@_zerocool Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μπορώ να στάξω και να μείνω απέξω; Ας ξεκινήσω να αναφέρομαι ειδικά σε κάθε mod και όχι γενικά. ΗΑRDWARE: Γενική συζήτηση Moderator είναι ο imagine: Μέχρι και το καλοκαίρι είχε αρκετή συμμετοχή στο γεγονότα του Forum. Όσο τον ξέρω δεν μου έχει κάνει την εντύπωση ότι είναι έξω από το αντικείμενο και έχει δείξει ότι έχει γνώσεις πάνω στο θέμα στο οποίο είναι moderator. Έλα όμως που από το καλοκαίρι και μετά αραιά και που μπαίνει στο Forum που έχει ως αποτέλεσμα να μην γίνονται polls ούτε ενδιαφέροντα θέματα και να μένουν άχρηστα posts ή λάθος posts εκεί. Στης λοιπές κατηγορίες του hardware δεν θα αναφερθώ γιατί δεν έχουν καν κανονικό moderator αλλά απλά σαν επιτηρητή των Hal. Πάλι και εδώ τα ίδια προβλήματα. SOFTWARE: Software Moderator είναι ο Duke. Αν και έχω καιρό να δω κάποιο post του δεν παύει να κάνει δουλειές. Έτσι κλειδώνονται λάθος θέματα και γενικά υπάρχει κίνηση στο Forum. SOFTWARE: Divx ;-) Moderator είναι ο Trustfm και ο Astakos. Παραξευνεύτικα όταν είδα να γίνεται mod ο Astakos μιας και δεν τον είχα δει σε κάποιο post. Να πώ όμως ότι δεν πολυπατούσα στο Forum αυτό. Αλλά μετά από μερικά λεπτά στο Forum και διαβάζοντας κάποια post εκεί συμφώνησα με την απόφαση του Hal μιας και ο Astakos είναι δραστήριος και γνωρίζει το αντικείμενο. Όπως επίσης και ο Trustfm που είναι και αυτός σχετικός με το αντικείμενο. Στης λοιπές κατηγορίες του software δεν θα αναφερθώ γιατί δεν έχουν καν κανονικό moderator αλλά απλά σαν επιτηρητή των Hal. Πάλι και εδώ τα ίδια προβλήματα όπως στης υποκατηγορίες του Hardware. (ναι έκανα copy-past ) Στης κατηγορίες Διαδίκτυο και Προγραμματισμού όπως επίσης και στις Επικοινωνίες δεν θα αναφερθώ γιατί δεν μπαίνω και πολύ εκεί άρα δεν μπορώ να εκφέρω και γνώμη. ΨΥΧΑΓΩΓIΑ: Κινηματογράφος Moderator είναι ο Paredwse και Epote. Καμία αντίρρηση. Το Forum πάει μια χαρά. Ουδέν παράπονο. ΨΥΧΑΓΩΓIΑ: Μουσική Μοderator είναι ο DJXRL8 και η Cristina. Και εδώ κανένα πρόβλημα ΨΥΧΑΓΩΓIΑ: Μπλα Μπλα Αν και δεν μπαίνω και πολύ έχω παράπονα γιατί ανοίγονται θέματα που αφορούν άλλες κατηγορίες και δεν γίνονται καν moved στα σωστά forum. Από τα άλλα δυο Forum πάλι δεν έχω παράπονο. O paredwse κάνει μια χαρά τι δουλειά του στις Αγγελίες και ο Hal επεμβαίνει με διακριτικότητα στο Insomnia Site Forum. Να πώ ότι δεν κάνω κριτική σε απόψεις που έχουν πει η ανάλογοι moderator ούτε σαν άτομα. Απλά για το πώς τους βλέπω να ασκούν το αξίωμα του moderator. ΥΓ: Δεν έκανα το post στο άλλο topic γιατί εδώ ξεκίνησε η συζήτηση περί των moderator.
