christomar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά,ήθελα να ρωτήσω. Έχω τον desktop υπολογιστή μου συνδεδεμένο με FritzBox Annex A, έχω σύνδεση HOL δίοδος.. πρόσφατα αγόρασα καινούριο laptop και ένα wireless router, τον Lynksis Cisco WAG54G2, τον οποίο με τα χίλια ζόρια και με τη βοήθεια εδώ του φόρουμ κατάφερα να τον ενεργοποιήσω και να έχω ασύρματο δίκτυο για το λάπτοπ. Ο desktop pc όμως δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, οπότε ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να συνδέσω τα δύο router κάπως μαζί ώστε να μπορώ να έχω ίντερνετ και στους δύο υπολογιστές? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Dropsreef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 και γιατι ρε φιλε δεν παιρνεις μια ασυρματη καρτα δικτυου για τον σταθερο σου; χρησιμοποιεις το ασυρματο router εχεις internet και στο σταθερο και στο laptop και εισαι απαλλαγμενος απο καλωδια!!!
christomar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 το σκέφτηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω 2 desktop υπολογιστές, το δεύτερο τον χρησιμοποιεί σπάνια ο αδερφός μου και είναι λίγο πιο παλιός αλλά τον χρειάζεται, ειδικά το internet..και τώρα να πάρω 2 ασύρματες κάρτες δικτύου δε θα μου βγει λίγο ακριβά?
Droidlock Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αμα θες περνεις usb wifi οπως αυτο ας πουμε : http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000412 και για τα δυο pc με λιγοτερο απο 30 ευρω + οτι εχει 802.11b/g/n.
christomar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Λες ε? Δεν έχει σημασία δηλαδή τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπολογιστές και τα λοιπά? Παίρνω δύο usb wifi και την έκανα τη δουλειά μου; Δεν έχω ιδέα απ'αυτά γι'αυτό αν μπορείς να μου πεις τι βήματα πρέπει να κάνω αφού τα αγοράσω θα σου ήμουν ευγνώμων!
Dropsreef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 το σκέφτηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω 2 desktop υπολογιστές, το δεύτερο τον χρησιμοποιεί σπάνια ο αδερφός μου και είναι λίγο πιο παλιός αλλά τον χρειάζεται, ειδικά το internet..και τώρα να πάρω 2 ασύρματες κάρτες δικτύου δε θα μου βγει λίγο ακριβά? δηλαδη μιλαμε για δυο desktop και ενα laptop? παρε φιλε μου εκει ενα usb wireless adpter ή δυο ασυρματες καρτες δικτυου να κανεις την δουλεια σου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ---------- Λες ε?Δεν έχει σημασία δηλαδή τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπολογιστές και τα λοιπά? Παίρνω δύο usb wifi και την έκανα τη δουλειά μου; Δεν έχω ιδέα απ'αυτά γι'αυτό αν μπορείς να μου πεις τι βήματα πρέπει να κάνω αφού τα αγοράσω θα σου ήμουν ευγνώμων! usb ειναι φιλε μου!εχεις το ασυρματο μοντεμ εκει που το εχεις συνδεεις αυτο το usb στον υπολογιστη σου οπως καθε αλλο usb stick και αυτο ειναι ολο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- φιλε μου εγω στα πολυ γρηγορα θα σου πω το σκεπτικο μου! συνδεεεις το ασυρματο router στη θυρα ethernet του δικου σου υπολογιστη(σε περιπτωση που παιζεις καποιο online game για να μην εχεις απωλειες σηματος)και μεσω της κεραιας που εχει το ασυρματο δινεις σημα σε ολο το σπιτι οποτε μπορεις να σερφαρεις απο το λαπτοπ σου και αγοραζεις για τον παλιο desktop ενα usb wireless adapter ή αγοραζεις δυο usb ή δυο ασυρματες καρτες τις περνας στους σταθερους σου υπολογιστες αφηνεις το μοντεμ σου διπλα απο τη συνδεση του τηλεφωνου και εισαι εντελως απαλλαγμενος απο καλωδια
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια συγνωμη αλλα ειτε εγω δεν καταλαβα η δεν του λεμε το πιο απλο.το to wag54g2 εχει και 4 ethernet.δεν ειναι μονο ασυρματο?αρα γιατι δεν συνδεει το σταθερο με καλωδιο στο Linksys?το fritz θα καταργηθει.αν τωρα εγω δεν καταλαβα καλα απλα να πω οτι τα Usb sticks τα αγοραζεις περνας το cd και απλα το κουμπωνεις.ψαχνεις για δικτυο και συνδεεσαι ειτε με το προγραμμα της καρτας ειτε με των windows>απλα αν εχεις vista βρες stick που να εχει και drivers για vista.αν εχεις 7αρια τοτε το ιδιο καρτα που να εχει στο νετ διοτι μεσα στο κουτι δυσκολο drivers για 7αρια.τωρα στην ιδια γραμμη τηλεφωνου να συγχρονιζουν και τα 2 ρουτερ και το ενα Pc να μπαινει απο το ενα router και το αλλο απο το αλλο δεν γινεται.μην παρεις usb wi fi sticks που να ειναι N διοτι το ρουτερ σου δεν ειναι N και απλα θα δωσεις παραπανω λεφτα.αν και το N ειναι μια μελλοντικη επενδυση οποτε αμα εχεις τα λεφτα και βρεις sticks να ειναι n και οχι draft n ακομα καλυτερα.τωρα και draft Να ειναι παλι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.