Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

bill_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

First Person είναι το Deus Ex...

1ο Oblivion

2o GTA Vice City

3o Warcraft 2 - 3

-βασικά είναι πάρα πολλά ακόμα-

( GTA 3

NFS Underground 1,2

Unreal Tournament

Age Of Mythology

Rise Of Nations

Worms

Fable

Mafia

RTC Wolfenstein

Tropico 1,2,3

Δημοσ.

Fist person σκετο ειναι το DEx, οχι shooter. Απο εκει και μετα μπορεις να το πεις RPG, adventure με RPG στοιχεια, παντως οχι shooter γιατι τα στατιστικα παιζουν ρολο στο ποσο καλος ειναι στο "shooting" κομματι και οχι ποσο μεγας και τρανος εισαι στο pixel perfect accuracy.

Δημοσ.

Υποθέτω πως αν πω "Η μαμά του τάδε ήταν το καλύτερο παιχνίδι" θα φάω ban και είμαι χορτάτος προς το παρών!

Το "καλύτερο" είναι εντελώς σχετικό για τον καθένα στο επίπεδο game γιατί πολύ απλά δεν είμαστε οι εντελώς ουδέτεροι κριτικοι, αλλά αυτο που θεωρούμε "κορυφαιο" μας στιγμάτισε και μας δημιούργησε έντονα συναισθήματα και... μπλα μπλα μπλα. Πιάσατε το νόημά μου.

Εμένα το ΜΟΝΟ παιχνίδι που με κράτησε πάνω άπο 1-2 μήνες (για την ακρίβεια 3μιση χρόνια με μερικά διαλείματα λόγω δουλειάς) ήταν το World of Warcraft. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο πλήρες και.... "επαναλαμβανόμενο" game. Δεν σε άφηνε να το αφήσεις απλά! ΟΠΑ ΟΠΑ, δεν σε αφήνει να το αφήσεις ;)

(α, και το Gran turismo series, σορρυ παιδιά δεν κρατήθικα!!!)

Δημοσ.

Επειδη βλεπω ότι ψιλοαπουσιαζει ο παραγοντας Strategy με εξαιρεση το εξαιρετικο civilization, τα αγαπημενα μου όπως με ανεθρεψαν ειναι

1. Defender of the Crown (1986)

2. Axis & Allies (1998)

3. Panzer General 2 (1997)

4. Heroes of Might and Magic III (1999)

5. Rome Total War (2004)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ηταν απλα απο το κολλημα που ειχα παντα ή απο το... ...αβαταρ μου, αλλα ψιφιζω Lord of the Rings 3 pc game (αν και ξερω οτι δεν ειναι το τοπικ για console games πρεπει να αναφερω το James Bond 007 - Tomorrow Never Dies για το PlayStation 1) !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...