Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μενου εγκατάστασης windows 7.

Romer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες κάνω έκκληση για βοήθεια. Έχω σύστημα dual boot με λινουξ 9,04 και windows 7 όλα καλά μέχρι χτές γιατί σήμερα ανόίγω το PC και όταν πατάω να μπω στα windows μου βγάζει grub_ και μένει εκεί. Με τα πολλά λέω δε βαριεσαι ευκαιρία να κάνω φορματ να βάλω τα 64μπιτ windows. Βάζω το CD μέσα φορτόνει αλλά δεν μου βγάζει το menu για να κάνω εγκατάσταση τα windows μόνο το background και το ποντικι τίποτα άλλο. Βάζω το CD του λινουξ σβήνω ότι έχει ο σκληρός μιας και την τελευταία φορα που είχα μπει μου είχε βγάλει κάτι για update σε 9,10 και λέω μήπως εκεί έγινε καμια μλκια. Ξαναδοκιμάζω και τζίφος πάλι το ίδιο , έχω δοκιμάσει και με τα 64μπιτα αλλά και με το CD των 32μπιτ που είχα περάσει παλιότερα και πάντα το μόνο που βγάζει είναι το μπλέ background των windows 7 και το ποντίκι δεν εμφανίζει κανένα μενού από την άλλη το λίνουξ 9,10 τρέχει κανονικά τό έβαλα για να μπω λίγο ιντερνετ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά την πρώτη εγκατάσταση των windows 7 την είχα κάνει στο PC πρίν την αναβάθμηση. Τώρα έχω i5 750,4gb ram, gigabyte p55-ud3 ενω τότε amd64 3500+ ,1gb ram και μια albatron μ/β

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη και συγγνώμη αν το έκανα σε λάθος μέρος του φόρουμ .

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου. Το ίδιο πρόβλημα το αντιμετώπιζα κι εγώ, μαζί με πολλά αλλά με τα Windows 7. Αυτό που πιθανολογώ οτι φταίει είναι κάποιου είδους ασυμβατότητα μεταξύ μνήμης και M/B. Τέλος πάντων, αυτό που σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις BIOS update. Επίσης μπορείς να προσπαθήσεις μόνο με το ένα dimm μνήμης. Τέλος, σε εμένα όταν δεν έβγαζε το μενού και έμενε μόνο με το φόντο και τον κέρσορα, μετά από άπειρα reset, απλώς το άφησα και περίμενα, και μετά από αρκετή ώρα άνοιξε.

Δημοσ.

Τελικά αυτό ήταν :fear:. Το άφησα και μετά από κανα μισάωρο και κάτι πήρε εμπρός, απλά το είχα συνδιάσει με το πρόβλημα που έιχα με τον grub και έβγαλα λάθος συμπέρασμα. Ευχαριστώ πολύ φίλε νάσε καλά.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...