ex_tep Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Gia ton trustfm den eixa idea oti einai moderator kai eilikrina xeromai pou akouo oti einai mod mias kai asxolite kai gnorizei Kala to antikeimeno..Otan anaferomoun ligo pio prin gia atoma pou aksizoun simperielamvana ki ekeinon. To mpla-mpla oi Agelies pisteuo oti einai mia xara kai oi douleia ton mod ekei einai perisotero na epopteuoun. To games exei provlima..toulaxiston o idios o mod tou prin ligo kairo eipe oti den eixe xrono kai to paratise. Hardware:O imagine mou einai gnorimo nick tpt parapano den tha diafoniso oti einai gnostis alla iparxoun kapia alla atoma sto Hardware pou tha mporousan na dosoun polla parapano,kai fisika to kserete oloi sas poli kala. Egw sigekrimena exo enan sto mialo mou. Software:Duke...edw sikono ta xeria psila..Esvine posts xoris kanena apolitos logo kai xoris na aitiologei.Eixe ginei kai kapio topic gia ton sigekrimeno nomizo.Kai min mou peite oti den ksero tous kanones kai alles anoisies giati eixe svisei metaksi allon,kai 2 dika mou posts pou an mi ti allo gnorizo poli kala pote prepei na svistei ena post kai pote oxi. Mousikh:...Den exo apopsi gia to sigekrimeno section mias kai episkeptomai ksena site kai forums gia thn mousiki enimerosh.Exo apopsi omos gia kati allo pou sxetizete amesa me to sigekrimeno section alla den tha tin po etsi oste na kratisoume se kosmio epipedo to post. Telos molis eida ena sigekrimeno nick na <<figourarei>> stous mods den krivo oti pethana sta gelia..Yparto re Ymarto pou leei kai o gnostos...Pantreuteite mpas kai P.d.k...m. Opios katalave katalave gia na euthimisoume kai ligo
pios? Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Nai re pedia ontos... ti tha ginei me to games? Den lew den exei ginei kamia simantiki paravash mexri twra alla an einai etsi tha arxisoun na ginonte kai tha ginei mp***elo i katastash.
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> Mousikh:...Den exo apopsi gia to sigekrimeno section mias kai episkeptomai ksena site kai forums gia thn mousiki enimerosh.Exo apopsi omos gia kati allo pou sxetizete amesa me to sigekrimeno section alla den tha tin po etsi oste na kratisoume se kosmio epipedo to post. <hr /></blockquote> Θα ήθελα πολύ να ακούσω αυτό που έχεις να πεις. Αν δεν θες εδώ, στείλε ενα pm, αλλιώς στο IRC. Ξέρεις που θα με βρεις. Σε περιμένω.
Sean Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 "Opinions are like assholes: everybody's got one, and they all stink." - Unknown Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για να ευθυμήσουμε και λίγο, που λέει και ο Ex_tep.... Υ.Γ.1 Πείτε κάτι κακό για τον paredwse γιατί θα το πάρει πάνω του και θα με πρήξει μετά..... Υ.Γ.2 Πάω να διαβάσω το βιβλίο του forum γιατί με βλέπω προτεινόμενο την ερχόμενη εβδομάδα....
ex_tep Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Den vlepo na exoun oloi apopsi..Oso gia to stixaki einai epiikos astoxo gia na min to xaraktiriso alios.. Fili Cristina den exo na sou po apolitos tipota.Otan ftasei i stigmh na po auto pou thelo tha to po dimosia sto forum..Apo tin alli an exeis na mou peis kati esi ksereis episis pou mporeis na me vreis kai na mou steileis ena Pm. Apantao sta pm olon ton paidion Kai kati teleutaio O ex_tep apeuthinete apokleistika se osous exoun to tharos tis gnomis tous kai den gleifoun ta autia ton allon.Auta pros to paron..Kai opos sinithizo na leo, opoios katalave katalave i mallon opoios thelei na katalavei as katalavei..Ciaoz for now
@_zerocool Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Sean:</font><hr> "Opinions are like assholes: everybody's got one, and they all stink." - Unknown Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για να ευθυμήσουμε και λίγο, που λέει και ο Ex_tep.... <hr /></blockquote> Mine is very stinky but i have the balls to say it.
apoc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Επειδη εχω εκφερει παρομοιες κατα καιρουν γνωμες ας πω και εγω την δικη μου! λοιπον συμφωνω με τα λεγομενα του οτι πρεπει να μπαινουν moderators τα οποια εχουν καταρχην αποψη για τον χωρο (above than normal) και η παρουσια τους ειναι εντονη. Μοderators με υψηλο επιπεδο γνωσεων χωρις παρουσια ειναι μαλλον κατι το αχρηστο!Δεν θελω να φερω αποψη για κανενα sub forum ..μονο γι'αυτο που εχω πολυ εντονη παρουσια του Προγραμματισμου , οπου αν εχω το δικαιωμα να εκφερω αποψη για τον Dioniso μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα στα καθηκοντα του. Για ολα τα αλλα απλα περναω και βλεπω μερικα topic thats all , οπως εχω ξαναπει το forum παιζει απο μονο του , οι ιδιοι και ιδιοι χρηστες ειναι που το κρατανε ζωντανο και καμια αλλη πρωτοβουλεια moderator (πραγμα φυσιολογικο ετσι) . Λοιπον ας το παραδεχτουμε το site και η κοινοτητα διερχοντε μια κριση..δεν ειναι τυχαιο που την συγκεκριμενη εποχη εχουν μεγαλωσει παρα πολυ οι φωνες διαμαρτυριας για το life-cycle και την λειτουργια της insomnia. Ας το καταλαβουν ολοι , και ας πραξουν αναλογα. Ο καθενας εχει δικη του γνωμη και δικη του βουληση τωρα για το γαμωτο που λενε ολοι μα γιατι να παει ετσι αυτη η προσπαθεια...ε οπως εχουμε ξαναπει [censored] happens..ας κρατησουμε λοιπον τους τονους χαμηλους (λιγο παραξενο να το λεω εγω ε? μιας και εχω πιαστει πολλες φορες να κανω λιγο flaming χεχεχε ενταξει το παραδεχομαι) Καλα να περνατε!
