Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άνετα στα 30ς με σύνδρομο "θέλω παιδί αλλά ο Νίκος που μαστε μαζί 3 χρόνια δε θέλει δεσμεύσεις". Και γενικά, μόνο για τρίποδο κάμερας έκανε, κάτι ξέρανε τα παλικάρια και ο Νίκος που δε θέλει δεσμεύσεις.
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τι λες ρε γέρο, 6 ώρες κάνει ο Ντορής; E πόσο ρε; Άντε 5μιση. Και φυσικά δεν μετράμε και την ώρα για να μπείς μέσα στην Αθήνα και να πάς εκει που θές... 5μιση άνετα μέχρι ξερωγω Γέφυρα βαρυμπόμπης. Λιγότερο;
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το 'χω κάνει σε 4 για συναυλία/παραλία/γκομενέτο, αλλά βουΐζαν τα τασάκια μέσα στην καμπίνα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς επιστροφής, 5. Από το σπίτι ως την Καμάρα λέμε τώρα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΥΡΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 2:30 ωρες εχω κανει το Αθηνα-Λαρισα, δε νομιζω οτι το Λαρισα-Θεσ/νικη σε 1:30 ωρα ειναι κατι τρομερο. Το Αθηνα-Λαρισα σε 2:30 ωρες βγαινει με μια μεση ταχυτητα 140χαω. Επειδη στον Μαλιακο στο παλιο κομματι μαλακιες δεν κανουμε ομως και παμε με πολυ λιγοτερα απο 140, χρειαστηκε σε καποια σημεια που ο δρομος ειναι καλος (2λωριδες+1+νησιδα) να παω με αρκετα παραπανω απο 140, ωστε να εχω αυτη τη μεση ταχυτητα των 140χαω -εως 160χαω-. Δεν ειναι καθολου εξωπραγματικο παντως, για καποιον που εχει λογο να το πατησει ή για καποιον που απλα τρεχει.
AFANIS_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 2:30 ωρες εχω κανει το Αθηνα-Λαρισα, δε νομιζω οτι το Λαρισα-Θεσ/νικη σε 1:30 ωρα ειναι κατι τρομερο. Το Αθηνα-Λαρισα σε 2:30 ωρες βγαινει με μια μεση ταχυτητα 140χαω. Επειδη στον Μαλιακο στο παλιο κομματι μαλακιες δεν κανουμε ομως και παμε με πολυ λιγοτερα απο 140, χρειαστηκε σε καποια σημεια που ο δρομος ειναι καλος (2λωριδες+1+νησιδα) να παω με αρκετα παραπανω απο 140, ωστε να εχω αυτη τη μεση ταχυτητα των 140χαω -εως 160χαω-. Δεν ειναι καθολου εξωπραγματικο παντως, για καποιον που εχει λογο να το πατησει ή για καποιον που απλα τρεχει. συμφωνώ.........εγω πάντως λέω να βγάλουμε στη φόρα και τις κλήσεις μας..... :-D:-D
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ετσι ναι,αλλα εγω προσωπικα δε το ρισκάρω με τοσες κ#$%^@ καμερες που υπάρχουν.Χωρις πινακίδα κατι γινεται αλλα εχει το ρισκο του
AFANIS_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 κάμερες???μόνο στα τούνελ....απο ότι έχω δεί....!!!!!
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κ μετα ξυπνησες Θα μπορούσα να λέω ψέμματα αν το έλεγα για να περηφανευτώ. Επειδή όμως γενικά δεν βρίσκω καμία μαγκιά να πατάς γκάζι στην ευθεία, αναφέρω απλώς τη δυνατότητα να βγει σε 4 ώρες και ίσως και σε λιγότερο αν παίξεις κορώνα-γράμματα το κεφάλι σου σε Μαλιακό και Τέμπη. Κατά τα άλλα, οι ώρες που λέει ο μίντι είναι απ' όσο θυμάμαι όπως το 'χα κάνει, γενικά κάτω από 150 δύσκολα έπεφτε το κοντέρ. Ειδικά εκεί στο κομμάτι μετά την Κατερίνη αν δεν απατώμαι, πω. Η χαρά του ραντάρ ήμουν. εντιτ, και η μαλακία είναι πως κλήση δεν ήρθε ποτέ. Τουλάχιστον από τα τούνελ που λέει ο afanis, περίμενα χοντρό τσεκούρι, όταν είχα ανέβει είχαν όριο 80 και τα περνούσα με 140.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εως Λαρισα που παω συχνα, καμερες υπαρχουν μονο στα τουνελ πλεον και μεταξυ αυτων. Οποτε αν ειναι νυχτα ας πουμε που δε παιζουν και μπλοκα, δεν υπαρχει φοβος σε ολο τον υπολοιπο δρομο, θεωρητικα. Μετα απο Λαρισα προς Θεσσαλονικη δε γνωριζω τι γινεται με καμερες, εχω χρονια να παω. btw με ενα gps με ενημερωμενα POIs εξαλειφεται και ο φοβος των καμερων. Των μπλοκων οχι.
