Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

bill_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

δηλαδή το καλύτερo παιχνίδι που βγήκε έως τώρα για PC.

Ποιό θα επιλέγατε αν μπορούσατε να ψηφήσετε ένα (!) παιχνίδι και γιατί;

Το δικό μου best pc game ever είναι "Half Life 2" (του 11/2004).-Τέλειο Game design,Atmosphere, Graphics,Physics

διαλέγω το αγαπημένο μου

nfs underground 2

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το age of empires...(2)

+1 για το AGE OF EMPIRES

Δεν έχει την πολυπλοκότητα ενός Starcraft π.χ, αλλά είναι τρομερά ευχάριστο μέσα από αυτή του την απλότητα. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο άλλωστε; Πάντα το έχω πρόχειρο στο pc μου για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με κάποιο παλιόφιλο...:devil:

Και μία παρατήρηση για αυτούς που ψήφισαν κάποιο adventure... ΟΛΑ τα adventures έχουν μηδενικό replayability value. Μπορεί να έχουν τέλεια ιστορία, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα, τοποθεσίες κλπ, αλλά πόσες φορές να τα παίξεις; Μία-δύο, άντε τρεις φορές και αυτό είναι. Πιστεύω ότι το Best PC Game EVER πρέπει να έχει ως κύριο γνώρισμά του την φοβερή αντοχή στο χρόνο. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό και το simcity, αλλά ήδη ψήφισα...

Δημοσ.
[...] Πιστεύω ότι το Best PC Game EVER πρέπει να έχει ως κύριο γνώρισμά του την φοβερή αντοχή στο χρόνο. [...]

Δηλ. πρέπει να ναι strategy ή co-op/multi; Δε μου ρχεται κάποιο άλλο είδος αυτή τη στιγμή που χει αντοχή στον χρόνο.

Δημοσ.
Blood 2,φοβερη ατμοσφαιρα και ατακες και ο λογος που αναβαθμησα πρωτη φορα το pc πριν μια δεκαετια περιπου.

Τι μου θύμησες... Είχα κάνει αναβάθμιση την μνήμη τότε (από 32ΜΒ στα 64ΜΒ........)

Δημοσ.
Final Fantasy VII !αυτό κι αν μου είναι αξεχαστο game γαματο story

+1 Μακράν το καλύτερο παιχνίδι ΟΛΩΝ των εποχών...

Μόνο που η έκδοση για pc ήταν άθλια...

Δημοσ.
+1 Μακράν το καλύτερο παιχνίδι ΟΛΩΝ των εποχών...

Μόνο που η έκδοση για pc ήταν άθλια...

και μονο σε PC το παιξα :P κάνα FF VII-2 ? :P

Και όντως είναι the best για αυτό και η square εβγαλέ κάτι remembers είτε σε games με cloud κτλ είτε στο videaki δεν θυμάμαι πως λέγεται :P children κατι

Δημοσ.
λοιπον για να οργανωθούμε...

heroes3... τελος...

αν εννοεις το Heroes of Might and Magic 3 με ολα τα eχpansion...ειναι και πολυ παιχνιδι λεμε....+1 τελος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...