμα....Τελος παντων θα κανω τις ενημερωσεις και αν παιξει εχει καλως ...αν οχι θα του το φερω στο κεφαλι.
skanjos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον πηγα στο καταστημα .Για την αποδειξη δεν υπαρχει προβλημα,ο φιλοσ εκει μου ειπε πως πρεπει να κανω τις ενημερωσεις και θα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα θα δοκιμασω σημερα.Για να μου αλλαξει αυτο το ps3 μου λεει πως πρεπει να σταλει μεσα σε μια ...εταιρια και μπλεκει μετα το θεμα....Τελος παντων θα κανω τις ενημερωσεις και αν παιξει εχει καλως ...αν οχι θα του το φερω στο κεφαλι. και firmware να αλλάξεις δεν νομίζω να διορθόσει τέτοιο σφάλμα..... μάλλον να σε διώξει ήθελε.τέλος πάντων μην σου διώχνω τις ελπίδες ,δοκίμασε το
teofross Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον πηγα στο καταστημα .Για την αποδειξη δεν υπαρχει προβλημα,ο φιλοσ εκει μου ειπε πως πρεπει να κανω τις ενημερωσεις και θα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα θα δοκιμασω σημερα.Για να μου αλλαξει αυτο το ps3 μου λεει πως πρεπει να σταλει μεσα σε μια ...εταιρια και μπλεκει μετα το θεμα....Τελος παντων θα κανω τις ενημερωσεις και αν παιξει εχει καλως ...αν οχι θα του το φερω στο κεφαλι. Ρε συ φιλαρακι συγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα.Ειναι υπωχρεωση της εταιριας απλα αμα ειναι ελλατωματικο να σου δωσει κατι αλλο η να στο φτιαξει.Απο κει και περα πολυ το μπερδευεις.Αμα ειναι να το δωσει το μαγαζι σε μια εταιρεια που λες κλπ κλπ ας το δωσει ας κανουν οτι θελουν αρκει να εισαι ευχαρηστημενος.Γιατι το παλευεις ? ή παιρνεις τηλ την Sony και τους λες μου το φεραν δωρο δεν εχω αποδειξη ,οριστε το serial number ταδε,εξυπηρετηστε με να τελειωνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.