Sred Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βημα προκρισης ηταν αυτη η ισοπαλια για τι Μιλαν και το πεναλντι οντως ηταν υπερβολικο. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να πονταρεις χρηματα στην Μιλαν γιατι δεν ειναι σταθερη ομαδα.
GP7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πως να είναι σταθερή όταν μετά από κάθε χρόνο πουλάει τους καλύτερούς της παίκτες; Τον Boateng τον ξεπούλησε. Καλά και το πέναλτι χθες ανύπαρκτο.
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τεραστια αδικια για τον αγιαξ, που την επαιζε μονοτερμα, ειδικα στο πρωτο 45λεπτο.
Sred Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όταν δε κρατάει σταθερό κορμό στην ομάδα λογικό να έχει επιπτώσεις στα αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές η Μίλαν είναι πολύ πεσμένη τσ τελευταία χρόνια.
doctor444 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 και λίγα είναι τα 3....η χρονιά είναι χαμένη μου φαίνεται η φετινή...τόση ξενέρα...!!!
Sred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει πάει σε χαμηλές πτήσεις η Μίλαν και το ξέραμε από την αρχή. Περιμένω Κακά και Μπαλοτελι γιατί όσο να ναι δίνουν λύσεις. 1
doctor444 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον χρειαζομαστε ένα σοκ...απόλυση προπόνητη...η ευρώπη έχει χαθεί εδώ και καιρό,οπότε παει περίπατο και η οικονομική εξυγίανση που μας ζαλίζουν εδώ και κάποια χρόνια...βαρέθηκα το "φτιάχνουμε τα βιβλία μας"...ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ @ΡΧΙΔΙ ΣΥΛΒΙΟ..!
arsenal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δεν υπαρχει αλλη μεγαλη ομαδα στην Ευρωπη που να ειναι στο 2ο μισο του πρωταθληματος +6 αποο τον υποβιβασμο και να στηριζεται ακομα τον προπονητη σας..απλα δεν υπαρχει(και πολυ περισσοτερο αυτη η ομαδα να λεγεται Μιλαν)δεν ξερω αν φταιει για την καταντια ο προπονητης ή η διοικηση
doctor444 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) o σωστότερος τίτλος για όλη την φετινή χρονιά... http://www.rossoneriblog.com/2014/01/13/official-milan-sack-allegri/ σε ευχαριστούμε(χωρίς να αστειευομαι)...αλλά έπρεπε κύριε Allegri..ακόμα και στα δικά μου μάτια(του απλού φιλάθλου)φαινόταν ότι κάτι πάει στραβά..!τώρα...το μετά..με ενοχλεί πιο πολύ...αλλά ας μην γελιόμαστε..ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει στα μέσα τις περιόδου,χωρίς butget οικονομικό και την ομάδα-κατ εμένα-εκτός champions league...ας ελπίσουμε οτι θα πάει μέχρι το καλοκαίρι...o seedorf δεν έχει εμπειρία...ο inzaghi είναι προπονητής ένα χρόνο σε μια under κατι ομάδα μας..ας ελπίσω ο στρατιώτης Tassoti θα τους βοηθήσει,έτσι ώστε να βγάλουμε όσο πιο αναίμακτα την σεζόν...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...?πραγματικά σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω...ας το βρούν οι ειδικοί...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ..οι ειδικοί ψάχνουν πως να "φτιάξουν" τα "βιβλία" μας..!FORZA MILAN Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2014 από doctor444
doctor444 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://youtu.be/x8IXnWxvDY0 και πείτε μου οτι ο πρώτος που πήγε να τον χαιρετήσει ήταν ο Bonera ο άμπαλος...(0:38) και κάπου άσχετα διάβασα αυτό... AC Milan are considering a bid for Newcastle keeper Tim Krul following the appointment of Clarence Seedorf as coach θα πέσουν οι τοίχοι στο milanelo έτσι και γίνει ποτέ αυτό...έχουμε κολλήσει με τον αμπιάτι..ποτέ δεν τον χώνεψα.!αν και στην Serie A είναι αξιοπρεπής..αλλά θα μου πείς τι φταίει το τέρμα,αμα ο Bonera μαρκάρει με τα μάτια..
doctor444 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 σκατά συνεχίζουν να παραμένουν τα πράγματα.... Στο Μιλάνο σήμερα για την φάση τών 16 του Champions League,με αντίπαλο την Atletico Μαδρίτης Η μοναδική ιταλική ομάδα που συνεχίζει στην διοργάνωση...αν και δεν μας βλέπω να περνάμε...αλλά ποδόσφαιρο είναι...!!! και τώρα μόλις είδα οτι θα αρχίσει βασικός ο Bonera ο αγαπημένος μου...
petrox21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μονο θλιψη συνεχιζει να προκαλει το καταντημα της πιο ιστορικης ομαδας του πλανητη (οπαδομετρο σπαει αλλα δεν ειναι και ψεμα, στις 2-3 σπουδαιοτερες οπως και να'χει). Τα εχει κανει εντελως σκ*** ο Μπερλουσκονης που ασχολειται μονο να χουφτωνει μικρουλες. Βεβαια ειναι σιγουρο οτι εχει επελθει καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας στην ομαδα, τα ροστερ των τελευταιων χρονων αν και δεν ειναι ικανα να χτυπησουν πρωταθλημα, δεν ειναι σε καμια περιπτωση τοσο ασχημα ωστε να παρουσιαζουν αυτο το αθλιο θεαμα και να μη μπορουν οχι μονο ΤΣ.Λ. να βγουν που το θεωρω αισχος, αλλα ουτε καν στην Ευρωπη. Μιλαμε για παρανοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα