Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το "BEST PC GAME EVER";

bill_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Half Life 1

Το παιχνίδι που άλλαξε την αντίληψη για το gaming . Δεν έχω απολαύσει έκτοτε τίποτε άλλο όσο αυτό.

Ακολούθησαν το ΗL 2 + τα 2 επεισόδια , πανάξιες συνέχειες, αλλά το πρώτο ήταν έτη φωτός μπροστά για την εποχή του.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλος πιο πανω .... RIVEN Επι την ευκαιρεια ετοιμαζεται και το iRiven μετα το iMyst για το iphone. Επισης επισκευθειτε την Ελληνικη υποενοτητα στο forum της σελιδας του Uru : Mystonline εχει πολυ ενδιαφερον.

Δημοσ.

Τα Cyberia, Zork Nemesis και The Last Express ήταν εμπειρίες ζωής για μένα και σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Έχω παίξει πολλά adventures αλλά αυτά τα 3 τα ξεχωρίζω γιατί ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, όταν τα θυμάμαι είναι σαν να ξαναζώ εκείνα τα βράδια που καθόμουν μέχρι αργά στο δωμάτιο και προσπαθούσα να λύσω τους γρίφους.

Αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, μάλλον το Baldur's Gate II θα έλεγα ότι είναι.

Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, μέχρι να δεις όλους τους πιθανούς διαλόγους και να το τερματίσεις με όλους τους πιθανούς χαρακτήρες. Πολλά rpg's απόλαυσα από τότε, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν αποκάλυψη και έγραψε ιστορία.

Να αναφέρω τέλος και την σειρά Civilization από τα strategy games που είναι η αγαπημένη μου. Θυμάμαι όταν πήρα το πρώτο civ το οποίο ήταν μερικά kb's παιχνίδι (χωρούσε σε μια δισκέτα) και παρόλ΄αυτά το κόλλημα που έτρωγες δεν περιγράφεται.

Δημοσ.

Μεχρι το 2006 θεωρουσα το Riven ως το καλυτερο λογω κυριως των απιστευτων σε συλληψη και ομορφια κοσμου του καθως και των μακραν πιο ιδιοφυων γριφων του.Τοτε μπηκα για πρωτη φορα online στο Mystonline (URUlive).Ελατε και θα καταλαβετε γιατι εργο τεχνης μιλαμε.Και που να διαβασετε το lore του.....

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=20840

Δημοσ.

ψηφήσετε ένα (!) παιχνίδι και γιατί;

ΕΝΑ ... Χεχε. Και για μένα half life 2 δαγκωτο μέχρι το κόκκαλο :P δεν πιάνεται ο τίτλος με τίποτα από κανέναν... Ούτε cod 4 ούτε τίποτα.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...