JASONJAM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ενα πακέτο για paintball απο το internet γιατι στα καταστήματα εδώ ειναι λίγο ακριβά... Ξέρετε κανένα αξιόπιστο που να έχει μεγαλή ποικιλία σε καλές τιμές? Έχω βρεί ένα πολύ ωραίο πακέτο στο http://www.pntball.com/ και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, αν και έχει Paypal. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει! Ευχαριστώ πολύ !
d3monhunter Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.rap4uk.com/ Ισως το καλυτερο που παιζει για paintball.Πολλοι παιχτες επαγγελματιες παραγελνουν απο εκει, ριξτου μια ματια.Ειναι και απο Αγγλια (υπαρχει το αντιστοιχο της Αμερικης, αλλα σε αυτο δεν θα εχεις προβλημα τελωνειων κτλ κτλ κτλ).
JASONJAM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.rap4uk.com/ Ισως το καλυτερο που παιζει για paintball.Πολλοι παιχτες επαγγελματιες παραγελνουν απο εκει, ριξτου μια ματια.Ειναι και απο Αγγλια (υπαρχει το αντιστοιχο της Αμερικης, αλλα σε αυτο δεν θα εχεις προβλημα τελωνειων κτλ κτλ κτλ). Ευχαριστώ πολύ, αλλά οι τιμές είναι ακριβές για το αρχάριο επίπεδο μου... Στο http://www.pntball.com έχω βρει ένα καλό (αυτό), αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα ή την ασφάλεια. Εσύ τι λες?
d3monhunter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εχει καλα πραγματα το site που λες, αλλα θεωρω οτι της rap4 ειναι οτι πιο hot κυκλοφορει στην αγορα.Ριξε μια ματια ακομη ολο και και καμια προσφορα θα βρεις.Βεβαια να σου θυμησω οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις τη ειδους paintball θες να παιξεις, απο εκει εξαρτωνται ολα φιλε μου.
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αν τελικά παραγγείλεις από Αγγλία πρόσεχε να πάρεις marker διαμετρήματος 0.68 (rap t68, tippmann), καθώς η rap φτιάχνει κυρίως markers 0.43! Εντάξει, τα Ελληνικά καταστήματα είναι κατιτίς ακριβά αλλά όχι σε τραγικά επίπεδα. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα πακέτο με jt tac5 στα 140 ευρώ, πακέτο bravo one με 200 ευρώ και με ελάχιστα παραπάνω tippmann 98. Συν τοις άλλοις παραγγελία από pntball.com και γενικώς από Αμερική την ξεχνάς. Το ρίσκο είναι υπαρκτό και τεράστιο: αν τυχόν το ανοίξουν στο τελωνείο (που θα το ανοίξουν λόγω τιμής), εκτός του οτι στάνταρ θα καταλήξεις να τρέχεις για εβδομάδες από ΓΑΔΑ - τελωνείο και αντίστροφα για τις σχετικές άδειες, ρισκάρεις να πληρώσεις μέχρι και τριπλάσια την αξία του πακέτου στο τελωνείο. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για Αγγλία, αν και έχουν ακουστεί περιπτώσεις όπου παραγγελίες, κυρίως όπλων, έχουν σταματήσει στο τελωνείο. Προσωπικά, αν είναι πρώτη φορά που αγοράζεις εξοπλισμό, θα σου πρότεινα αρχικά κάποιο μεταχειρισμένο. Όσον αφορά το ποιά μάρκα θα επιλέξεις, θα σου πρότεινα κάτι σε tippmann custom 98 ή tippmann alpha bravo. Καλά είναι και τα spyder αλλά τα tippmann είναι εγγύηση
panagos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν έχεις παίξει ακόμα σε πεδίο, καλύτερα να πας μερικές φορές να δεις αν σου αρέσει και αν θα σου αρέσει για αρκετό καιρό ώστε να πάρεις δικό σου εξοπλισμό. Εφόσον έχεις ψηθεί να πάρεις δικό σου, σαν μαρκαδόρο θα σου πρότεινα τον tippmann custom 98. Δεν θα σε απογοητεύσει. Σε παραγγελία που είχαμε κάνει εμείς (15 tippmann 98) κανένα δεν έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τώρα παρόλη τη "σκληρή" χρήση. Αν είναι να ρίξεις κάπου τα λεφτά, ας είναι στο όπλο. Το να πάρεις φτηνό όπλο επειδή είσαι αρχάριος δεν έχει νόημα. Δεν είναι αυτοκίνητο να πεις οτι είναι το πρώτο σου οπότε να πάρεις φτηνό για να κοστίσουν λιγότερο τα πρώτα "ατυχήματα". Αν πάρεις φτηνό τώρα, θα δεις σύντομα οτι δεν σε καλύπτει και θα πάρεις καλύτερο, οπότε αμέσως έχεις δώσει περισσότερα. Για να ξέρουμε και τι λεμε, όταν λέω "φτηνό" εννοώ κάτω απο 100€. Το tippmann 98 πχ έχει 150€ περίπου. Εμείς είχαμε παραγγείλει εξοπλισμό απο Γερμανία και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Επίσης, όπως ίσως να γνωρίζεις, υπάρχουν όπλα που λειτουργούν με φιάλες πεπιεσμένου αέρα (HPA) και με διοξείδιο (CO2). Σε συμβουλεύω να πάρεις με αέρα καθώς είναι πιο εύκολο να βρεις μαγαζί να σου τη γεμίζει και γενικά απο οτι έχω ακούσει διαρκούν περισσότερο στο χρόνο. Είναι και πιο ακριβές βέβαια. Για μπίλιες και αναλώσιμα εμείς παίρνουμε απο εδώ. Δεν ορκίζομαι οτι είναι το πιο φτηνό e-shop αλλά είναι αξιόπιστο (μέχρι τώρα). Αυτά Ελπίζω να βοήθησα. υ.γ. πάρε και 3-4 μπριζόλες να βάζεις στις μελανιές μετά απο το παιχνίδι....
