eclipse13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδία. Μετά από ένα netgear dgn2000 και ένα Belkin F5D8636 κατέληξα πάλη στο baudtec.... Το πρόβλημα ειδικά με το belkin ήταν ότι έκανε κάτι σαν στιγμιαία disconnects. Τρέχοντας το πρόγραμμα netmeter και κάνοντας streaming ένα βιντεακι εκεί που κατέβαζε στα 7,25mbps για 10-12 δευτερόλεπτα ξαφνικά έπεφτε στο 0 για 2-3 δεύτερα και ξανά πάνω στα 7,25 και αυτή η ιστορία συνέχεια. Πολλές φορες όταν άνοιγα σελίδα έδειχνε να κολλαει και έπρεπε να κάνω refresh. Μίλησα με τις βλάβες του ADSL του οτε και ήταν όλα μια χαρά από τη γραμμή. Μάλιστα μου είπαν πως η γραμμή μου μπορεί να φτάσει τα 15Mbps με βάση τα στοιχεία της γραμμής μου. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση στα 8. Το baudtec δεν κάνει τέτοια κόλπα αλλά με το netmeter δείχνει να κλειδώνει στα 6,95 και μου κάνει και κάτι κόλπα στο wifi. Λέω να πάρω το Thomson 585v7 μιας και από ότι έχω καταλάβει είναι το ποιο σταθερό και το ποιο αξιόπιστο αλλά από την άλλη είναι και παλιό και θα ήθελα και το πρωτόκολλο N. Υπάρχει κάτι…………..???????
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 to thomson ειναι πολυ καλο ειδικα για παραξενες γραμμες χωρις να σημαινει οτι ειναι το πιο γρηγορο.με το Wireless του δεν εχω δει κατι αν και πιστευω τα Linksys εχουν καλυτερο wireless ισως.απλα το 585 οταν εκανα firmware update επαιξε καλυτερα το wireless.thomson με N πρωτοκολλο οσο ξερω υπαρχει αλλα οχι εδω στο ελλαδισταν.δεν θυμαμαι αν υπαρχει zyxel me n.
eclipse13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Για το linksys wag120n εχει καποιος καποια εμπειρια με συνδεση connx?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 λογικα δεν θα εχεις θεμα εκτος αν εχεις χαλια γραμμη και κανα attenuation 35 Και ανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.