Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

bill_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Starcraft ρε κάφροι και μη διαφωνήσει κανείς γιατί θα αμολήσω τα τις ορδές των Zerg.

Συγκρίνεις το Starcraft με το C&C ...; :shock::-D

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Deus Ex:-):-) (το εχω παιξει και 8 φορες μεχρι τωρα)

Τι μου θιμισες? Καλα μιλαμε ειχα πορωθει τοσο πολυ με αυτο το παιχνιδι που ειχα τερματισει με ολα του τα διαφορετικα τελη. Στην ειπα οτι το CoD4 , ειναι το καλυτερο ολων αλλα μαλλον πρεπει να αλλαξω την δηλωση μου!!!

• Moderators
Δημοσ.
Εννοείται πως πρέπει να ντρέπεσαι γιατί το L2 δεν μπορεί θα θεωριθεί ως το καλύτερο PC Game ever.. αλλά ως ο καλύτερος τρόπος ζωής ever. ;)

Από εμένα, καλύτερο PC/Console Game EVER..

5962-grfdvyfccd.jpg

..2ο καλύτερο δεν έχω να πω και ποτέ δεν θα βρω να πω με τόσα αγαπημένα.. Αλλά την πρώτη και μοναδική θέση οφείλω να τη δώσω στο FF8, period.

+απειρον!

Και δε τερματιζοταν το αναθεματισμενο με τιποτα εε! Τεραστιο...!

Σε όποιο pc βαζω φρεσκα windows, μαζι με τους drivers και τα απαραιτητα προγραμματα, βαζω κι αυτο ΠΑΝΤΑ.

Λατρεια!

Δημοσ.

Θα ακουστει μεγαλη βλασφημεια αυτο που θα πω αλλα το FF8 μου αρεσε περισσοτερο απο το FF7 ασχετα αν το 7 ειχε ποιο καλη και προσωπικη ιστορια. Στα υπολοιπα ομως το 8 το πατουσε το 7. Gameplay, παρουσιαση, ψαξιμο, μεγεθος κοσμου γενικα, μυστικα, εξερευνηση. Το 8 αν ειχε κανενα ποιο ετσι "badass" τελικο κακο θα ηταν σιγουρα προτιμοτερο.

Δημοσ.
Θα ακουστει μεγαλη βλασφημεια αυτο που θα πω αλλα το FF8 μου αρεσε περισσοτερο απο το FF7 ασχετα αν το 7 ειχε ποιο καλη και προσωπικη ιστορια. Στα υπολοιπα ομως το 8 το πατουσε το 7. Gameplay, παρουσιαση, ψαξιμο, μεγεθος κοσμου γενικα, μυστικα, εξερευνηση. Το 8 αν ειχε κανενα ποιο ετσι "badass" τελικο κακο θα ηταν σιγουρα προτιμοτερο.

+1 .Το 8 δεν παιζεται.Πραγαματικα απιθανο κολλημα.Α ρε τι μας εκανε αυτος squall με το γκομενακι....Εκανε και τον δυσκολο ταχα ......Αλλα στο τελος...:X

Δημοσ.
αν εννοεις το Heroes of Might and Magic 3 με ολα τα eχpansion...ειναι και πολυ παιχνιδι λεμε....+1 τελος....

+1 και απο μενα. αν και εχω βαλει τρελες ωρες σε Darklands και dungeon Keeper 1. ανεπρεπε να διαλεξω μονο ενα απο αυτα τα 3 θα ταν αλλα δεν ειμαι σε θεση τωρα.

Δημοσ.

ενταξει τωρα αν λεμε ποιο μας εχει προσφερει τις περισσοτερες ωρες διασκεδασης και χαλαρωσης τοτε πιστευω πως ολοι σχεδον θα αναφερθουμε σε warcraft 3(dota :P) world of warcraft(εθιστικο μεχρι αηδιας), call of duty. Τωρα τα πιο καλοφτιαγμενα ειναι οσα εχουν υποβαθρο forgotten realms: baldur's gate, neverwinter nights(το προσωπικο μου αγαπημενο) ειλικρινα καταπληκτικα...Τωρα ενδεχομενως και καποια elder scrolls αλλα μιας και δεν ειμαι πολυ του pc δν μπορω να πω μονο ενα με σιγουρια.....Αλλα οταν βγηκε πιστευω το καλυτερο παιχνιδι ηταν το Fable: The Lost Chapters... Μιλαμε για παιχνιδι-σταθμο...

Δημοσ.

παιδια...δεν μπορω...και να θελω δεν μπορω...ειμαι και μαμω εθισμενος στο call of duty...οποιοδηποτε...απο τ 1 μεχρι mw2...τα κορυφαια ομως 2,mw,mw2...ειναι για εμενα ο ορισμος του παιχνιδιου...πολυ ορεο gameplay τρομερα γραφικα...αλλα γουστα ειναι αυτα..ετσι?:):lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...