Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εδω κ 2 βδομαδες εχω το PS3 240gb το οποιο αγορασα απο το Γερμανο .Το προβλημα μου ειναι πως μου κολαει συνεχεια το PRO 10.Eνω παει να φορτωσει το παιχνιδι κολαει η εικονα ενω ο ηχος παιζει.Το ιδιο cd το δοκιμασα σε αλλο PS3 ΚΑΙ παιζει κανονικα.Δεν ξερω τι να κανω .Η κονσολα ειναι οπως την αγορασα και φοβαμαι μηπως ειναι προβληματικη.Το NBA δεν μου εχει κολλησει αν και δεν το εχω πολυ παιξει.Τραγικη ειρωνεια?δεν βρισκω την αποδειξη να το παω πισω .Ενημερωστε ρε παιδια γιατι δεν ξερω και πολλα απο PS3 ακομα.Ευχριστω.
theomj23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ενας φιλος μου ειχε παρομοιο προβλημα.οταν ειχε την κονσολα σε 1080p επαιζαν τα games οκ εικονα αλλα εκανε κοψιματα ο ηχος.μολις εβαζε αναλυση 720p επαιζε κανονικα.Τελικα εφτεγε το hdmi καλωδιο που ειχε.Τσεκαρε το με αλλο καλωδιο και αν συνεχισει πιθανον να εχει καποιο προβλημα η κονσολα σου.Οποτε μιλα με την sony να βγαλεις ακρη βαση serial number αφου δεν εχεις αποδειξη
Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Λες να φταιει το καλωδιο?Δεν νομιζω γιατι με το ιδιο καλωδιο δοκιμασα το ιδιο cd σε αλλο PS3 και επαιζε κανονικα.
theomj23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Λες να φταιει το καλωδιο?Δεν νομιζω γιατι με το ιδιο καλωδιο δοκιμασα το ιδιο cd σε αλλο PS3 και επαιζε κανονικα. τοτε πιθανον το μηχανημα το ιδιο.Απλως τσεκαρε αυτο που σου ειπα με την αναλυση.Σε τι αναλυση ειναι το δικο σου και σε τι ειναι το αλλο ps3 που δεν εχει προβλημα.Γιατι και του φιλου μου σε 720p δεν ειχε προβλημα.Οταν εμπαινε 1080 ζοριζοτανε και κολλαγε
Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ---------- Τελικα κολαει και το ΝΒΑ.Τις ρυθμισεις οσον αφορα την οθονη ,δεν τις εχω πειραξει καθολου,το PS3 ειναι συνδεδεμενο με scart .Υπαρχει περιπτωση να κολλαει λογο των λανθασμενων ρυθμισεων?....Θα το δω το μεσημερι..
theomj23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ---------- Τελικα κολαει και το ΝΒΑ.Τις ρυθμισεις οσον αφορα την οθονη ,δεν τις εχω πειραξει καθολου,το PS3 ειναι συνδεδεμενο με scart .Υπαρχει περιπτωση να κολλαει λογο των λανθασμενων ρυθμισεων?....Θα το δω το μεσημερι.. Εφοσων λες scart τοτε δεν παιζει H.Definition. Πιθανοτερον ειναι το μηχανημα να εχει προβλημα.ή στο drive ή κατι αλλο
tacuma Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ενας φιλος μου ειχε αυτο το προβλημα. Αν επαιζε με HDMI καλωδιο και μετα άλλαζε τηλεοραση βαζωντας συνδεοντας ομως τωρα με σκαρτ. Δεν επαιζε. Αυτο που εκανε παντα ήταν, - ενώ το ειχε ακομα συνδεδεμενο στην μεγαλη τηλεοραση με hdmi, πριν κλεισει το ps3 άλλαζε τις ρυθμισεις. -Αφου ειχε αλλαξει τις ρυθμισεις τότε άλλαζε τηλεοραση και συνδεε το ps3 με σκαρτ. Αν δεν φταιει ουτε αυτό ισως να εχει προβλημα η κονσόλα. Προσπαθησε να βρεις απόδειξη. Αλλιως πανε ρωτα στην sony.
Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Eλπιζω να φταιει αυτο παιδια.Αν οχι την εκατσα τη βαρκα .Ευχαριστω παντως ..μολισ εχω νεοτερα θα ενημερωσω
scooterlord Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η απόδειξη αγοράς απλά ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τις αντιπροσωπείες για να μην ψάχνουν. Ούτως η άλλως κανείς δε μπορεί κανένας να αρνηθεί ότι ενα slim ps3 θα είναι ολοκαίνουριο... Εγώ θα πρότεινα τα εξής: -έλεγξε καταρχήν αν το παιχνίδι κολλάει στο ίδιο σημείο. Αν ναι, κατα πάσα πιθανότητα φταίει το δισκάκι ή ο δίσκος. -έλεγξέ το ότι δεν κολλάει σε άλλα παιχνίδια -υποθέτω πως έχεις σύνδεση και έχεις τελευταίο firmware εγκατεστημένο -ΤΡΕΧΑ στο γερμανό... Ενώ μπορεί να ακούγεται κουλό, έλεγξε και το Hdmi Που σου λένε τα παιδιά, αλλά τώρα να αλλάζεις ρυθμίσεις σε κάθε restart κτλ, αυτό δεν είναι φυσιολογικό, και δε θαπρεπε να μπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις. Σε τρελές περιπτώσεις έλεγξε τα ρεύματα σου και έλεγξε ότι το μηχάνημά σου ψύχεται σωστά -δηλ, έχει χώρο να αναπνέει... δεν είχα ίδιο πρόβλημα αλλά σε νοιώθω... τα μηχανήματα τα έχω σαν παιδιά μου...
billektoras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 οσο για την αποδειξη ζητα απλα ενα αντιγραφο απο τον γερμανο που το πηρες και βουρ στην sony (αλλα μην κωλας τωρα μεσα στης γιορτες με ενα παιχνιδι βγαλε της γιορτες με κανενα αλλο π.χ fifa και πηγαινε μετα γιατι τωρα λογο εορτων θα στο αργησουν πολυ κια θα μηνεις χωρις εργαλειο )
Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι πωσ μου κολλησε και το ΝΒΑ αρα δεν φταινε τα δισκακια (του PRO το δοκιμασα σε αλλο PS3 και δεν κολλησε)δεν εχω εγκαταστησει το τελευταιο Firmware δεν εχω πειραξει τπτ .Πρεπει?
Xplode Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μου κολλησε και το ΝΒΑ .Θα δω τι θα κανω με τα καλωδια .Τa νεα firmware πρεπει να τα βαλω?Απο που μπορω να τα κατεβασω μεσω pc?
skanjos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μου κολλησε και το ΝΒΑ .Θα δω τι θα κανω με τα καλωδια .Τa νεα firmware πρεπει να τα βαλω?Απο που μπορω να τα κατεβασω μεσω pc? σύμφωνα με τα αυτά που λες πέτυχες προβληματική κονσόλα,εφόσον μια άλλη δουλέυει με τα ίδια καλόδια στην ίδια τηλεόραση με τα ίδια παιχνίδια τότε φταίει η κονσόλα, δώστην πίσω και πρόλαβε την εγγύηση
Tigran Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες επαναφορά συστήματος; (Restore Defaults πρέπει να λέγετε η επιλογή μέσα από τα System Settings. Αν δεις ότι πάλι σου κολλάει και δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά του, πήγαινε το στον Γερμανό και οφείλουν να σου δώσουν επί τόπου καινούριο. Ειδάλλως το στέλνεις στην Sony Hellas και περιμεεεεεενειιις. Για το νεότερο update: http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.