@@sos@@ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 κάμερες???μόνο στα τούνελ....απο ότι έχω δεί....!!!!! Oι κάμερες στα τούνελ του μαλιακού χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της κυκλοφορίας, με ότι αυτό συνεπάγεται....,και για την προστασία των ίδιων των τούνελ... δεν φωτογραφίζουν τους παραβάτες των ορίων ταχύτητας ,καρατσεκαρισμένο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Oι κάμερες στα τούνελ του μαλιακού χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της κυκλοφορίας, με ότι αυτό συνεπάγεται....,και για την προστασία των ίδιων των τούνελ... δεν φωτογραφίζουν τους παραβάτες των ορίων ταχύτητας ,καρατσεκαρισμένο Απο φιλο αστυνομικο που ειχε τυχει και το συζητουσαμε: Σου βεβαιωνουν προστιμο σε αυτα τα τουνελ αν σε πιασουν οι καμερες να πηγαινεις πανω απο συγκεκριμενη ταχυτητα (αν θυμαμαι καλα μου ειχε αναφερει τα 150 χαω). ***Παρολο που το οριο ειναι 80, δεν θα σου ρθει κληση αν πας με 100 ή 120, συμφωνα με οσα εχει πει. Για την ακριβεια. Οι καμερες αυτες ειναι οπως σωστα αναφερεις καμερες ελεγχου κυκλοφοριας. Ωστοσο καταγραφουν σε βιντεο τα παντα. Απο πινακιδες εως ταχυτητες. Η τροχαια (πιθανως) δε θα στειλει κληση για 110, ουτε για 120, αλλα με 180 καλυτερα να μην το "καρατσεκαρεις". Με στοιχειωδες googlariσμα βρισκεις πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες πανω στο θεμα αυτο, που μπορει να σε γλυτωσουν απο μελλοντικο προστιμο λογω της λανθασμενης σου εντυπωσης. ΥΓ. Εχω περασει ουκ ολιγες φορες με 120 και δεν εχω φαει κληση. Ποτε ομως με παραπανω :>
@@sos@@ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Απο φιλο αστυνομικο που ειχε τυχει και το συζητουσαμε: Σου βεβαιωνουν προστιμο σε αυτα τα τουνελ αν σε πιασουν οι καμερες να πηγαινεις πανω απο συγκεκριμενη ταχυτητα (αν θυμαμαι καλα μου ειχε αναφερει τα 150 χαω). Για την ακριβεια. Οι καμερες αυτες ειναι οπως σωστα αναφερεις καμερες ελεγχου κυκλοφοριας. Ωστοσο καταγραφουν σε βιντεο τα παντα. Απο πινακιδες εως ταχυτητες. Ελεγχονται απο την υπηρεσια (η οποια δεν ειναι η αστυνομια, αλλα ιδιωτικη εταιρεια αν δεν απατωμαι), και κατοπιν τα βιντεο στελνονται στην αστυνομια. Η αστυνομια (πιθανως) δε θα στειλει κληση για 110, ουτε για 120, αλλα με 180 καλυτερα να μην το "καρατσεκαρεις". Με στοιχειωδες googlariσμα βρισκεις πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες πανω στο θεμα αυτο, που μπορει να σε γλυτωσουν απο μελλοντικο προστιμο λογω της λανθασμενης σου εντυπωσης. ΥΓ. Εχω περασει ουκ ολιγες φορες με 120 και δεν εχω φαει κληση. Ποτε ομως με παραπανω :> όταν γράφω καρατσεκαρισμένο εννοώ καρατσεκαρισμένο, οι κάμερες καταγράφουν μόνο τίποτα άλλο, υπάρχει το κέντρο ελέγχου στις θερμοπύλες(μπάτσοι) με ενα άτομο να ελέγχει , απλά έχουν μέσα λαμπάκι που αναβοσβήνει πάνω από τα 90 , για ψάρωμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 όταν γράφω καρατσεκαρισμένο εννοώ καρατσεκαρισμένο, οι κάμερες καταγράφουν μόνο τίποτα άλλο, υπάρχει το κέντρο ελέγχου στις θερμοπύλες με ενα άτομο να ελέγχει , απλά έχουν μέσα λαμπάκι που αναβοσβήνει πάνω από τα 90 , για ψάρωμα Α. Για ποιο λογο γραφεις μεσα σε spoiler? Οχι οτι με ενοχλει απλα το εχω καιρο τωρα απορια. Β. Οκ εσυ το εχεις πιο καρατσεκαρισμενο απο τον αστυνομικο, ακομα και απο αυτους που ηδη εχουν πληρωσει κληση απο αυτες τις καμερες (το google που ελεγα). Και εννοω τις καμερες που υπαρχουν εντος των τουνελ και οχι τις παλιες, στο παλιο κομματι του δρομου με το φιλμ και το flash. Εγω παλι σε ενα "γρηγορο" ταξιδι θα προτιμησω να κοψω εκει μεσα, με βαση οσα εχω διαβασει (και οσα μου εχουν μεταφερει ατομα που θεωρω οτι δεν λενε αερολογιες λογω της θεσης τους. Χωρις να υπονοω οτι οσα λες ειναι αερολογιες, απλα υπαρχει ενδεχομενο να ειναι λαθος. Μπορει ναναι και σωστα).
