Προς το περιεχόμενο

23-24' Οθόνη έως 250-270Ε

immunity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκεφτομαι να προβώ σε αγορά οθόνης (προτιμώ 24 ιντσών). Τι εχετε να προτείνετε? (γιατι δεν σκαμπάζω τπτ απο NT IPS panel, LED κτλ ) χρήση είναι για PC αλλά δεν με χαλάει αν έχει και δέκτη TV, αυτό που θέλω κυρίως είναι 24' και ζωντανά χρώματα. Και με βάση τι πρότείνετε θα πάω και σε κάνα μαγαζί να δω και με το μάτι τι παίζει xD

Δημοσ.

Γιατί μόνο 24'' ?? Υπάρχουν στα λεφτά που διαθέτεις απίστευτες πραγματικά 22άρες με ips panel το οποίο είναι 10 φορές καλύτερο από το TN panel το οποίο έχουνε όλες οι οθόνες που σίγουρα θα κοιτάς να πάρεις.

Δημοσ.
Γιατί μόνο 24'' ?? Υπάρχουν στα λεφτά που διαθέτεις απίστευτες πραγματικά 22άρες με ips panel το οποίο είναι 10 φορές καλύτερο από το TN panel το οποίο έχουνε όλες οι οθόνες που σίγουρα θα κοιτάς να πάρεις.

Αν είναι οπως τα λες και 22" κανένα πρόβλημα, (πρεπει να πάρω μονιτορ γιατί είμαι με το ίδιο εδώ και 8-10 χρόνια δεν 8υμάμαι xD )απλά επειδή δεν ξέρω από panels Led κτλ θέλω όποιος μπορεί να ρίξει μια πρόταση για να πάω να την δώ και από κοντα την οθονη και να επιλέξω 22"-24" λοιπον 250-270Ε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ----------

Τόσο χάλια είναι το ΤΝ panel ?

Να ρωτήσω μιας και είμαι άσχετος το true 1080p FUll HD βγαίνει σε 24" + οθόνες? (με ενδιαφέρει ζωντάνια χρωμάτων + 1080p) σε κάτι κοντά σε αυτά τα δύο :)

• Moderators
Δημοσ.

Full HD 1080p βγαινει σε πολλα μοντελα, απο 21,5 ιντσες και πανω.

Τωρα αν θα βρεις πολλα 22" full HD με IPS panel, περιμενω τον vocals να πει γιατι με παραξενευει.

Δημοσ.

Φαινεται να ειναι πολη γα@@τη αυτη ,ακριβως το ιδιο panel με την dell ,αν και σε αλλα review λεει αναλυση 1680χ1050 σε αλλα 1920χ1080 και σε αλλα 1920χ1200 ,τελικα ξερει καποιος?

Ριξε και μια ματια εδω για ενημερωση.

Αυτο που περιστρεφεις την οθονη θα ειναι τρομερο για οταν ξαπλωνεις στον καναπε στο πλαι και θες να δεις ταινια απο εκει :mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...