Προς το περιεχόμενο

A.C. Milan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
niko δεν περνάτε ρε :P

Καλά καλά.:P

Και από τη Ρεάλ 4 θα τρώγαμε μέσα στη Μαδρίτη.Και πρόπερσυ δεν περνούσαμε μέσα στο Ολντ τράφορντ και βγήκε 0-3.Για το Χ θα κατέβει ο Σερ Άλεξ,θα φάνε ένα και μετά ότι θέλει ο Θεός θα γίνει.

Και ο Θεός είναι Μίλαν.:-D

Δημοσ.

Βασικά το έχει αποδείξει στο παρελθόν η Manch ότι γ@μιεται όταν έχει το προβάδισμα στο score. Κι αν μπουν με αέρα σιγουριάς (ότι έχουμε το πάνω χέρι) θα τον πιούμε και θα ξαναλέω <<Καλά να πάθετε τρομπέτες>> :P

Δημοσ.

λετε να δουμε κανα remake του τσελσι-λιβερπουλ?Αυτο ηταν ακομα ποιο δυσκολο...παντως δεν ελπιζω... Αν εβαζες 3 θα ετρωγες 4 ...

Δημοσ.

Καλά ας έβαζα 3 στην αρχή και θα σου έλεγα μετά που θα σταματούσε το σκόρ.

Πάντως είμαι μπερδεμένος για τον Λεονάρντο.Από την μια το εφχαριστιέμαι με την μπάλα που παίζει η Μίλαν ακόμη και όταν δεν νικάει από την άλλη στα μετόπισθεν ο άνθρωπος δεν ξέρει ούτε τα βασικά.Άντε πες το 1-1 ήταν φάρδος,το 1-2 και το 1-3 δεν τα τρώει ούτε..η παιδική ομάδα της Μίλαν.

Σήμερα το ματς όντως το κέρδισε ο Σερ.Και ο Φαν ντε Σαρ.Ήταν κακή η επιλογή να ξεκινήσει τον Μπέκαμ αντί του Ζέντορφ,συνεχίσε προκλητικά να αφήνει τον Ντίντα κάτω από τα δοκάρια,άφησε τον Γκατούζο στον πάγκο και κατέβασε το πιο επιθετικογεννές σχήμα που μπορούσε.

Ίσως να ήταν πιο σωστό να ξεκινήσει με Γκατούζο,Ζέντορφ μέσα και το αρχικό σχήμα να το βλέπαμε μετά το 70'

Μακάρι πάντως στο Μάντσεστερ να πέσει κανένα χαρτάκι από τον Σίλβιο και να μην διαλλέξει πάλι μόνος του την 11άδα μπας και περάσουμε..Ικανό τον έχω να βάλει βασικό τον Μπέκαμ μέσα εκεί και ο άλλος να μην μπορεί ούτε πάσα να αλλάξει.

Δημοσ.

εμετικός ο Σωτηρακόπουλος που απο το 70 ειχε τη Μιλαν τελειωμένη...

το εβλεπα με ενα κολλητο, φιλο της Μαντσεστερ, και μονος του ελεγε "τι λεει ρε ο βλακας? με τη μιλαν παιζεις... οποτε θελει, σου κολαει 2 χωρις να το καταλαβεις"

σα να εβλεπα παλι ολυμπιακος-ΑΕΚ...

(οχι ως προς το οτι οποτε θελαμε τα κολλαγαμε τα 2, ετσι? ως προς την αντικειμενικότητα της παρουσιασης)

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι ότι το έλεγε από το πρώτο λεπτό.Μετά το 1-3 όσο να ναι όλοι το ίδιο λέγαμε.

Εντάξει είναι φαν του Αγγλικού πρωταθλήματος δεκτό είναι.Καμία σχέση με την εμετική περιγραφή του Κατσαρού.

Δημοσ.
Καλά ας έβαζα 3 στην αρχή και θα σου έλεγα μετά που θα σταματούσε το σκόρ.

Πάντως είμαι μπερδεμένος για τον Λεονάρντο.Από την μια το εφχαριστιέμαι με την μπάλα που παίζει η Μίλαν ακόμη και όταν δεν νικάει από την άλλη στα μετόπισθεν ο άνθρωπος δεν ξέρει ούτε τα βασικά.Άντε πες το 1-1 ήταν φάρδος,το 1-2 και το 1-3 δεν τα τρώει ούτε..η παιδική ομάδα της Μίλαν.

Σήμερα το ματς όντως το κέρδισε ο Σερ.Και ο Φαν ντε Σαρ.Ήταν κακή η επιλογή να ξεκινήσει τον Μπέκαμ αντί του Ζέντορφ,συνεχίσε προκλητικά να αφήνει τον Ντίντα κάτω από τα δοκάρια,άφησε τον Γκατούζο στον πάγκο και κατέβασε το πιο επιθετικογεννές σχήμα που μπορούσε.

Ίσως να ήταν πιο σωστό να ξεκινήσει με Γκατούζο,Ζέντορφ μέσα και το αρχικό σχήμα να το βλέπαμε μετά το 70'

Μακάρι πάντως στο Μάντσεστερ να πέσει κανένα χαρτάκι από τον Σίλβιο και να μην διαλλέξει πάλι μόνος του την 11άδα μπας και περάσουμε..Ικανό τον έχω να βάλει βασικό τον Μπέκαμ μέσα εκεί και ο άλλος να μην μπορεί ούτε πάσα να αλλάξει.