@@sos@@ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Α. Για ποιο λογο γραφεις μεσα σε spoiler? Οχι οτι με ενοχλει απλα το εχω καιρο τωρα απορια.Β. Οκ εσυ το εχεις πιο καρατσεκαρισμενο απο τον αστυνομικο, ακομα και απο αυτους που ηδη εχουν πληρωσει κληση απο αυτες τις καμερες (το google που ελεγα). Και εννοω τις καμερες που υπαρχουν εντος των τουνελ και οχι τις παλιες, στο παλιο κομματι του δρομου με το φιλμ και το flash. Εγω παλι σε ενα "γρηγορο" ταξιδι θα προτιμησω να κοψω εκει μεσα, με βαση οσα εχω διαβασει (και οσα μου εχουν μεταφερει ατομα που θεωρω οτι δεν λενε αερολογιες λογω της θεσης τους. Χωρις να υπονοω οτι οσα λες ειναι αερολογιες, απλα υπαρχει ενδεχομενο να ειναι λαθος. Μπορει ναναι και σωστα). ... στο google ,αναφέρει για την αττική οδό σε μία περίπτωση , και στο ίδια σελίδα ένας είδε το λαμπάκι αλλά όπως αναφέρει μετά , δεν του ήρθε καμία κλήση τα link : http://forum.kithara.gr/index.php?action=printpage;topic=63915.0 ,http://www.bmw-motorsport.gr/forums/archive/index.php/t-5988.html , edit ; τώρα είδα και αυτό "Τίτλος: Απ: Όρια ταχύτητας, κάμερες τροχαίας και παραβάσεις.... Αποστολή από: parlats στις 05/05/08, 16:08 Οργιο, στο τούνελ αυτό παρέλαβα μια ωραία φωτό με 80 ευρώ κλήση, άσε με να ξέρω καλύτερα ;D :-\ :-\ , ;;;;;;;
random Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 2:30 ωρες εχω κανει το Αθηνα-Λαρισα κι έγω κάπου τόσο έχω κάνει κάποτε το Νέα Σμύρνη - Μενίδι
sivadWS2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά το είπες.. Δικαστήρια..Το Ανατολικά-Δικαστήρια θα το κάνω με τηλεμεταφορά; Αν προσέξεις στο Βαρδάρι εκεί κάτω από το άγαλμα του καβαλάρη (βασιλιας ήταν, κάτι τέτοιο) μέσα στην πρασινάδα υπάρχει μια στήλη που γράφει " Θεσσαλονίκη 0Km". Αυτό είναι το σημείο 0 από το οποίο μετρούνται οι αποστάσεις ανάμεσα στα άλλα αστικά κέντρα και τη Θεσσαλονίκη. Κατα τα άλλα την τηλεμεταφορά την δοκίμασα και δεν πέτυχε..... Βρες κάτι να μειωθεί ο χρόνος Ανατολικά-Δικαστήρια γιατί η κατάσταση είναι απερίγραπτη ορισμένες μέρες.....:-D:-D
AFANIS_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως είστε λίγο offtopic; υπερβολές..... :-D:-D
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=98 Εδώ πάντως δείχνει τις κάμερες.. Ισως να μη λειτουργούν ολες...Δε ξερω...
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 4 μηνες κλειστα τα τεμπη... http://troktiko.blogspot.com/2009/12/4_4939.html τα διοδια βεβαια ειναι ανοιχτα ακομη...
flo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ποια ειναι η εναλλακτικη διαδρομη απο Θεσσαλονικη για Βολο ? Ποσες ωρες ειναι, αν εχει ταξιδεψει κανεις?
apd453 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ποιό σωστό θα ήταν να γίνουν επενδύσεις περισσότερο σε έργα για σύγχρονους σιδηρόδρομους.
μοσκίτω Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλά, πόσα διόδια έχουν;! Και επίσης τι κόστος έχει το καθένα;Είναι τα 2,5 που είπε η γκόμενα ή πάει ανάλογα με τα κυβικά;
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 2.50 είναι για τα νορμάλ αυτοκινητόνια, για μηχανές είναι λιγότερα και για φορτηγοειδή περισσότερα, κλασσικά. Παρεμπιπτόντως, η τιμολόγηση σε κάθε σταθμό πως γίνεται; Πλήρωσα για την καρμανιόλα την Κορίνθου-Πατρών 2.80 και για την Αττική Οδό έδωσα 2.70. Σε φάση γτφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.