Προς το περιεχόμενο

Aldi 28/12 1.5TB

kamui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/2867_13796.htm?WT.mc_id=2009-12-22-09-16

* Χωρητικότητα 1.500 GB

* Πλαίσιο αλουμινίου με θύρα eSATA

και θύρα USB 2.0

* Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (eSATA):

Έως 1.200 Mbit/sec.

* Συνοδεύεται από τροφοδοτικό, βάση στήριξης

και καλώδια eSATA και USB

* Διαστάσεις: 19,8 x 12,4 x 3,2 cm (Μ x Υ x Π)

99,99 ευρώ

Δημοσ.
kamui μάθε να μην κοιτάς μόνο την τιμή.

Από περιέργεια. Δεν έχω ιδέα αλλά τι πρόβλημα έχει ο συγκεκριμένος; Ξέρουμε κάτι αρνητικό;

Δημοσ.

Δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο.... μάλλον η ανωνυμία φοβίζει.... εγώ από το λίγο που έψαξα δε βρήκα το σκληρό που φοράει αλλά ούτε το κασέ του... οπότε είναι λίγο ριψοκίνδυνη αγορά... Από τιμή πάντως ο πιο φθηνός που κυκλοφορεί με ε-σατα

Δημοσ.
Από περιέργεια. Δεν έχω ιδέα αλλά τι πρόβλημα έχει ο συγκεκριμένος; Ξέρουμε κάτι αρνητικό;

Όχι antokl και μια γρήγορη αναζήτηση στο net δεν έβγαλε τίποτα, αλλά σε θέματα σκληρών δίσκων ότι πληρώνεις παίρνεις. Ναι υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά τα δεδομένα μου δε τα ρισκάρω. Για μένα τέτοιες αγορές, είναι σαν αγορές φορητού acer. Είτε θα βγει σκυλί, είτε θα τρέχεις μια ζωή, τίποτα ενδιάμεσο.

Βασικά αυτός εδώ είναι (externe 3,5" Festplatte).
Αυτό είναι το "σασί" με τον controller. Τι δίσκο περιέχει δεν ξέρουμε.
Δημοσ.

Με το «σε θέματα σκληρών δίσκων ότι πληρώνεις παίρνεις» δε θα συμφωνήσω μιας και ο Western Digital 2.5'' 500GB @49€ μια χαρά προσφορά ήταν.

Αλλά οκ, κατανοώ τον προβληματισμό σου :)

Δημοσ.

οτι κι αν αγορασεις ειτα ακριβο επωνυμο,ειτε φθηνο ανωνυμο κατα το 90% ειναι θεμα τυχης , για μενα τουλαχιστον συμβαινει ,δηλ πως θα σου κατσει και τι θα σου βγει....οποτε περι ορεξεως.....:X:rolleyes:

Δημοσ.
kamui μάθε να μην κοιτάς μόνο την τιμή.

Δεν χρειαζόταν να μου το πεις...είχα κοιτάξει στην chilligreen ήδη και δεν είδα κάτι ενδιαφέρον (rpm,buffer κλπ κλπ) αλλιώς θα τα είχα βάλει. Αλλά πάλι, κάνε και 2 κλικ δεν θα σου πέσει το χέρι.

Δημοσ.

σε ενα pdf με specs, λεει για 7200 rpm,

αλλα φαινετε generic μπροσουρα, δηλ. η ιδια για ολα τα external usb+esata 3.5'' drives 250 GB –1,5 TB, chiliGREEN με αυτο το κουτί.

http://www.chiligreen.com/shop/festplatten/Download/3.5_SATA-USB_eSATA_schwarz_neu.pdf

ενω στο pdf αυτού λενε για δίσκους 5400-7200

Δημοσ.

Μάλλον τον F2 (HD154UI) της Samsung πρέπει να έχει. Κάτι τέτοιο κατάλαβα να λένε κάποιοι αυστριακοί για την αντίστοιχη προσφορά στο ALDI της χώρας τους.

Δημοσ.
Μάλλον τον F2 (HD154UI) της Samsung πρέπει να έχει. Κάτι τέτοιο κατάλαβα να λένε κάποιοι αυστριακοί για την αντίστοιχη προσφορά στο ALDI της χώρας τους.

δηλαδη EcoGreen F2 = 5400 rpm - 32 MΒ - ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...