MARSHALL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 καλημέρα σε όλους!! θέλω τη βοηθεια σας! ειμαι premium μέλος στο rapidshare.com και θέλω να μου πείτε ποιο πρόγραμμα να κατεβασω για να μην κατεβάσω ενα-ενα link. βοήθειαα!!!!!!
MARSHALL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 λίγο πιο λεπτομερής μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ????βρίσκω ταινία απο ένα site, kai την επιλέγω και μετα?
georgeadams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ανοίγεις το jdownloader. Πας στα settings του, βρίσκεις τις επιλογές για το rapidshare και δίνεις το username & password σου. Πας στον browser (safari, firefox κλπ), βρίσκεις τα link που θέλεις να κατεβάσεις και τα κάνεις copy. Το jdownloader τα "πιάνει" και τα βάζει στη λίστα του. Τα επιλέγεις, πατάς Continue with all και ξεκινάει να τα κατεβάζει.
andrew_32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 αν τα αρχεια ειναι απο rapidshare τα επιλεγεις και πας και τα κολλας στο rapidshare manager (το κατεβαζεις απο rapidshare.com) και κατεβάζει ολα τα link μονο του. άλλη λυση είναι αυτή που αναφερει ο georgeadams
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.