Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κέρδισαν μόνο από τους Αμερικανούς 170.000€ και ποιος ξέρει που αλλού τα πούλησαν και το πρόστιμο ήταν σχεδόν το 1/3 των κερδών...τα σχόλια δικά σας

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορεί κάποτε θα ανασάνουμε,

δεν μπορεί να είμαστε συνέχεια μπανανία.

Οσο περνάνε τα χρόνια, απογοητεύομαι περισσότερο.

Ντροπή τους και κρίμα για μας.

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο....

οι Μεγάλοι πελάτες που διαφήμιζαν ότι το αγόρασαν....από τράπεζες εως ΔΕΚΟ δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα?

Δημοσ.

καλημερα παιδια. μιας και προεκυψε αυτο το θεμα θελω να ρωτησω.χθες παρηγγειλα σε ενα εστιατοριο ,βραδυνο και τηλεφωνησα απο το κινητο μιας και σταθερο ακομα δεν εχω. με το που το σηκωνει η υπαλληλος εκει λεει απευθειας το ονομα μου και την καινουρια διευθυνση που διαμενω. χωρις να εχω δηλωσει πουθενα τη νεα μου διευθυνση και μιας και το νουμερο του κινητου ειναι καινουργιο πως ακριβως ηξεραν τη διευθυνση μου; επαναλαμβανω στην εταιρεια κινητης οταν εκανα το συμβολαιο εβαλα οχι στη δημοσιοποιηση των στοιχειων μου στον καταλογο. τί παίζει από πίσω από αυτούς;

Δημοσ.
εβαλα οχι στη δημοσιοποιηση των στοιχειων

1. εσυ έβαλες όχι. μετά απο σένα, το χαρτί πέρασε απο 5-6 χέρια μεχρι να οριστικοποιηθει ηλεκτρονικά σε καποιο αρχείο. το κράτησαν όλοι στο όχι;

ο καταλληλότερος να σου απαντήσει ειναι ο υπευθυνος του εστιατορίου.

Δημοσ.
καλημερα παιδια. μιας και προεκυψε αυτο το θεμα θελω να ρωτησω.χθες παρηγγειλα σε ενα εστιατοριο ,βραδυνο και τηλεφωνησα απο το κινητο μιας και σταθερο ακομα δεν εχω. με το που το σηκωνει η υπαλληλος εκει λεει απευθειας το ονομα μου και την καινουρια διευθυνση που διαμενω. χωρις να εχω δηλωσει πουθενα τη νεα μου διευθυνση και μιας και το νουμερο του κινητου ειναι καινουργιο πως ακριβως ηξεραν τη διευθυνση μου; επαναλαμβανω στην εταιρεια κινητης οταν εκανα το συμβολαιο εβαλα οχι στη δημοσιοποιηση των στοιχειων μου στον καταλογο. τί παίζει από πίσω από αυτούς;

Λιγουλάκι κουφό μου φαίνεται αυτό. :confused:

Δημοσ.

Όταν χτυπά το τηλέφωνο και είναι ο κάθε Τυχάρπαστος που θέλει να σου βάλει ΝΟΒΑ και ότι άλλο δηλαδή πώς ξέρει τα στοιχεία?

Καλά για τις Τράπεζες μην αναφέρω και τον <Μαγικό Τηρεσία> οπότε τι Προσωπικά δεδομένα και τρίχες λέμε.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...