stergi17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 call of duty 4 multiplayer και ξερο ψωμι...
lademporas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 panzer general 3. Μακάρι να συνέχιζε και σήμερα αυτή η σειρά.
sozz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 company of heroes (opposing fronts) μακραν το καλυτερο rts που εχει βγει μεχρι τωρα
EKTELESTES Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Thief και με διαφορά πιστεύω λόγω πρωτοτυπίας / σεναρίου / ατμόσφαιρας / εκπληκτικού ήρωα . Παρόλο που έχουν ποσταριστεί ορισμένα φοβερά παιχνίδια, κανένα απο αυτά δε δημιούργησε νέο είδος, απλά πρόσθεταν νέα στοιχεία. Το Thief όμως δημιούργησε νέα κατηγορία παιχνιδιών. "First Person Sneakers" hehehe
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 [...]Το Thief όμως δημιούργησε νέα κατηγορία παιχνιδιών. "First Person Sneakers" hehehe Πραγματικό RPG θα έλεγα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που έπαιζα εναλλάξ με φίλο και σε κάποια σημεία έμπαινες πραγματικά στο πετσί του ρόλου, πχ έκανε lean στη γωνία ενός κτηρίου με τον χαρακτήρα ώστε να δει τι παίζει χωρίς να τον αντιληφθούν οι φρουροί και φυσούσε τον καπνό απ το (πραγματικό) τσιγάρο απ την άλλη πλευρά τελείως ασυναίσθητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικό RPG θα έλεγα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που έπαιζα εναλλάξ με φίλο και σε κάποια σημεία έμπαινες πραγματικά στο πετσί του ρόλου, πχ έκανε lean στη γωνία ενός κτηρίου με τον χαρακτήρα ώστε να δει τι παίζει χωρίς να τον αντιληφθούν οι φρουροί και φυσούσε τον καπνό απ το (πραγματικό) τσιγάρο απ την άλλη πλευρά τελείως ασυναίσθητα. Τι λες τώρα... μια φορά μπήκε η αδερφή μου στο δωμάτιο και με το που πάει να αρθρώσει λέξη της κάνω ασυναίσθητα πανικόβλητος και κοιτώντας την με γουρλωμένα μάτια σήμα να σταματήσει, συνοδευόμενα από ένα "Σσσσσ!" με πολύ έντονο ύφος. Άστα να πάνε... πραγματικά μοναδικό...
linuxovios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κρίνοντας όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, αλλά και αν θα τα ξαναέπαιζα ΣΗΜΕΡΑ: best game ever... Tie fighter vs Xwing Collector's edition. Ατμόσφαιρα, σενάριο, δράση, "κόλλημα", progress, multiplayer, εν έτει 1997
Tonysix Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Starcraft ρε κάφροι και μη διαφωνήσει κανείς γιατί θα αμολήσω τα τις ορδές των Zerg.
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Nτρεπομαι που θα το πω αλλα lineage 2 Αν και το εχω κοψει το γυρισα σε mohaa breakthrough online κλασσικη αξια
Agg3los Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Deus Ex:-) (το εχω παιξει και 8 φορες μεχρι τωρα)
tweety23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Tomb Raider Underworld kai Legend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Nτρεπομαι που θα το πω αλλα lineage 2 Αν και το εχω κοψει το γυρισα σε mohaa breakthrough online κλασσικη αξια Εννοείται πως πρέπει να ντρέπεσαι γιατί το L2 δεν μπορεί θα θεωριθεί ως το καλύτερο PC Game ever.. αλλά ως ο καλύτερος τρόπος ζωής ever. Από εμένα, καλύτερο PC/Console Game EVER.. ..2ο καλύτερο δεν έχω να πω και ποτέ δεν θα βρω να πω με τόσα αγαπημένα.. Αλλά την πρώτη και μοναδική θέση οφείλω να τη δώσω στο FF8, period.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.