aserprince Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 το FEAR Combat ον λαιν. το ξεχασατε ρε!!!!!!!!!!!:lol:
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα δεν υπαρχει best game ever γενικα, αλλα υπαρχει best game ever για συγγεκριμενο τυπο παιχνιδιου π.χ. best adventure game ever, best strategy game ever κ.τ.λ. Δεν ξερω αν συμφωνειτε μαζι μου αλλα αυτη ειναι η αποψη μου!
The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με βάση τις απαντήσεις πρέπει οι πιο πολλοί που απαντάνε είναι κοντά στα 30; Με μια πρώτη σκέψη... ορισμένα αγαπημένα παιχνίδια System Shock 2 Deus Ex Jagged Alliance 2 Grim Fandango Gabriel Knight (όλα) Indy: Fate of Atlantis Mafia Driver Hitman Max Payne Half Life Star Wars: KOTOR
petergi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με βάση τις απαντήσεις πρέπει οι πιο πολλοί που απαντάνε είναι κοντά στα 30; Με μια πρώτη σκέψη... ορισμένα αγαπημένα παιχνίδια System Shock 2 Deus Ex Jagged Alliance 2 Grim Fandango Gabriel Knight (όλα) Indy: Fate of Atlantis Mafia Driver Hitman Max Payne Half Life Star Wars: KOTOR MAX PAYNE σωστος!!!!! αλλα και το atlantis δεν το βγαζω στην απεξω...οντως παει με κατηγοριες...δεν παιζει γενικα best game
The_Judas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Να συμπληρώσω και μερικά ακόμη που θυμήθηκα... Fahrenheit SWAT 3 Battlefield 2 Sniper Elite Beneath a Steel Sky (παλιό cult sci-fi adventure!)
Aztec Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... Gabriel Knight 1 Grim Fandango Monkey Island (μέχρι το 3) Day Of the Tentacle και πολλά πολλά άλλα
Aztec Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... Gabriel Knight 1 Grim Fandango Monkey Island (μέχρι το 3) Day Of the Tentacle και πολλά πολλά άλλα
Vasilius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Duke Nukem 3D , he got style, he got babes , he got guns . Απίστευτο Multi με το περισσότερο fun που έχω παίξει ποτέ σε fps .
DJ_Duker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Duke Nukem 3D , he got style, he got babes , he got guns .Απίστευτο Multi με το περισσότερο fun που έχω παίξει ποτέ σε fps . You're my personal god dude
johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... [..] Και μένα! Riven: The Sequel to Myst Δυστυχώς μου έχει σπάσει το ένα από τα πέντε cd..
dark_raider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Age of Empires 2 Battlefield 1942 & 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.