alexdelpiero Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ρε Σωτηρακόπουλε μετά το 70 έγερνε το γήπεδο. Ελα ρε συ να μασται ρεαλιστες. Απογοητευτηκα.Ολες οι ιαλικες ομαδες με εξεραιση την Ιντερ εχουν χασει τελειως το μεταλλο τους.Αυτο που ειχαν ρε παιδι μου που μπορει να μην βγαζαναι φαση ενα ολοκληρο ματς κ το κλεβανε.Τωρα η μια τρωει 3 σημερα η αλλη εφαγε 4 απο την μπαγερν τη να λεμε τωρα.Να δουμε κ την φιορεντινα αυριο αλλα δυστηχως βηματα προς τα πισω εχει κανει το ιταλικο ποδοσφαιρο.
kosmasgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ οχι γιατί έχω vierhnia Sent from my iPhone using Insomnia.app
kosmasgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ελα ρε συ να μασται ρεαλιστες. Απογοητευτηκα.Ολες οι ιαλικες ομαδες με εξεραιση την Ιντερ εχουν χασει τελειως το μεταλλο τους.Αυτο που ειχαν ρε παιδι μου που μπορει να μην βγαζαναι φαση ενα ολοκληρο ματς κ το κλεβανε.Τωρα η μια τρωει 3 σημερα η αλλη εφαγε 4 απο την μπαγερν τη να λεμε τωρα.Να δουμε κ την φιορεντινα αυριο αλλα δυστηχως βηματα προς τα πισω εχει κανει το ιταλικο ποδοσφαιρο. Mε τη φόρμα που έχει η μπαγερν κανά 3μπαλο και η φιορεντινα Sent from my iPhone using Insomnia.app
nikos21aek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τι να έκανε όμως ρε συ και αυτός.Ο Χούντελαρ φώναζε από μακρυά ότι είναι για έξω.Τον Μποριέλο πως και δεν τον είχε;Τι έγινε;
VAssassin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παντως παιδια μετα απο τετοια ματς δε νιωθετε απιστευτη μιζερια για το ελληνικο πρωταθλημα? ΓΙατί πρέπει ντε και καλά να κάνουμε αυτή τη σύγκριση κάθε φορά; Μήπως να πάνε όλα στο Καφενείο των φιλάθλων;
alexis333 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Φοβερο ματς... Αλλα κριθηκε στην ανουσιοτητα της Μιλαν και στην ουσια του Ρουνι... Δε μπορει να κανεις 10 φασεις και να μη βαζεις τα γκολ που πρεπει... Αν επαιζε απο την αρχη ο Ζειντορφ και ο Ιντζακι θα κερδιζατε πιστευω Νικο αληθεια...
VAssassin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τι να έκανε όμως ρε συ και αυτός.Ο Χούντελαρ φώναζε από μακρυά ότι είναι για έξω.Τον Μποριέλο πως και δεν τον είχε;Τι έγινε; Και τι περίμενε απ' τον Ινζάγκι; Καλά όχι ότι φταίει μόνο ο Λεονάρντο. Αν δεν είχε αυτό το νεκρό διάστημα η Μίλαν θα το έπαιρνε το ματς. Δεν ξέρω. Τραυματίας ίσως. Αν επαιζε απο την αρχη ο Ζειντορφ και ο Ιντζακι θα κερδιζατε πιστευω Νικο αληθεια... Ναι θα έβαζε 5-6. Η άμυνα το έχασε το ματς
alexdelpiero Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και τι περίμενε απ' τον Ινζάγκι; Καλά όχι ότι φταίει μόνο ο Λεονάρντο. Αν δεν είχε αυτό το νεκρό διάστημα η Μίλαν θα το έπαιρνε το ματς. Δεν ξέρω. Τραυματίας ίσως. Ναι θα έβαζε 5-6. Η άμυνα το έχασε το ματς Οπως τα λες...Η μιλαν μεσοεπιθετηκα ηταν καλυτερη του αναμενομενου αλλα πισω εμπαζε στην κυριολεξια.Επαιξαν ρολο οτι λειπουν κ οι δυο μπακ πισω οι οντο-ζαμπροτα ακ ετσι εγινε.Για τον πιρλο ρε παιδι μου απογοητευομαι ερχεται κ μουντιαλ...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Χάλια και ο Τιάγκο Σίλβα, μαύρα χάλια και ο Πίρλο δυστυχώς...
alexis333 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και τι περίμενε απ' τον Ινζάγκι; Καλά όχι ότι φταίει μόνο ο Λεονάρντο. Αν δεν είχε αυτό το νεκρό διάστημα η Μίλαν θα το έπαιρνε το ματς. Δεν ξέρω. Τραυματίας ίσως. Ναι θα έβαζε 5-6. Η άμυνα το έχασε το ματς Μα δε το λεω επειδη εβαλε το γκολ.. Δε περιμενα μονο το γκολ απο τον Σειντορφ.. Γεμισε ολο το κεντρο απο τη στιγμη που μπηκε και δε χρειαζοταν να ανεβει ο Ρονι να παρει τη μπαλα και να την κατεβασει.. Ειχε και τη σκληραδα που χρειαζοταν... Και ο Ιντζακι πιστευω πως θα ηταν πιο ουσιαστικος απο το Χουντελαρ...
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Επαιξαν ρολο οτι λειπουν κ οι δυο μπακ πισω οι οντο-ζαμπροτα ακ ετσι εγινε. O Μπονέρα συμπαθητικός ήταν. Ο Τσίχλας τους είχε πάρει πρέφα πίσω αριστερά κι έβγαλε 2 γκολάκια από εκεί.
nikos21aek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ε τι καλύτερη του αναμενωμένου ρε; Ελεινή ήταν και μπροστά.Αφού δεν έβαλε 5 γκόλ ήταν σε κακή βραδιά. Η πλάκα πάντως είναι να δω τι κωλοτούμπες θα κάνουν οι δημοσιογραφάρες που σχολιάζαν για αγώνα μεταξύ των ΚΑΠΗ Ιταλίας και Αγγλίας.
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και ο Ιντζακι πιστευω πως θα ηταν πιο ουσιαστικος απο το Χουντελαρ... O Ινζάγκι είναι τελειωμένος. Ναι, ξέρω ότι το λέμε χρόνια αυτό αλλά φέτος είναι πραγματικά τελειωμένος.
nikos21aek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 4 συναντήσεις Μάντσεστερ-Μίλαν 4 προκρίσεις Μίλαν. Ε θα έχουμε και 5η με τους πελάτες.Άνετα τους έχουμε.Με το γκόλ της πρόκρισης από τον Πίπο. Όντο-Ζαμπρότα-Γκατούζο-Αμπιάτι-Μποριέλο.Όποιος από αυτούς παίζει θα βοηθήσει.
john2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Παντως παιδια μετα απο τετοια ματς δε νιωθετε απιστευτη μιζερια για το ελληνικο πρωταθλημα? Εδώ και χρόνια έχω παρατήσει το Ελληνικό και παρακολουθώ το Αγγλικό. Και βλέπω μια χαρά μπάλα κάθε ΣουΚου, όχι τα τραγελαφικά τα δικά μας niko δεν περνάτε ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα