MARSHALL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 καλημέρα σε όλους!! θέλω τη βοηθεια σας! ειμαι premium μέλος στο rapidshare.com και θέλω να μου πείτε ποιο πρόγραμμα να κατεβασω για να μην κατεβάσω ενα-ενα link. βοήθειαα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oriok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εγώ χρησιμοποιώ το JDownloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MARSHALL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 λίγο πιο λεπτομερής μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ????βρίσκω ταινία απο ένα site, kai την επιλέγω και μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ανοίγεις το jdownloader. Πας στα settings του, βρίσκεις τις επιλογές για το rapidshare και δίνεις το username & password σου. Πας στον browser (safari, firefox κλπ), βρίσκεις τα link που θέλεις να κατεβάσεις και τα κάνεις copy. Το jdownloader τα "πιάνει" και τα βάζει στη λίστα του. Τα επιλέγεις, πατάς Continue with all και ξεκινάει να τα κατεβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrew_32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 αν τα αρχεια ειναι απο rapidshare τα επιλεγεις και πας και τα κολλας στο rapidshare manager (το κατεβαζεις απο rapidshare.com) και κατεβάζει ολα τα link μονο του. άλλη λυση είναι αυτή που αναφερει ο georgeadams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MARSHALL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.