Προς το περιεχόμενο

Οθόνη/Τηλεόραση LCD BENQ 23.6'' MK 2442 YOU.GR

tsiartas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγγνώμη για το βιαστικό της απάντησης αλλά μου έδωσες την εντύπωση ότι βιαζόσουν να επιλέξεις και γι'αυτο και η παραπομπή στο site

To ''χαιρω πολυ'' σημαίνει μάλλον οτι γνωρίζεις οτι απο το τέλος του 2012 με το συγκεκριμένο μονιτορ ΔΕΝ θα μπορείς να δεις τα κανάλια της digea ...

....οπότε

...''η διαφορα του ψηφιακου δεκτη του παραπανω μονιτορ με ενα δεκτη που παιζει και mpeg4'' βασικά είναι αυτή.

Με το μονιτορ αυτο θα βλεπεις μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ (mpeg2)

Τα υπόλοιπα τα ανέπτυξε άριστα ο GeorgeMan .

καταρχην ενταξει χαλαρα, το χαιρω πολυ το εγραψα ειρωνικα προφανως γιατι ρωτουσα αλλο πραγμα και πηρα αλλη απαντηση. (παντα φιλικα εννοειται...ελεος δλδ δεν ειμαστε μωρα παιδια να παρεξηγουμαστε για ψιλου πηδημα! )ηξερα μονο πως απο το 2012 θα γινετε μεταδοση ΜΟΝΟ ψηφιακα αλλα δεν ηξερα αν θα παιζει το συγκεκριμενο μονιτορ τοτε καθως δεν καταλαβαινα την διαφορα στο mpeg. Τωρα καταλαβα τι παιζει ομως και σας ευχαριστω πολυ!

συμπερασμα: ε δεν αξιζει τοτε...ειδικα αν την θες και για TV.

Δημοσ.

PS: Mpeg3 αμφιβαλλον αν υπηρξε ποτε. Ειτε ως προτυπο κωδικοποιησης ειτε ως ονομασια ψηφιακου δεκτη :P

Παρένθεση...

Το Mpeg3 υπάρχει εδώ και καιρό και το χρησιμοποιούν ακόμα και οι γιαγιάδες. Αν δεν κάνω λάθος, όταν μελετούσα για να γράψω Γραφικά το είχε πάρει το μάτι μου και είναι αυτό που όλοι μας αναφέρουμε ως "Mp3". Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος πιο σχετικός.

Καλές γιορτές παιδιά και ... ας μοιραζόμαστε τις προσφορές και τις απόψεις!

Δημοσ.
Παρένθεση...

Το Mpeg3 υπάρχει εδώ και καιρό και το χρησιμοποιούν ακόμα και οι γιαγιάδες. είναι αυτό που όλοι μας αναφέρουμε ως "Mp3"

Mp3 = MPEG-1 Audio Layer 3

το mpeg3 ήταν ομάδα εργασίας που δούλευε στο πρώτο πρότυπο του HDTV. Αργότερα όμως ενσωματώθηκε αντίστοιχο profile στο MPEG-2 και εγκαταλείφθηκε η ανεξάρτητη ανάπτυξη του MPEG-3.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με το MPEG-4; Δηλαδή τόσο πολύ σας καίει να βλέπετε τα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης;! Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό για να καίγεται κάποιος είναι οι αθλητικοί αγώνες και τίποτα άλλο. Στη τελική όταν έρθουν τα ψηφιακά και αξίζει κάτι παίρνεις αποκωδικοποιητή και τέλος.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με το MPEG-4; Δηλαδή τόσο πολύ σας καίει να βλέπετε τα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης;! Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό για να καίγεται κάποιος είναι οι αθλητικοί αγώνες και τίποτα άλλο. Στη τελική όταν έρθουν τα ψηφιακά και αξίζει κάτι παίρνεις αποκωδικοποιητή και τέλος.

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ο έξτρα αποκωδικοποιητής σημαίνει έξτρα χρήματα, χώρος και τηλεχειρηστήριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...