apoc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Χαχαχαχ τωρα το ειδα...πρωτη φορα στο πανω ποστ εγραψα την γνωστη φραση s*it happens.. kai to vgazei san censored xaxaxxa! A kalo e!
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Sean:</font><hr> "Opinions are like assholes: everybody's got one, and they all stink." - Unknown Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για να ευθυμήσουμε και λίγο, που λέει και ο Ex_tep.... Υ.Γ.1 Πείτε κάτι κακό για τον paredwse γιατί θα το πάρει πάνω του και θα με πρήξει μετά..... Υ.Γ.2 Πάω να διαβάσω το βιβλίο του forum γιατί με βλέπω προτεινόμενο την ερχόμενη εβδομάδα.... <hr /></blockquote> hohoho!!! Θα έγραφα το εξής το πρωί, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το έκανα... "Ο Θεός να σε φυλάει από 'βλάχο' με άποψη". Υ.Γ.1: Σαφώς και δεν έχω κάτι με τους βλάχους, ούτε με τους σαρακατσάνους ή τους πόντιους κτλ... Υ.Γ.2: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για να ευθυμήσουμε και λίγο, που λέει και ο Ex_tep....
privateer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Nomizw to exei pei o Clint Eastwood :grin: :grin:
ex_tep Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote cristina:</font><hr>hohoho!!! Θα έγραφα το εξής το πρωί, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το έκανα... "Ο Θεός να σε φυλάει από 'βλάχο' με άποψη". Υ.Γ.1: Σαφώς και δεν έχω κάτι με τους βλάχους, ούτε με τους σαρακατσάνους ή τους πόντιους κτλ... Υ.Γ.2: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για να ευθυμήσουμε και λίγο, που λέει και ο Ex_tep.... <hr /></blockquote> xaxa Cristina egrapses!Omologo oti me goiteuoun poli oi kopeles me lepto xioumor alla kai me tekmiriomenh apopsi.Ki esi eisai apo ta liga atoma mesa sto forum pou sindiazoun kai ta 2!An sou steilo pm min ksafniasteis.. A min ksexaso Cristinaki an thes mporeis na sinexiseis ki Edw ,h opoios allos thelei fisika.Tha to koitao kathe mera i promise Sorry gia tin parenthesh alla vlepete mia kopelitsa tin exoume :)Se genikes grames loipon simfono me apoc(an kai gnosto taraxopoio melos tou forum ) kai kirios me auto <blockquote><font class="small">Quote apoc:</font><hr>Ας το καταλαβουν ολοι , και ας πραξουν αναλογα. Ο καθενας εχει δικη του γνωμη και δικη του βουληση τωρα για το γαμωτο που λενε ολοι μα γιατι να παει ετσι αυτη η προσπαθεια...ε οπως εχουμε ξαναπει [censored] happens..ας κρατησουμε λοιπον τους τονους χαμηλους <hr /></blockquote> As kratisoume loipon tin sizitish se kosmio epipedo kai na epikentrothoume sto provlima kai tin pithani lish tou kai as min analonomaste se anousia zitimata.
theobabis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 ex tep, Sean, Cristina θα ηθελα πολυ να ευθυμησω με τα λεγομενα σας, αλλα με συνχωρητε, δε μπορω. Δε μπορω να κατανοησω πιο το νοημα να πει κανεις κατι, αν δεν σκοπευει να ειναι κατανοητος. Τι σημαινει το "Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε"? Ολοι αυτοι που μου εχουν κανει τη τιμη να συζητησουν μαζι μου και καθονται και απαντουν/εξηγουν καθε λογικη/παραλογη ερωτηση που τους κανω, τι ειναι? Κανεις μεχρι τωρα, και τους ευχαριστω ολους πολυ για αυτο, δε μου εχει πει σε καποιο ποστ του: οτι καταλαβες καταλαβες (και αν δε καταλαβες δε πειραζει , τι να κανουμε που δεν ειχες την εξυπναδα να καταλαβεις...) Αν δεν ειμαι κατανοητος ειμαι στη διαθεση σας για οποια διευκρηνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.