Eιχες αντσελοτι κ κοιμοσουν ησυχως...Τωρα με τον λεοναρντο σε ποιανει η καρδια σου.Κ να σου πω...εγω δεν θελω την μιλαν να λεει ολ,ος ο κοσμος <<μα καλα τη μπαλαρα παιζει αυτη η ομαδα>> ενω εχει φαει 3 στο μιλανο.Εγω πορωνουμε με τη μιλαν του Αντσελοτι που ολος ο κοσμος την αντιπαθουσε,την ελεγαν τελειωμενη ομαδα κ τετοια αλλα στα μεγαλα παιχνιδια τους τη μπουμπουναγε...Κ τους μπουμπουναγε γιατι ειχε μεταλλο.Τωρα εχει καταντησει μια σοφτ ομαδα μεσοαμυντηκα της πλακας.

Δημοσ.

δεν ήταν η Μίλαν του ανσελότι.

ήταν η μίλαν του κακά , του πίρλο στα καλά του , του γκατούζο που δεν περνούσε ούτε ο θεός.

είχε μεγάλους παίχτες στα καλά τους και τώρα έχει μεγάλους παίχτες σε ηλικία.

Δημοσ.
δεν ήταν η Μίλαν του ανσελότι.

ήταν η μίλαν του κακά , του πίρλο στα καλά του , του γκατούζο που δεν περνούσε ούτε ο θεός.

είχε μεγάλους παίχτες στα καλά τους και τώρα έχει μεγάλους παίχτες σε ηλικία.

Κ η τελευταια βραζιλια ειχε παιχταραδες κ στο παγκοσμιο κυπελλο εκανε μια τρυπα στο νερο.Κ η ρεαλ ειχε παιχταραδες αλλα με τον σουστερ πηγε ακλαυτη.κ η ματζεστερ σιτυ φετος με τον χιουζ τα ιδια..η μπαγερν με τον κλισμαν τιποτα με τον φαν γκαλ αναστηθηκε.Αλλο παραδειγμα η εθνικη αγγλιας τωρα με τον καπελο ειναι καλυτερη απο ποτε.υλικο παντα ειχε.

Στο συγχρονο ποδοσφαιρο πλεων μια ομαδα πρεπει να εχει οπωσδηποτε μεγαλο προποντη.Αν εχει μεγαλους παικτες μια ομαδα αλλα προπονητη της πλακας δεν εχει καμια τυχη...

Δημοσ.
Όποιος θυμάται το Άρσεναλ - Μίλαν πρόπερσυ θα καταλάβει γιατί η Μίλαν έχει καταντήσει ομαδούλα...

Τι σχέση έχει η Αρσεναλ με την Μάντσεστερ που έπαιζε εχθές και από που προκύπτει ότι έχει καταντήσει ομαδούλα;

Όποιος είδε τον αγώνα χθες το λιγότερο που μπορεί να πει είναι ότι με τόση προπαγάνδα που έχω ακούσει για τελειωμένη ομάδα,γέρους παίχτες,τελειωμένους κτλ δεν το πίστευα ότι θα δω τέτοια μπαλάρα.

Με την Μάντζεστερ έπαιζε δηλαδή.Δεν έβαλε τα 6 γκόλ που μπορούσε να βάλει,την τιμώρησε ο άλλος.Δεν έπαιζε με την Άρσεναλ.Η καλή Άρσεναλ θα έφευγε με ένα 3-0 χαλαρά χθές.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει η Αρσεναλ με την Μάντσεστερ που έπαιζε εχθές και από που προκύπτει ότι έχει καταντήσει ομαδούλα;

Όποιος είδε τον αγώνα χθες το λιγότερο που μπορεί να πει είναι ότι με τόση προπαγάνδα που έχω ακούσει για τελειωμένη ομάδα,γέρους παίχτες,τελειωμένους κτλ δεν το πίστευα ότι θα δω τέτοια μπαλάρα.

Με την Μάντζεστερ έπαιζε δηλαδή.Δεν έβαλε τα 6 γκόλ που μπορούσε να βάλει,την τιμώρησε ο άλλος.Δεν έπαιζε με την Άρσεναλ.Η καλή Άρσεναλ θα έφευγε με ένα 3-0 χαλαρά χθές.

Τότε πίεζαν σε όλο το ματς. Επίσης είχαν άψογη αμυντική λειτουργία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα η Μίλαν, αλλά μετα το 60' με απογοήτευσε.

Δημοσ.

Είχε και απουσίες ρε συ.Και μετά το 80 μπορούσε να βάλει και άλλα 2 γκόλ.Ποιά ομάδα παίζει 90 λεπτά ασταμάτητα δηλαδή;

Τέλος πάντων άντε να δούμε και τον επαναληπτικό.Αν τύχει και βάλει κανένα γκολ στην αρχή η Μίλαν θα γίνει τρελό ματς.Θα παίζει και πιο πλήρης πίσω.Μπροστά τους έχουμε..Να δούμε τέτοια ματσάρα ξανά μακάρι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...