Προς το περιεχόμενο

Χανεται το WiFi, 3 διαφορετικα modem

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Πηγα σε ενα φιλο μου που ηθελε wireless στο σπιτι του ενα linksys wag354g2 και στο σταθερο pc με ethernet ολα μια χαρα, αλλα στο laptop του ολο του εχανε το σημα, ερχοταν μετα απο λιγο και παλι τα ιδια. Αλλες φορες το εχανε τελειως το σημα και επρεπε να κανω restart το router. Το επεστρεψα και του πηγα ενα Asus W600g και παλι τα ιδια. Πηγα και ενα Level One WBR-3600B. Το βρισκει μια χαρα καμπανα σημα, και μετα απο λιγο χανεται και παλι απο την αρχη....

Το ιδιο πραγμα συμβαινει με ενα σταθερο pc, ενα macbook, ενα toshiba laptop και με ενα iPhone.... ολο συνδεεται μια χαρα, μετα απο λιγο χανεται κλπ κλπ....

Δοκιμασα 5-6 διαφορετικα καναλια wireless, σκετο G, σκετο Β, mixed-mode και ο,τι να΄ναι! :P

Δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο συμβαινει χεχε, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα,

1. Μήπως έχει κανένα ασυρματο(av link) που μεταφέρει εικονα και ήχο απο τηλεοραση σε τηλεόραση?

2. Μήπως έχει το laptop σε batery saver και μόλις το αφήσεις λίγο αποσυνδέεται?(το ιδιο το κάνει και το toshiba το δικό μου)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι ασυρματο γενικα μεσα στο σπιτι. Μονο 1-2 συσκευες ασυρματα τηλεφωνα, οι οποιες ειναι αρκετα μακρυα απο το router.

Επισης τα laptop τα εχει χωρις μπαταρια μονιμα στο ρευμα χωρις την μπαταρια πανω, και εχει διαλεξει "better performance" κλπ.

Επισης το ιδιο προβλημα το κανει και στο iPhone και σε ενα σταθερο με ενα USB wireless stick, αρα δεν νομιζω να ειναι κατι του τυπου "battery saver"

Εχω τρελαθει, τι διαολο μπορει να φταιει? :/

Δημοσ.

oso kai αν φαινεται παραξενο θα εκανα μια δοκιμη το ρουτερ και το pc η to iphone σε αλλο δωματιο απο εκεινο που εισαι και επισης για λιγο εκτος τα dect.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...