Pantelwolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Χθες πρωι κοίταζα στο σκρουτζ ποιος δίνει φτηνότερα το 1101ha Το μοντέλο 1GB ,XP , 160GB HDD το έδινε 329 μια εταιρεία στην Ελλάδα και σκεπτόμουν να πάρω 2, ενα για μενα και ενα για ενα συναδελφο. Στο αμαζον με τη μετατροπη Euro->GBP έβγαινε 307€ και θα προτιμούσα 20€ απο το να έχω πρόβλημα σε περίπτωση που πάθει τίποτα. Το μεσημέρι και ενώ μπήκα για να ξαναβρώ το σαιτ βλέπω τα Multirama να δίνουν το 2GB ,250GB HDD,WIN7 στα 299!! Όπως είναι φυσικό επι τόπου πήρα τηλ κατάστημα , οι οποίοι μου είπαν οτι θα τα έχουν αύριο (σήμερα) και έκανα παραγγελία να πάω να τα παραλάβω. Σήμερα το πρωί ξανακοίταξα και η τιμή αναπροσαρμόστηκε στα 399! Φοβήθηκα οτι θα είχα το γνωστό τηλεφώνημα "ξέρετε κάναμε λάθος", αλλά πήγα να τα παραλάβω και όλα καλά. Έδωσα τα 598 (2χ299) είπα πολλά ευχαριστώ και έφυγα ευχαριστώντας την τύχη μου.. Το μεγάλο μοντέλο που πήρα το skroutz δεν το δίνει λιγότερο απο 395. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα Mulirama που δεν έκαναν τον κινέζο αν και είχαν την ευκαιρία.
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν το πήραν πρέφα. Σίγουρα τους κοστίζει παραπάνω από 299
kapodistrias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τα συγχαρητήρια... Το amazon το έχει σίγουρα μέρες τώρα σε εκείνη την τιμή.Τι επειδή το έβαλε για μια μέρα το multirama...? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ---------- Μάλλον εννοείς οτι δεν σου άλλαξαν την τιμή μετά.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε kapodistrias αν διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι το αμαζον σε αυτή την τιμη δινει το ΜΙΚΡΟ μοντελο. Το μεγάλο πάει £361.70 στο co.uk και EUR 379,00 στο .de (και το μαυρο 453..) Στο com δεν υπάρχει το μεγάλο και το μικρό δίνεται $417.95 (περίπου 293 €) Και όλα αυτά χωρίς έξοδα αποστολής - μετατροπης νομισματος (uk + com) και τελωνείο (com) Ηταν προφανως λαθος τιμολογηση. Το οτι δε μου ειπαν δικαιολογίες είναι προς τιμήν τους!
kapodistrias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ναι έχεις δίκιο....:o Είσαι τυχερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.