BlackScorpionX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και συγγνώμη για το off-topic (εντελώς όμως!!!) Ο τίτλος τα λέει όλα! Έσπασαν τα ροδάκια της βαλίτσας, ξέρει κανείς κανέναν στην Αθήνα (προς Αμπελοκήπους εάν είναι δυνατόν) που να επιδιορθώνει βαλίτσες κτλ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το άσχετο του θέματος!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και συγγνώμη για το off-topic (εντελώς όμως!!!) Ο τίτλος τα λέει όλα! Έσπασαν τα ροδάκια της βαλίτσας, ξέρει κανείς κανέναν στην Αθήνα (προς Αμπελοκήπους εάν είναι δυνατόν) που να επιδιορθώνει βαλίτσες κτλ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το άσχετο του θέματος! Τρεις επιλογες. 1. Βρισκεις το μαγαζι που την ειχες παρει και τους την πας. Κατα πασα πιθανοτητα θα την αναλαβουν. 2. Αν δεν ξερεις/θυμασαι/whatever το καταστημα, βρισκεις αλλο καταστημα που να πουλαει αυτην την φιρμα και την πας εκει. Αν ειναι στις καλες τους θα ασχοληθουν. Αν οχι ισως σε παραπεμψουν σε αντιπροσωπεια. Μην πας τωρα στις γιορτες γιατι αφενος δεν θα εχουν χρονο, αφετερου ειναι κλειστα τα εργαστηρια. 3. Την πας σε ενα καταστημα που κανει γενικα επισκευες τσαντων κλπ, ειναι στην Σοφοκλεους απεναντι απο το παλιο ΧΧΑ, Στοα Παπου. Πες μου την μαρκα μηπως μπορεσω να βοηθησω περισσοτερο.
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα τα 1. και 2. δεν παίζουν διότι την είχε παραγγείλει η κοπέλα μου από το internet. Θα δοκιμάσω την τύχη μου στο 3. και θα σου πω για να ξέρουμε! Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θσ σου χρειαστεί. Υ.Γ. βρήκα στο internet ένα κατάστημα (ΠΙ & ΦΙ) το οποίο κάνει τέτοιοου τύπου επιδιορθώσεις και είναι αλυσίδα μεγάλη αλλα ενώ έχει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα δεν έχει στην Αθήνα. Από τη μία κακό γιατί θα ήξερα που να πάω από την άλλη αισιόδοξο που δεν έχει μαζευτεί όλος κόσμος στην Αθήνα (και εγω περαστικός είμαι δε μένω εδώ)
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα τα 1. και 2. δεν παίζουν διότι την είχε παραγγείλει η κοπέλα μου από το internet. Θα δοκιμάσω την τύχη μου στο 3. και θα σου πω για να ξέρουμε! Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θσ σου χρειαστεί. Υ.Γ. βρήκα στο internet ένα κατάστημα (ΠΙ & ΦΙ) το οποίο κάνει τέτοιοου τύπου επιδιορθώσεις και είναι αλυσίδα μεγάλη αλλα ενώ έχει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα δεν έχει στην Αθήνα. Από τη μία κακό γιατί θα ήξερα που να πάω από την άλλη αισιόδοξο που δεν έχει μαζευτεί όλος κόσμος στην Αθήνα (και εγω περαστικός είμαι δε μένω εδώ) Bασικα για το 3 εχω αρκετες ελπιδες. Εξαρταται πως ακριβως εσπασαν, πως ειναι ο μηχανισμος, αν υπαρχουν ανταλλακτικα κλπ κλπ. Ειναι ο τομεας μου αυτος, καθως πουλαω μεταξυ αλλων και βαλιτσες και ειμαι 100% σιγουρος πως αν δεν στο κανει αυτος τοτε δεν θα το αναλαβει κανεις αλλος. Ή αν το αναλαβουν, η επισκευη θα κοστισει οσο μια νεα βαλιτσα οποτε δεν μας ενδιαφερει. Και εγω τις περισσοτερες επισκευες εκει τις προωθω αν δεν τις δεχθει για καποιον λογο η εκαστοτε αντιπροσωπεια. Δεν μου ειπες ομως μαρκα.
