Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

bill_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Half Life 1

Το παιχνίδι που άλλαξε την αντίληψη για το gaming . Δεν έχω απολαύσει έκτοτε τίποτε άλλο όσο αυτό.

Ακολούθησαν το ΗL 2 + τα 2 επεισόδια , πανάξιες συνέχειες, αλλά το πρώτο ήταν έτη φωτός μπροστά για την εποχή του.

+1

Eιδικα την αρχη, οπου δεν ειχες παρει τον λοστο και επρεπε να αποφευγεις τα τερατα, ηταν ολα τα λεφτα.. Σιγουρα το πιο καθοριστικο παιχνιδι για την εξελιξη των fps.

Δημοσ.
Για αρχη θα πω το ονομα μιας εταιριας.... LucasArts

μετα βαλτε την φαντασια σας... monkey island??? grim fandango??? full throttle???indiana jones??? τα πιο ομορφα παιχνιδια :-D

για μενα best game ever... !!!Monkey Island 3: The Curse of Monkey Island!!! :devil:

Πω πω.... τι μου θύμισες τώρα...

LucasArts

Τρέλα... ότι έβγαζε ήταν ΗΙΤ....

Indiana,full throttle και τόσα άλλα....

Αλλά αυτό που είχα λιώσει....

X-Wing...... το απόλυτο sim..... τρέλα με τις αποστολές και τη συλλογή μεταλλίων....

Ωραίες εποχές..... ωραία παιχνίδια....

:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι για PC που εχετε παιξει χωρις να εχει σχεση με γραφικα ή με ποσων χρονων παιχνιδι ειναι;:rolleyes:

Η λιστα μου:

No1 - Lord of the Rings-The Return of the King

No2 - Transformers-The Movie

No3 - Prince of Persia-The Sands of Time

Δημοσ.
Age of Empires III. Μεγάλο κόλλημα.

Κι εγω ειχα κολλησει καποτε αλλα δεν μπορουσα να περασω τον 1ο πολεμο και το παρατησα (οι εχθροι ητα 8απλασιοι απο τους στρατιωτες μου :shock: ):shifty:

Δημοσ.
Κι εγω ειχα κολλησει καποτε αλλα δεν μπορουσα να περασω τον 1ο πολεμο και το παρατησα (οι εχθροι ητα 8απλασιοι απο τους στρατιωτες μου :shock: ):shifty:

To avatar σου γ@@@ει... Ειμαι μεγαλος fan

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...