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τι πρόβλημα να βγάλει το c98 μωρέ, αφού είναι σκυλιά αυτά Μαζί με το alpha bravo έχουν μακράν το καλύτερο value for money. Σκέψου πως αν βάλεις το c98 δίπλα στο x7, από άποψη απόδοσης και ευθυβολίας δεν θα έχουν καμία απολύτως διαφορά. Άντε ίσως εκτός από την ηλεκτρονική σκανδάλη Για μπίλιες θα (ξανα) προτείνω τις special ops paintball που φέρνει το greekpaintball.eu. Δεν τις έχει στο eshop του αλλά τις έχει βιτρίνα στο κατάστημα, μακράν οι καλύτερες που έχω παίξει. Όχι πως θα έχεις πρόβλημα με τις νοικιάρικες (μιας και δεν θα έχεις αναβαθμισμένο γεμιστήρα). Απο ευρώπη γενικά και να παραγγείλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Ίσως μόνο να πληρώσεις αρκετά στα μεταφορικά, αλλά και πάλι σε συμφέρει. Από Αμερική και (νομίζω) Αγγλία όμως μην το επιχειρήσεις καν.
panagos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η ηλεκτρονική σκανδάλη, εκτός του οτι αν σου χαλάσει έχεις τρεξίματα, είναι για free style να φεύγουν οι μπίλιες αέρας να μην προλαβαίνεις να γεμίζεις. Όπως μου έλεγε ένας λοχαγός "Σε ευθεία, ένα M1 μπορεί να τρυπήσει 7 κράνη. Έβγαινε ο άλλος στο Stalingrad και γάζωνε δεξιά και αριστερά χωρίς να κοιτάει που βαράει! Απολογισμός; 100 εκατομμύρια σφαίρες, 100 χιλιάδες νεκροί! Σπατάλη!!" Όντως είναι σκυλιά τα tippmann. Τα alpha bravo δεν τα ξέρω. akpe τόνισες κάτι εξίσου σημαντικό, τις μπίλιες. Μερικές μπίλιες που είναι για τουρνουά δεν κάνουν με τίποτα για τα ταπεινά Custom 98. Δεν σκάνε δηλαδή πάνω στον άλλον λόγω "χαμηλής" πίεσης. Οι μπίλιες που προτείνει ο akpe είναι πολύ καλές. Απο Αγγλία δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τα alpha bravo ουσιαστικά είναι custom98 σε milsim καλούπι. Με λίγα λόγια το ίδιο πράγμα. Τώρα η ηλεκτρονική δεν χαλάει και τόσο εύκολα, αλλά συμφωνούμε πως το full auto είναι waste of paint. Ειδικά για εμένα που παίζω με 30ρι γεμιστήρα. Eκτός αν είσαι πολυβολητής σε σενάριο και κουβαλάς τρείς κούτες μπίλλιες όπου αλλάζει το πράγμα. Προσωπικά επέλεξα ηλεκτρονική κυρίως λόγω 3-shot-burst mode (κάτι που λόγω της $%#@#$ης της ασφάλειας επιτυγχάνεται καλύτερα με το response mode) αφού προτιμώ τρείς γρήγορες βολές από τρείς διαδοχικές.
JASONJAM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία, σας ευχαριστώ όλους σας! Ναι, έχω παίξει σε σταδιο και πορώθηκα!!! Ποιό online ευρωπαικό κατάστημα μου συνηστάτε για το Custom 98?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.