Προς το περιεχόμενο

Αγορα 3d γυαλιων

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκεί να έχεις υπόψιν σου οτι δεν κάνουν όλα τα 3D γυαλιά για όλες τις 3D ταινίες. Δες το πρώτο λίνκ του moldovan20 και δες και εδώ

Δημοσ.

τραβα δες το avatar και στο τελος θα σου δωσουν τα 3d γυαλια..(βεβαια εξαρταται τον κινηματογραφο) στα village στο φαληρο μπορεις να τα παρεις στο τελος της παραστασης.

Δημοσ.

Τα 3D γυαλιά που δίνουν στο village είναι άχρηστα σε ταινίες "3D" που κυκλοφορούν σε video club και "θείους". Τελείως διαφορετική τεχνολογία, τα γυαλιά εκείνα είναι για RealD ταινίες, που ακόμα στο σπίτι ΔΕΝ. Οπότε μετά το πέρας της προβολής στο village αν κρατήσουμε τα γυαλιά θα είναι είτε για σουβενίρ, είτε για υπόθετο. Άντε για να μην είμαι απόλυτος με τις προϋποθέσεις του 3ου λίνκ του moldovan20 κάτι γίνεται και με αυτά...

Δημοσ.

Μια χαρά χρησιμέυει να τα κρατήσεις. Ο κινηματογράφος εδώ τα χρεώνει 2 ευρώ "ενοικίαση' για την ταινία που θα δεις κ μετα τα δινεις παλι πισω.

Δημοσ.

Εγω πριν απο μερικες μερες πηρα απο το e-bay αυτα:

http://cgi.ebay.com/5-Pairs-Red-Blue-3D-Glasses-for-movies-Shark-Boy-YJ01_W0QQitemZ140297831526QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item20aa670466

Ηρθαν σχεδον αμεσως(15-20 μερες) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Βεβαια υπαρχουν πολυ λιγες ταινιες με 3d και οταν τις κατεβασα δεν εκαναν με αυτα τα γυαλια.Μαλλον ηθελαν τα αλλα τα πρασινα. Αλλα με αυτα μπορω να παιξω παιχνιδια και να δω βιντεο στο youtube.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αυτό ισχύει μόνο για Games, αλλά αν ο Topic Starter τα θέλει για Games, να του αναφέρω ότι θα πρέπει να έχει ειδική οθόνη(η οποία ντε και καλά πρέπει να είναι 120Hz)

Δημοσ.
Δε ξέρω αν αυτό ισχύει μόνο για Games, αλλά αν ο Topic Starter τα θέλει για Games, να του αναφέρω ότι θα πρέπει να έχει ειδική οθόνη(η οποία ντε και καλά πρέπει να είναι 120Hz)

Oχι απαραιτητα. Εγω εχω καατεβασει δωρεαν τον iz3d driver και βλεπω κανονικα 3d στα παιχνιδια. βεβαια δεν εχω δει και με τα αλλα γυαλια για να στα συγγρινω...

Δημοσ.
Oχι απαραιτητα. Εγω εχω καατεβασει δωρεαν τον iz3d driver και βλεπω κανονικα 3d στα παιχνιδια. βεβαια δεν εχω δει και με τα αλλα γυαλια για να στα συγγρινω...

ΔΩΡΕΑΝ??? απ τον θειο???

γιατι εδω το εχει demo για 30 μερες....

http://www.iz3d.com/driver

υγ.

τι καρτα γραφικων εχεις ????

Δημοσ.

Παιδια πειτε αν συνεβει κ σε εσας αυτο. Εκατσα να δω την ταινια Coraline σε 3D εκδοση με τα γυαλια χρωματος πρασινο-κοκκινο που ηταν μεσα στο "Ταξιδξ στο κεντρο της γης".

Λοιπον παρολο που οντως ειχα εμπειρια 3D , το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο. Τα χρωματα χαθηκαν , εβλεπα σε αποχρωσεις του κοκκινου - πρασινου και μετα απο λιγη ωρα , ζαλιστηκα. Φταινε τα γυαλια?

Δημοσ.
Τα 3D γυαλιά που δίνουν στο village είναι άχρηστα σε ταινίες "3D" που κυκλοφορούν σε video club και "θείους". Τελείως διαφορετική τεχνολογία, τα γυαλιά εκείνα είναι για RealD ταινίες, που ακόμα στο σπίτι ΔΕΝ. Οπότε μετά το πέρας της προβολής στο village αν κρατήσουμε τα γυαλιά θα είναι είτε για σουβενίρ, είτε για υπόθετο. Άντε για να μην είμαι απόλυτος με τις προϋποθέσεις του 3ου λίνκ του moldovan20 κάτι γίνεται και με αυτά...

εγω που κατεβασα το coralaine 3D με τα γυαλια απο τα village δεν ειδα ποτε 3d αρα μαλλον εχεις δικιο τωρα για αλλη ταινια δεν ξερω μπορει και να ειναι οκ αλλα λογικα για να δεις 3D απο το σπιτι θελεις τα γυαλια με μπλε-κοκκινο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:55 ----------

Παιδια πειτε αν συνεβει κ σε εσας αυτο. Εκατσα να δω την ταινια Coraline σε 3D εκδοση με τα γυαλια χρωματος πρασινο-κοκκινο που ηταν μεσα στο "Ταξιδξ στο κεντρο της γης".

Λοιπον παρολο που οντως ειχα εμπειρια 3D , το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο. Τα χρωματα χαθηκαν , εβλεπα σε αποχρωσεις του κοκκινου - πρασινου και μετα απο λιγη ωρα , ζαλιστηκα. Φταινε τα γυαλια?

φιλε δεν ξερω αν στην συγκεκριμενη ταινια φταινε τα γυαλια,μαλλον πρεπει να φταιει η ταινια γιατι οπως διαβαζα σε ορισμενα reviews της ταινιας (σε 3D παντα) το αποτελεσμα γενικα ηταν απογοητευτικο.

Παντως η καταλληλη ταινια για 3D στο σπιτι ειναι το "the polar express" απ'τι εχω ακουσει παντα δεν το εχω δει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...