Προς το περιεχόμενο

Επιλογή RAM

mike_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Είμαι καινούριος στο forum και καλώς σας βρήκα.

Αρχικά να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει το o/c προς το παρόν σε καμία του μορφή.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση λοιπόν σχετικά με ram.Πρόκειται να αγοράσω ένα motherboard ( μάλλον το ASUS P6T ) και απ΄ότι κατάλαβα οι ram πάνε από

τη μάνα τους μέχρι 1333mhz.Αν αγοράσω και βάλω tripple ram στα 1600 mhz τότε

Α). μπαίνω στα χωράφια του O/C ?

Β).κινδυνεύει το m/b ή οι ram από κάτι?

Γ).μπορεί να χάσω την εγγύηση για κάποιο κομμάτι του υπολογιστή μου αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα?

Δε γνωρίζω και γι αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καταρχην δε νομιζω κανενασ εδω μεσα να σου προτεινε να πας σε 1366 socket.

Α). Ολες οι μητρικες θελουν overclocking για να περασεις τα 1333 mhz.

Β)Οχι δεν κινδυνευει τπτ εφοσον παιζεις με στοκ ρευ....Εχμ ταση :P

Γ)ΟΧΙ δεν γινεται να χασεις την εγγυηση.Ακομα και να καψεις κατι (που πρεπει να το προσπαθησεις)

δεν γινεται να αποδειξουν οτι "χαλασε"απο δικο σου λαθος. :-)

Δημοσ.

Αυτοι ειναι ικανοι να τους το πας καμενο απο μ@@ια σου και να στο αλλαξουν (καποτε ειχα συνδεσει σκληρο με ανοιχτο pc -ειμουνα πολυ μικρος :P- και τον πηγα στο e-shop και μου τον αλλαξαν αμεσως ,ξερεις τη καλο service ειχαν καααποτε στις αρχες τους? ) και να το πας μια χαρα και να στο χαλασουν . Σαν τους γιατρους και τους δικηγορους ,αχρειαστοι να ειναι

Δημοσ.
Καταρχην δε νομιζω κανενασ εδω μεσα να σου προτεινε να πας σε 1366 socket.

Α). Ολες οι μητρικες θελουν overclocking για να περασεις τα 1333 mhz.

Β)Οχι δεν κινδυνευει τπτ εφοσον παιζεις με στοκ ρευ....Εχμ ταση :P

Γ)ΟΧΙ δεν γινεται να χασεις την εγγυηση.Ακομα και να καψεις κατι (που πρεπει να το προσπαθησεις)

δεν γινεται να αποδειξουν οτι "χαλασε"απο δικο σου λαθος. :-)

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν είπα πως κάποιος από εδώ μου πρότεινε το s1366.

Το mb που θέλω να πάρω είναι το p6t της asus γιατί έχω βαρεθεί να περιμένω το

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&templete=2

που ακόμα να έρθει Ελλάδα για s1366 και μιας και το αναφέρω δεν ξέρω αν είναι όντως true USB 3 και SATA 6Gb΄γιατί με κάποιο παρόμοιο της gigabyte έλεγε ότι αν χρησιμοποιήσεις SATA6 οι PCI από 16 θα λειτουργούν αυτόματα σε PCI 8.

Το pc το θέλω για gaming ,να μετατρέπω βίντεο ,για κατέβασμα και γράψιμο , και για να βλέπω tv αλλά και ταινίες.Αρχικά είχα φτιάξει μια ωραιότατη σύνθεση με Q9650 που δεν κυνηγάς να βρεις την έκδοση DO ( για να τον ανβαθμίσεις αργότερα αν χρειαστεί ) αλλά μου είπαν πως το s775 είναι παρωχημένο στη συνέχεια και κοιτάζοντας συγκριτικά για επεξεργαστές είδα ότι ο Ι7 920 DO είναι πολύ καλός και για αργότερα ανεβαίνει εύκολα και αρκετά.Έτσι κατέληξα στο s1366.

Στο θέμα μας αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου γράψατε ναι είναι μια ελαφριά μορφή o/c ( δηλαδή θα πιέσω τη mb να δουλέψει πέρα από εκεί που κατασκευάστηκε άρα της μειώνω το χρόνο ζωής της).

Αν κάνω κάπου λάθος sorry απλά δε γνωρίζω.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...