dinosassault Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 παιδες θελω να αγορασω λαπτοπ για γενικη χρηση(gaming,internet,ταινειες) εδω και ενα μηνα και δεν μπορω να αποφασισω ποιο κατεληξα σε δυο της toshiba το L505-12Q (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437449&catid=010200) και το Α500-1CO(18Q) (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437450&catid=010200). το πρωτο οπως θα δειτε κανει 900€ ενω το αλλο 1200€.το ακριβοτερο εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη, λιγο μεγαλυτερη οθονη, ειναι πιο ομορφο και κατι ακομα ψηλα...ενω το αλλο ειναι επισης πολυ καλο και εχει λιγο καλυτερη καρτα γραφικων απο το αλλο. τελωσπαντων ειχα αποφασισει σημερα να παρω αυτο με τα 900€ αλλα διαβασα τωρα στο forum μας πως ενα παιδι πηρε αυτον με τα 1200€ και ειναι πολυ ευχαριστημενος και λεει πως εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους... τι να κανω ποιον να παρω???!!! αξιζει να δωσω 300€ παραπανω για αυτα που εχει ο Α500? απο την αλλη λεω αφου παιρνω που παιρνω ας παρω κατι πιο καλο να το κρατησω και σιγουρα καμια 5 χρονια...please οποιος εχει καποιον απο τους δυο ή μπορει να με βοηθησει!!! θελω να το παρηγγειλω μεσα στη βδομαδα γι'αυτο καλο θα ηταν να μου απαντησετε το συντομοτερο δυνατον...ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω οι συμβουλες σας να με βοηθησουν στην αγορα μου...!!!
boymanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 παιδες θελω να αγορασω λαπτοπ για γενικη χρηση(gaming,internet,ταινειες) εδω και ενα μηνα και δεν μπορω να αποφασισω ποιο κατεληξα σε δυο της toshiba το L505-12Q (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437449&catid=010200) και το Α500-1CO(18Q) (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437450&catid=010200). το πρωτο οπως θα δειτε κανει 900€ ενω το αλλο 1200€.το ακριβοτερο εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη, λιγο μεγαλυτερη οθονη, ειναι πιο ομορφο και κατι ακομα ψηλα...ενω το αλλο ειναι επισης πολυ καλο και εχει λιγο καλυτερη καρτα γραφικων απο το αλλο. τελωσπαντων ειχα αποφασισει σημερα να παρω αυτο με τα 900€ αλλα διαβασα τωρα στο forum μας πως ενα παιδι πηρε αυτον με τα 1200€ και ειναι πολυ ευχαριστημενος και λεει πως εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους... τι να κανω ποιον να παρω???!!! αξιζει να δωσω 300€ παραπανω για αυτα που εχει ο Α500? απο την αλλη λεω αφου παιρνω που παιρνω ας παρω κατι πιο καλο να το κρατησω και σιγουρα καμια 5 χρονια...please οποιος εχει καποιον απο τους δυο ή μπορει να με βοηθησει!!! θελω να το παρηγγειλω μεσα στη βδομαδα γι'αυτο καλο θα ηταν να μου απαντησετε το συντομοτερο δυνατον...ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω οι συμβουλες σας να με βοηθησουν στην αγορα μου...!!! φιλε μου ο A500-1CO εχει 1075 ευρω.μπες στο skroutz και θα δεις.νομιζω αξιζει τα λεφτα του,εξαλλου οτι δινεις παιρνεις.αν τα διαθετεις παρτο.εγω το εχω υποψιν μου για την επομενη αγορα μου.
dinosassault Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 το ξερω φιλος το εψαξα και εγω αλλα πρωτον μενω επαρχια (και αρκετα μακρια απο αθηνα) και τα μαγαζια που λεει το skroutz βρισκονται μονο στην αθηνα και δεν ξερω τι παιζει με αυτα δεν ειναι πολυ γνωστα πιστευω (σε μενα τουλαχιστον) και αν μου το στειλουν ταχυδρομικως φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και επισης αγνωστο σε ποσο καιρο θα ερθει γιατι εχω διαβασει και καποιες κακες αξιολογησεις που εκανε κανενα μηνα να το παρει καποιος και κατι αλλες που εγινε μια μλκ και ενας πληρωσε καποια λεφτα και δεν του το στειλανε...!!!γι'αυτο λεω να το παρω απο τα multirama που ειναι γνωστα μου ειπαν θα ερθει σε 2 μερες περιπου και εχει και στην πολη μου...ξερω 'γω τι να πω, θα παρω και τηλεφωνο σε καποια απο αυτα να ρωτησω αλλα για να δουμε..αν ξερει κανεις καποια απο αυτα τα μαγαζια και μπορει να με βοηθησει καλως...
boymanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 το ξερω φιλος το εψαξα και εγω αλλα πρωτον μενω επαρχια (και αρκετα μακρια απο αθηνα) και τα μαγαζια που λεει το skroutz βρισκονται μονο στην αθηνα και δεν ξερω τι παιζει με αυτα δεν ειναι πολυ γνωστα πιστευω (σε μενα τουλαχιστον) και αν μου το στειλουν ταχυδρομικως φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και επισης αγνωστο σε ποσο καιρο θα ερθει γιατι εχω διαβασει και καποιες κακες αξιολογησεις που εκανε κανενα μηνα να το παρει καποιος και κατι αλλες που εγινε μια μλκ και ενας πληρωσε καποια λεφτα και δεν του το στειλανε...!!!γι'αυτο λεω να το παρω απο τα multirama που ειναι γνωστα μου ειπαν θα ερθει σε 2 μερες περιπου και εχει και στην πολη μου...ξερω 'γω τι να πω, θα παρω και τηλεφωνο σε καποια απο αυτα να ρωτησω αλλα για να δουμε..αν ξερει κανεις καποια απο αυτα τα μαγαζια και μπορει να με βοηθησει καλως... τοτε παρτο απο το πλαισιο που δινει και 4 χρονια εγγυηση.εχει την ιδια τιμη με τα multirama, και θα στο στειλει κιολας.