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Sorry δεν το είδα ότι ζήτησες μάρκα Leonardo λέει, και από κάτω The brand with the elephant Εγώ ελέφαντα δε βλέπω αλλά δε βαριέσαι
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Sorry δεν το είδα ότι ζήτησες μάρκα Leonardo λέει, και από κάτω The brand with the elephant Εγώ ελέφαντα δε βλέπω αλλά δε βαριέσαι Νομιζω παλιοτερα ειχε το ελεφαντακι, αλλα δεν την εχω δουλεψει την εταιρεια για να ξερω αν αλλαξε αυτο. Παντως ισχυει το 3
Novakazol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Γεια σας... Εχω μια samsonite βαλιτσα που της ειχαν χαλασει τα ροδακια και η κλειδαρια της και μια ανωνυμη βαλιτσα που της ειχαν χαλασει μονο τα ροδακια. Πηγα σε αυτον στην στοα απεναντι απο ΧΑΑ και μου πε οτι δεν με αναλαμβανει καθως η samsonite δεν του δινει ανταλλακτικα ενω για την αλλη δεν εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον. Τελικα βρηκα τον γνησιο αντιπροσωπο samsonite στον Βυρωνα-Παγκρατι και μου φτιαξε αμεσα την samsonite ,15e για 2 ροδακια και 25e η κλειδαρια, και προσπαθησε να μου επιδιορθωσει και την αλλη αλλα χωρις αποτελεσμα... Αυτα...
Narayan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Και ο νικητής του βραβείου "Χρυσό Φτυάρι 2012" είναι....
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μα λέω και εγώ, κάπου το θυμάμαι αυτό το τοπικ και μετά βλέπω ότι εγώ το είχα ξεκινήσει! Τελικά είχα βάλει τα μπροστά ροδάκια στις πίσω θέσεις και μετά πετάχτηκε λολολ Σε κάθε περίπτωση αυτά τα άκυρα είναι πολύ χρήσιμα κάποιες φορές!
Anargyros_Chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας, Έχω και εγώ μια βαλίτσα SWISS Gear που πρέπει να επισκευαστούν 2 ροδάκια από τα 4. Έχει αποδειχτεί πολύ καλή σαν βαλίτσα και δεν θέλω να την αλλάξω..την έχω μόνο 3 χρόνια και την έχω πληρώσει ακριβά και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο είμαι Φοιτητής στην Χίο και εκεί δεν υπάρχει κάποιος να την αναλάβει και είμαι Αθήνα μόνο στις γιορτές. Το κατάστημα που μου την πούλησε στο Mall μου είπε ότι η αντιπροσωπία θέλει 60 ημέρες για την επισκευή και 25€ το κάθε ροδάκια για κόστος. Χρειάζομαι την βαλίτσα μου επισκευασμένη και έτοιμη πιο άμεσα όμως από 10 και 15 μέρες..που μπορώ να απευθυνθώ? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς δεν μπορεις να βγάλεις ακρη με αλλον τροπο πλην της αντιπροσωπείας.
soiramk Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα αναστήσω για ακόμα μια φορά το θέμα! Έχω μια βαλίτσα Diplomat μεσαίου μεγέθους με 2 ροδάκια, τα οποία έχουν αρχίσει και διαλύονται. Έχει φύγει το εξωτερικό που ήταν σαν λάστιχο και συνεχίζεται η διάλυση. Είναι εκτός εγγύησης και θέλω να ρωτήσω (ειδικά τον @stormrain μιας και είπε ότι είναι μέρος της δουλειάς του) αν η τιμή που μου έδωσε ένα μαγαζάκι στη γειτονιά μου που πουλάει και επισκευάζει βαλίτσες είναι καλή. Μου είπε πως με €25 τις φτιάχνει/αλλάζει και τις 2. Είναι καλή η τιμή; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από soiramk 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, soiramk είπε Θα αναστήσω για ακόμα μια φορά το θέμα! Έχω μια βαλίτσα Diplomat μεσαίου μεγέθους με 2 ροδάκια, τα οποία έχουν αρχίσει και διαλύονται. Έχει φύγει το εξωτερικό που ήταν σαν λάστιχο και συνεχίζεται η διάλυση. Είναι εκτός εγγύησης και θέλω να ρωτήσω (ειδικά τον @stormrain μιας και είπε ότι είναι μέρος της δουλειάς του) αν η τιμή που μου έδωσε ένα μαγαζάκι στη γειτονιά μου που πουλάει και επισκευάζει βαλίτσες είναι καλή. Μου είπε πως με €25 τις φτιάχνει/αλλάζει και τις 2. Είναι καλή η τιμή; Ειναι καλη η τιμη που σου ζητησαν ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα