ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας... κατασκευαζω για εργασία ενα προγραμμα διαχείρισης μικροβιολογικου εργαστηρίου.. Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα στις εφαρμογες που βρηκα δεν ηταν καμια δωρεαν ωστε να δω περιπου πως δουλευει... Στην Ελλαδα βρηκα πως κυριαρχεί η SLIS της infomed... Αυτό που θέλω να ρωτήσω οσους ξέρουν ειναι τι ειναι αυτα τα διαγράμματα στη φωτογραφία...Οσο και να εχω ψάξει δεν εχω δει πουθενά αλλου τέτοια διαγράμματα εννοώ σε ξένα blood test report... Τι νόημα εχουν ρε παιδιά; Οποιος εχει εμπειρία σχετικά με αυτα τα θεματα θα ημουν πολυ ευγνώμων εαν με βοηθουσε λιγάκι γενικά...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Το καλυτερο που εχεις να κανει ειναι να πας σε ενα μικροβιολογικό εργαστηριο και να σου λυσουν καθε απορια Αν μπορουσες να βρεις καλύτερη αναλυση των διαγραμματων θα σε βοηθουσε πολυ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 δοκίμασε να δεις λίγο αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Flow_cytometry και αν είσαι αθήνα κάνε μια βόλτα σε ένα κοντινό σου νοσοκομείο στο αιματολογικό τμήμα για να τα δεις αυτά και από κοντά είναι και ένας τρόπος να μάθεις τί θέλουν και οι χειριστές (υποψήφιοι πελάτες) από το σύστημα πάνω στο οποίο δουλεύεις.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Κατα ποσο ειναι χρησιμα ομως αυτα τα διαγράμματα; Γιατι δεν τα εχω δει συχνά... Αθήνα ειμαι... Σε νοσοκομείο αν πάω δε θα με πετάξουν έξω; Αν και ειναι Large μερικοι γιατροί. Αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω τι να ρωτήσω... Λεω να αρχισω απο κανένα μικροβιολογικό...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγω επειδη μια περιοδο εκανα συχνα εξετασεις θυμαμαι ορι είχε πολλά διαγραμματα και τα κοιτουσαν οι γιατροι.. Δεν ξερω τι κοιτουσαν.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 παιδί μ δε θα σε πετάξει έξω κανείς, συνήθως τα πρωινά που έχει περισσότερη δουλειά είναι λίγο πιεσμένα τα πράγματα, αλλά και πάλι οι τεχνολόγοι που χειρίζονται τα μηχανήματα θα χαρούν να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες, αν πάλι μπορείς να πας απόγευμα και πετύχεις και κανέναν ειδικευόμενο γιατρό θα στα πει εκείνος. εγώ έχω ολόκληρο βιβλίο σχετικά αλλά δε νομίζω ότι θα σε βοηθούσε, αν πάλι θέλεις πες να σου στείλω κάποιες σελίδες με κάποιο τρόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.