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το 'χω κάνει σε 4 για συναυλία/παραλία/γκομενέτο, αλλά βουΐζαν τα τασάκια μέσα στην καμπίνα. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς επιστροφής, 5. Από το σπίτι ως την Καμάρα λέμε τώρα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΥΡΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ. Ναι 4 ώρες με r6 και το τηλεκοντρόλ στον κ$#@λο. 2 ωρίτσες και κάτι είναι μέχρι το Λάρισα 2 σε γρήγορους ρυθμούς (το έκανα καθημερινά για 2μήνες) γ@μιόντας χαράματα και με λίγες νταλίκες Τέμπη.. Ε μετά Λάρισα Αθήνα που δεν το ξέρω κ απ έξω ΔΕΝ είναι 2 ώρες... Και ναι έχετε αττική οδό.. αλλα έχετε και ΠΟΥ$#@ΝΑ ΚΙΝΗΣΗ και έργα και σκατά. Και επίσης δεν ξέρω πόσο λογικό είναι να αφήσεις το αυτοκίνητο κάπου στο πουθενά και να πάρεις μετρό για να πάς εκει που θές... 5μιση ώρες για αστείο αν πάς φυσιολογικά στα 140/150 και πάντα με τον φόβο της κάμερας. ΣΥΝ το εντός Αθηνών.
sivadWS2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θεσσαλονίκη(Δικαστήρια)-Κατερίνη(κέντρο πόλης) είναι 35-37 λεπτά με 130-135. Κατερίνη-Λάρισα είναι 55 λεπτά υπακούοντας σε όλα τα όρια ταχύτητας (ε λίγο στα Τέμπη το περνάς το 50 ;-) ) Σύνολο μίαμιση ώρα και κάτι.... Αν ο κlainmain χάνει μισή ώρα μέχρι τη Λάρισα σαφώς και θα κάνει 5.5 ώρες Θεσσαλονίκη-Αθήνα... Για όσους είναι λίγο ριψοκίνδυνοι (λόγω πιθανότητας να βρούνε χιόνι) και τους αρέσει το δάσος μπορούνε να δοκιμάσουν μια όχι και τόσο γνωστή παράκαμψη μέσω Καλλιπευκης(Γόνοι - Μακρυχώρι), για να περάσουν τον Όλυμπο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Με τρένο υπάρχει πρόβλημα ή όχι??? οχι .
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θεσσαλονίκη(Δικαστήρια)-Κατερίνη(κέντρο πόλης) είναι 35-37 λεπτά με 130-135.Κατερίνη-Λάρισα είναι 55 λεπτά υπακούοντας σε όλα τα όρια ταχύτητας (ε λίγο στα Τέμπη το περνάς το 50 ;-) ) Σύνολο μίαμιση ώρα και κάτι.... Αν ο κlainmain χάνει μισή ώρα μέχρι τη Λάρισα σαφώς και θα κάνει 5.5 ώρες Θεσσαλονίκη-Αθήνα... Για όσους είναι λίγο ριψοκίνδυνοι (λόγω πιθανότητας να βρούνε χιόνι) και τους αρέσει το δάσος μπορούνε να δοκιμάσουν μια όχι και τόσο γνωστή παράκαμψη μέσω Καλλιπευκης(Γόνοι - Μακρυχώρι), για να περάσουν τον Όλυμπο! Πολύ καλά το είπες.. Δικαστήρια.. Το Ανατολικά-Δικαστήρια θα το κάνω με τηλεμεταφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.