pcos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 χρονια πολλα παιδια, χωρις παρεξηγησεις. καλο ειναι να υπαρχει εξελιξη και να βλεπουμε πυρηνες να γεννανε
Meraklis56 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις λεφτά να πετάξεις; η έχεις άμεση ανάγκη από 6 πυρήνες για τις εφαρμογές σου; ούτε τους 2 πύρηνους τους χρειαζόμασταν άμεσα,αλλά δεν μας χάλασαν που ήρθαν,όπως και όλοι επόμενοι. και όπως λέει και ο pcos,είναι ωραίο να βγάινουν περισσότεροι πυρήνες!!
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 ούτε τους 2 πύρηνους τους χρειαζόμασταν άμεσα,αλλά δεν μας χάλασαν που ήρθαν,όπως και όλοι επόμενοι. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Συγκρίνεις τη χρησιμότητα των διπύρηνων με των τετραπύρηνων όταν πρωτολανσαρίστηκαν; και όπως λέει και ο pcos,είναι ωραίο να βγάινουν περισσότεροι πυρήνες!! Ναι, ανεβάζει τη λίμπιντο.
tolis1983 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 ο mozilla εχει γινει βαρυς για ενα παλιο συστημα οπως το δικο μου p4 2.53 7ετιας.
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 παντος οπως ειπε ενας φιλος εδω μεσα ανετα επερνα 8core μονο για το msn κολοπρογραμμα
Meraklis56 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Συγκρίνεις τη χρησιμότητα των διπύρηνων με των τετραπύρηνων όταν πρωτολανσαρίστηκαν; Ναι, ανεβάζει τη λίμπιντο. ούτε οι δυπύρηνοι ήταν κατι το θεικό όταν πρωτο-παρουσιάστηκαν.ούτε οι τετραπύρηνοι.εγώ έκανα την δουλειά μου,μέχρι αρχες του 2009 με μονοπύρηνο. επίσης όσο περισσότεροι πυρήνες τόσο μεγαλώνει και το e-penis και αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης,δε το ξερες?
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 παντος για μενα η AMD πρεπει να βγαλει και τον Zambezi μεσα στο 2010 αν θελει να φαει την INTEL
grimpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι η AMD έχει ξεκαθαρίσει πλέον ότι ποτέ δεν πρόκειται να "φάει" την Intel, το ίδιο έχει ξεκαθαρίσει και η Intel πλέον, τέρμα οι εποχές που "έτρωγε" την AMD. Έκτος ότι η Intel είναι και αχώνευτη σαν εταιρεία, τα λάθη του παρελθόντος με τον Hector Ruiz, ο Dirk Meyer δεν πρόκειται να τα επαναλάβει. Το πρόβλημα της AMD δεν είναι ότι δεν έχει φέρει ακόμη έναν ανταγωνιστή του Nehalem, αλλά ότι χάνει τεράστια ποσά σε αγορές που η Intel αναμφίβολα έχει διείσδυση εδώ και χρόνια με καλύτερα προιοντα. Αν μελετήσεις καλά τις τεχνολογίες που παρουσιάζει το 2011, θα καταλάβεις οτι και τεχνολογία έχει και ανταγωνιστικά προιοντα με την Intel σε όλους τους τομείς, και σε ανταγωνιστικές τιμές θα τα παρουσιάσει. Το πρόβλημα που ΔΕΝ τα παρουσίαζε τόσον καιρό, είναι πέραν το κατασκευαστικό που εδώ η Intel έχει ενα τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι όχι μόνο στην AMD, αλλά και σε ολόκληρη την βιομηχανία, είναι η γνωστή ιστορία που η Intel σερνετε στα δικαστήρια και θα σερνετε για αρκετά χρόνια ακόμη. - Μιας και υπογράψατε μια συμβιβαστική λύση με την Intel, πιστεύετε ότι θα έχετε μια ποιο στενή συνεργασία με τον CEO της, Paul Otellini; - Ειλικρινά, μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση. Είμαι σε αυτήν την δουλειά όχι και πάρα πολύ καιρό και το καλύτερο που θέλω να ελπίζω είναι να συνεχίσουμε να μην έχουμε σχέση. Αυτό μπορεί να αποδεικτή εξαιρετικά θετικό σε σύγκριση με τις τοξικές σχέσεις οι οποίες υπήρχαν στο παρελθόν ανάμεσα στους αρχηγούς των 2 εταιρειών. http://www.mercurynews.com/top-stories/ci_14027545?nclick_check=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.