Gas_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Θελω να αγορασω εναν dell i7 απ οτι εχω δει ο μονος που υπαρχει ειναι <Dell Studio 1557 - Core i7 i7-720QM 1.6 GHz - 15.6" TFT LED>,ομως στην σελιδα της dell uparxei το ιδιο λαπτοπ με i7820 επεξεργαστη.Ξερει κανεις αν προκειται να ερθει αυτοσ ο επαξεργαστης στην Ελλαδα?και σε ποσο καιρο?
ntountou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 gas αυτή τη περίοδο ψάχνω κι εγώ για laptop, σκοπεύω να το αγοράσω μετά τις γιορτές αλλά έχω ξεκινήσει ήδη την έρευνά μου. το συγκεκριμένω dell είναι πολύ ενδιαφέρον και σε πολύ καλή τιμή αλλά όπως λες δε διατίθεται σε πολλές εκδόσεις. αυτό όμως έχει να κάνει με όλα τα laptop που φοράνε core i7. ελάχιστες επιλογές προς το παρόν στην ελλάδα. στο πλαισιο πχ οι επιλογές γενικα είναι μόνο οι εξής: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/with%28MPT=Core%20I7%29.htm Επισης, διαπιστώνω ότι στην ελληνική αγορά δεν έχουν βγει ακόμα κάποια μοντέλα της asus με core i7. δεν τα έχει ούτε το site της ελληνικής αντιπροσωπείας ενώ έξω διατίθενται. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο ισχύει για όλες τις εταιρείες.. πχ δεν έχω δει ακόμα Sony με i7.. με λίγα λογια αν θέλεις οπωσδήποτε i7 σου προτείνω λίγο καιρό υπομονή ώστε να βγουν στην αγορά περισσοτερες επιλογές και να μπορείς να συγκρίνεις. δε πιστέυω να αργήσουν.. τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω.. Με την έρευνά μου έχω συμπεράνει ότι οι i7 αξίζουν λίγη υπομονή, εκτός αν σου επείγει. εδώ σου δίνω και ένα πολύ καλό review του συγκεκριμένου dell: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html μιλάει με εξαιρετικά λόγια για performance & core i7, αλλά κράζει την οθόνη (παρότι LED) και λίγο την κάρτα γραφικών (λόγο 64bit bus) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:59 ---------- έψαξα στο skroutz για core i7 και εδώ είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=core+i7 προς το παρόν κανένα από τα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά (όπου πιάνει το μάτι του skroutz.gr δλδ..) δεν φοράει κάτι μεγαλύτερο από τον i7-720QM
Gas_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα εχω περιορισμενο χρονο,διοτι θελω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση που εχω απο το destinpsifiaka.και ειναι μεχρι 23 Ιανουαριου.Το να περιμενω μπορει να λειτουργησει απο την μια θετικα,καθως μπορει να βγουν νεα μοντελα, απο την αλλη μπορει να τελειωσει το αποθεμα στο laptop που θελω και να μην μπορω να παρω ουτε αυτο.Βασικα θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τιν dell στην Ελλαδα οπου στι site λεει οτι διατηθεται αυτο το laptop kai με τον i7 820 και οχι μονο με τον i7 720.
zakos52 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου πηρα αυτο το λαπτοπ http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=18106 για το γιο μου με τη επιδοτηση και οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι αριστες.
ntountou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 @gas ότι μάθεις από την dell ενημέρωσε και εμάς @zakos52 είναι ένα πλήρες laptop, έχει τα πάντα σε καλή τιμή ΑΛΛΑ είναι acer, με ότι αυτό σημαίνει, και με ένα μόνο χρόνο εγγύηση.. είναι θέμα επιλογής
Gas_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον,εστειλα χθες mail στην dellhellas και σημερα ελαβα απαντηση.Μου ειπαν να επικοικηνωνησω με εναν υπευθυνο οπως και εκανα και μου ειπε πως ο ι7 820QΜ διατηθεται στην Ελλαδα,μαλιστα θα με ενημερωσει για την διαφορα τιμης αν βαλω αυτο τον επεξεργαστη στο laptop.Περιμενω απαντηση με mail μεχρι αυριο οπως μου ειπαν.
ntountou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 nice.. που θα διατίθεται όμως σε αυτή τη τιμή? μπορούμε να παραγγείλουμε από την dell την ίδια? από multirama? αλλού?
Gas_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο δεν μου το εχουν διευκρινισει ακομα,παντως μου ειπε οτι η dell σαν εταιρεια πουλαει χοντρικη.Μαλλον θα γινεται μεσω τον καταστηματων που δινουν dell,θα μου πεις ομως οτι δεν φερνουν ενα Laptop επειδη το θες εσυ ετσι.Θα περιμενω να παρω την προσφορα και θα ρωτησω πως γινεται να το αγορασω.Ετσι κι αλλιως γιατι να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα να αλλαζεις εξαρτηματα αν δεν μπορουσες να το αγορασεις απο Ελλαδα,μονο απο εξωτερικο θα γινεται;;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.