ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη πλησιάζουν οι γιορτές και πολλοί θα ανηφορήσουν προς Θεσαλονίκη ας γράψουμε εδω για το θεμα που προέκυψε... Απορω πως δεν εχει ανοιχτει τοσο καιρό.... Εγω παντως θα φροντίσω να το παω χαλαρά ,ταπεράκια ,χωρις γκαζια,αφου ετσι και αλλιως θα αργήσω...
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ΓΕΡΑΚΑΣ! ΛΟΛ! Λοιπόν που λές Πάρη... Εμπλοκή θα πάει στις γιορτές... Ήδη γίνεται χαμός. Απο τη μία απο κοζάνη είναι νταλίκες.. Απο την άλλη απο Αγιόκαμπο είναι κωλόδρομοι. Γενικα η κατάσταση είναι χοντροτραγική και ο σέφ προτείνει ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Θεσ/νικη-Γέρακα.
Chris_85 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι ειναι τραγικη η κατασταση?? Γυρισαμε απο Θεσσ-Λαρισα μεσω Αγιοκαμπου την Κυριακη το βραδακι, χωρις καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ κινηση και μια χαρα διαδρομη, ακομα και στο τμημα Στομιο-Βελικα που υπηρχε παλιοτερα προβλημα. Δε νομιζω οτι ο δρομος ειναι χειροτερος απ οτι ηταν τα Τεμπη, απλως η διαδρομη κρατα μια ωρα περισσοτερο λογω αποστασης.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Στις ωρες αιχμης ειναι δυσκολα αλλα οχι τοσο τραγικα.. Στην τελικη παρε τραινο και φθηνοτερο (κατα πολυ) ειναι και πιο γρηγορα φτανεις.
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι ειναι τραγικη η κατασταση?? Γυρισαμε απο Θεσσ-Λαρισα μεσω Αγιοκαμπου την Κυριακη το βραδακι, χωρις καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ κινηση και μια χαρα διαδρομη, ακομα και στο τμημα Στομιο-Βελικα που υπηρχε παλιοτερα προβλημα. Δε νομιζω οτι ο δρομος ειναι χειροτερος απ οτι ηταν τα Τεμπη, απλως η διαδρομη κρατα μια ωρα περισσοτερο λογω αποστασης. Απο την πλευρά Κοζάνης πάντως τους πάει αρκετά αίμα επειδή, τουλάχιστον μέχρι προχθές που ξέρω, έστελναν απο εκεί τα φορτηγά. Φίλος που κάνει καθημερινά τον δρόμο λόγω δουλειάς έχει απηυδήσει. Τώρα για αγιόκαμπο επειδή το θεσ/νικη-Λάρισα είναι μικρή απόσταση ήδη, δεν φαίνεται τόσο η διαφορά. Αλλα όταν στο 6ώρο του Αθήνα/Θεσ-νικη προσθέτεις και μια ώρα παραπάνω.. Ε... Εκεί είναι που τα βλέπεις όλα κωλυόμενα. Άντε να δώσουν μια ώρα αρχύτερα την Εγνατία... Και μη ξεχνάς οτι άλλο Κυριακή βράδυ και άλλο τώρα στις γιορτές που υποτίθεται οτι θα γίνει το αδιαχώρητο. (αν και δεν το πιστεύω)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγω παντως Κυριακή πρωι φευγω...! Για να δουμε τι θα δούμε! Γέρακα εως Εδεσσα Φλωρινα... Χεχε... κυριε Σκυλε..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτη ειναι η παρακαμψη; Ελπιζω να εχει ταμπέλες!
AFANIS_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 σιγά ρε παιδιά είναι το ίδιο ακριβώς και με ότι συμβαίνει όποτε κλείνουν οι αγρότες τα Τέμπη...μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο οργανωμένη η αντιμετώπιση του θέματος ίσως λόγω εορταστικής κίνησης...παντως δείτε το και σαν ευκαιρία να δείτε καινούρια μέρη και στο κάτω κάτω αφού ξέρετε πως θα κάνετε μια ώρα παραπάνω....ξεκινήστε και μια ώρα νωρίτερα....τα ταπεράκια κλπ μόνο ως αστείο το λαμβάνω...άλλωστε όσοι πάτε απο Κοζάνη στην Ελλασόνα θα βρείτε αρκετά μαγαζιά...και στη γέφυρα των Σερβίων θα βρείτε και την κλασσική Καντίνα...!!!αααα...πάρτε και φωτογραφική μαζί!!!!αντε καλα χιλιόμετρα....
Fidelio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 αυτό με τα τέμπη μου έφερε στο νου το γνωστό θεμα με τις εθνικές οδούς στην χώρα μας. Δεν ξέρω τι ρόλο ..βαράνε αυτοί , αλλά το παρακάτω βίντεο το απόλαυσα. επική ατάκα: "πόσο έχουν τα διόδια δεσποινής ; 2,25 ; ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , παρακαλώ σηκώστε την μπάρα να φύγω , αν δεν το κάνετε εσείς θα την σηκώσω εγώ! " λολ [ame] [/ame]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μακάρι να είχαμε τα @@ να αντιδρούσαμε έτσι, όλοι, και όχι μόνο στα Διόδια των Εθνικών οδών, αλλά και στην Μπομπόλεια οδό.. Εκείνο που θα είχε πολύ πλάκα όμως, θα ήταν να μαζευόντουσαν μερικές χιλιάδες οδηγών, και να απέκλειαν τις βίλες των υπουργών και πρωθυπουργών που υπέγραψαν τέτοιες συμφωνίες.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει το βιντεο ειναι απλα επικο. "Σας παρακαλω κυριε ξανακατεβαστε τη μπαρα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......vroooouuuummmm (ηχος επιταχυνσης)". Θα πρεπει να δημιουργηθει ενα theead με τα παρανομα διοδια για να ξερουμε να περναμε και να μην πληρωνουμε φραγκο.
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αλλα όταν στο 6ώρο του Αθήνα/Θεσ-νικη Τι λες ρε γέρο, 6 ώρες κάνει ο Ντορής;
tax_opari91 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σε κάποια φάση που μιλάει η τύπισσα απ το πίσω κάθισμα και λέει εσύ δεν έχεις δικαίωμα... δε ξέρω γιατί αλλα ήταν ανατριχιαστικά εμετική η φωνή της
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα πρεπει να δημιουργηθει ενα theead με τα παρανομα διοδια για να ξερουμε να περναμε και να μην πληρωνουμε φραγκο. Kαι μετα θα πληρωνουμε δικαστηρια... Δεν ειναι λυση ουτε να παιρνεις το νομο στα χερια σου, αλλα ουτε και να παραμενεις σε απραξια, εφοσον γνωριζεις οτι υπαρχει παρανομια. Ακραιο το ενα, λαθος ομως και η σταση αδιαφοριας. Σε κάποια φάση που μιλάει η τύπισσα απ το πίσω κάθισμα και λέει εσύ δεν έχεις δικαίωμα... δε ξέρω γιατί αλλα ήταν ανατριχιαστικά εμετική η φωνή της Και που να σου κατσει πεθαιρα καμια τετοια...Πω.. οταν λες τυπισσα εννοεις καμια 50ρα ετων+. Δεν μοιαζει για πιτσιρικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.