looneygeorge Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Metal Gear Solid.. Οποιο θες παρε το τελευταιο να ειμαστε μεσα και απο αποψη γραφικών..
bill_m Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Τελικά το DEUS EX ψήφισαν οι πιο πολλοί ως το καλύτερο PC game EVER!! ενδιαφέρον
NewGamer Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Το Outcast. Φαντάζομαι δε το θυμούνται/ξέρουν πολλοί. Παιχνίδι του 1999, action adventure, πραγματικά πρωτοποριακό για την εποχή του. Φτιαγμένο από την Βελγική Appeal. Τα καναν μαντάρα στο marketing, δε πούλησε πολύ και η Appeal έριξε φαλιμέντο. Φανταστικά γραφικά για 1999, μαγική ατμόσφαιρα, great handling και physics, έξυπνοι γρίφοι, πολύ χιούμορ και μουσική από την συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας παρακαλώ.
zvarthangalos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Εχω παίξει άπειρα παιχνίδια απο adventures μεχρι rpg,fps,simulations, κ.λ.π πρίν λίγες μέρες τέλειωσα και το Assassin's II όμως το παιχνίδι που θεωρώ το κορυφαίο όλων των εποχών ειναι το ενα και μοναδικό RIVEN SEQUEL TO MYST.-
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Το Outcast.Φαντάζομαι δε το θυμούνται/ξέρουν πολλοί. Παιχνίδι του 1999, action adventure, πραγματικά πρωτοποριακό για την εποχή του. Φτιαγμένο από την Βελγική Appeal. Τα καναν μαντάρα στο marketing, δε πούλησε πολύ και η Appeal έριξε φαλιμέντο. Φανταστικά γραφικά για 1999, μαγική ατμόσφαιρα, great handling και physics, έξυπνοι γρίφοι, πολύ χιούμορ και μουσική από την συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας παρακαλώ. Ριξε μια ματια στο τοπικ με τα καλυτερα video game βιντεακια και θα δεις οτι "καποιος" δεν το ξεχασε καθολου. Εκπληκτικο παιχνιδι με εξωπραγματικη προσοχη στη λεπτομερεια και ακομα καλυτερη μουσικη επενδυση. Στην TOP 5 PC games of all time για ΄μενα απλα την πρωτη θεση κατεχει το Deus Ex στη λιστα μου. For the record. 1. Deus Ex 2. Baldurs Gate Saga (ολα μαζι δηλαδη ως ιστορια) 3. System Shock 2 4. Outcast 5. The longest journey
TrouBLe Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Half-Life 2. Αν και πιστεύω δεν έχω παίξει ούτε των 5% των παιχνιδιών για να έχει κάποιο βάρος αυτή η δήλωση.
sozz Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 company of heroes εχει απο ολα αυτο το παιχνιδι και γραφικα και ηχο και ιστορια και και και
ocSe7en Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μα και βέβαια η ψήφος μου στο COD4 Multiplayer. Δεν γίνετε όμως να μην αναφέρω τα GTA και Ages of Empiers. Θρύλοι και τα τρία.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μου κανει εντυπωση που αρκετοι αναφερουν ως πρωτα αγαπημενα αλλα παιχνιδια και οχι το Deus Ex.Νομιζω δεν τιθεται καν ζητημα οτι το Deus Ex αντικειμενικα ειναι το καλυτερο ολων των εποχων στο pc και πιστευω εκτος συναγωνισμου.
aaaasxetos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 assasins creed 2 και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Prince of Persia: Warrior Within !!! Γραφω ελληνικα Sent from my iPod touch using Insomnia.app
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μου κανει εντυπωση που αρκετοι αναφερουν ως πρωτα αγαπημενα αλλα παιχνιδια και οχι το Deus Ex.Νομιζω δεν τιθεται καν ζητημα οτι το Deus Ex αντικειμενικα ειναι το καλυτερο ολων των εποχων στο pc και πιστευω εκτος συναγωνισμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.