BritGreek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τοτε παρτο απο το πλαισιο που δινει και 4 χρονια εγγυηση.εχει την ιδια τιμη με τα multirama, και θα στο στειλει κιολας. Εγώ είμαι αυτός που δηλώνω ευχαριστημένος. Εγώ τον πήρα από την Image Computers. Έχει 2 χρόνια εγγύηση, αλλά αν θέλεις αγοράζεις από την Toshiba επέκταση από 2 σε 4 με 120 ευρώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Πάντως να ξέρεις ότι αν είσαι νευρικός με το ανεμιστηράκι, θα σε ενοχλήσει λίγο. Κατα τ' άλλα το λάπτοπ είναι άψογο, και τη διαφορά της κάρτας γραφικών εγώ προσωπικά δεν την έχω καταλάβει αισθητά. Το Α500 έχει και led οθόνη και high definition κάμερα. Άψογο.
dinosassault Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ok guys τοτε αφου συμφωνειτε και εσεις αντε μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει αποφασισα θα παρω τον Α500...!!! ελπιζω να βγω ικανοποιηεμενος απο την επιλογη μου... ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν τα ξαναλεμε...!!!
gio9019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγω μετα απο πολυ ψαξιμο σε ολα τα toshiba κατεληξα στο Α500-1C0 απο τοπικο επαρχιακο καταστημα "U" με 4 χρονια εγγυηση. Πιστευω οτι μεταξυ αυτων που κυκλοφορουν στην Ελλαδα, το Α500-1C0 ειναι το πιο πλουσιο μοντελο της εταιριας μετα τα qosmio.
mikaha Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Αγόρασα το L505-12Q προχθές. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος εκτός από την οθόνη του που είναι πολύ μέτρια. 'Ξεπλυμένα' χρώματα, μικρή αντίθεση και μικρές γωνίες θέασης. Από θέμα ποιότητας, θορύβου και θερμοκρασιών τα πάει πάρα πολύ καλά.
Locke_John Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αγόρασα το L505-12Q προχθές. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος εκτός από την οθόνη του που είναι πολύ μέτρια. 'Ξεπλυμένα' χρώματα, μικρή αντίθεση και μικρές γωνίες θέασης. Από θέμα ποιότητας, θορύβου και θερμοκρασιών τα πάει πάρα πολύ καλά. ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2. ποιο να παρω παιδια? η αγορα θα γινει είτε απο play247 Πατρας, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και εχει καλυτερη τιμη απο το πλασιο. 845ευρω το L505, 1100 ευρω το Α500, είτε άμμεσα τηλεφωνικα από την toshiba/ideal. διαφορες που βλεπω εγω. το L505 εχει 4gb DDR3 1066mhz, core2duo T6600, 15.6 oθονη HD TFT, ATI Radeon™ HD 4650 ,2 έτη εγγυηση. τιμη 899 ευρω επισημο site:http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=743&Itemid=666 το Α500 εχει 4gb DDR2 ( ?? μηπως εχει γινει λαθος), Intel® Core™2 Duo P7450, 16 οθονη HD TFT, NVIDIA® GeForce® GT 230M, 4 ετη εγγυηση τιμη 1199 ευρω. επισημο site:http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=730&Itemid=667 αξιζουν 300 ευρω παραπανω για τον Α500 ??? εγω μαλλον προς τον L505 κλίνω. με τις μνημες του Α500 ποιος κανει λαθος, το επισημο site της toshiba, ή τα site πλαίσιο, play247 κτλ ? επισης, στο plaisio που περασα μια βολτα, μου ειπαν οτι ο L505 εχει μνημες ddr2 . (??????)
mikaha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όλα τα L505 έχουν μνήμες ddr3. Δες και το screenshot που ανέβασα από το δικό μου. Για το Satellite A500-18Q δεν είμαι σίγουρος γιατί η toshiba-greece.com δίνει ddr3 και η ideal ddr2. Γενικά το L505 είναι ελαφρώς καλύτερο σε cpu & gpu αλλά απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να υπολείπεται σε οθόνη, webcam και ηχεία. Μπορείς να ρωτήσεις και τον BritGreek που έχει το Α500 και γράφει εδώ ότι τα 2 laptop είναι η μέρα με τη νύχτα και ότι το A500 είναι πιο στιβαρό. Αν δε σε χαλάει τόσο η οθόνη, σίγουρα θα ελέγα το l505.
Locke_John Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω φιλε , τελικα εχω καταληξει σιγουρα σε L505. σκεφτομαι ομως σοβαρα πλεον και αυτο εδω,http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_207&manufacturers_id=&products_id=17487 ειναι 100 ευρω φθηνοτερο και νομιζω μονο στην καρτα γραφικων υπολειπεται. εχει ATI με 512 μνημη, ενω το αλλο L505 εχει Ατι 1024. εχουν τραγικες διαφορες στην αποδοση? παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν καθολου.μονο ταινιες, ισως λιγο photoshop, και προγραμματισμός.
mikaha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 4650 vs 4570 Έχουν αρκετή διαφορά αλλά δε χρειάζεται να σε απασχολεί αφού δεν παίζεις παιχνίδια. Την μόνη ένσταση την έχω για την οθόνη αλλά αν σου φαίνεται οκ τότε πάρτο χωρίς 2η σκέψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.