alexis333 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=GAPbgSMrpRQ Κανει λες και μολις εφτασε σε οργασμο ... :lol:
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λατρεμένε μου, Σου στέλνω αυτό το γράμμα για να προλάβω το κακό πριν γίνει. Το στέλνω για να σε προλάβω πριν δεις τα κακόβουλα νέα που κυκλοφορούν από σήμερα παντού. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι θα δω το προσωπάκι σου, αυτό το τόσο παιδικό, να σουφρώνει και να ρυτιδιάζεται από την απογοήτευσή σου στη θέα των κοινών μας φωτογραφιών από το Μιλανέλο. Το ήξερες και το ήξερα -το είχαμε συζητήσει άλλωστε- ότι αργά ή γρήγορα κάποιος αναθεματισμένος paparazzo θα την ψυλλιαζόταν τη δουλειά και θα μας (συγχώρεσέ μου το πικρό μου χιούμορ) «έβγαζε στη σέντρα». Και ναι, ξέρω πως είχαμε συμφωνήσει να μη δίνουμε τροφή σε σχόλια, τουλάχιστον στο χώρο της δουλειάς μας. Αλλά, cazzo, ποιος μπορεί να κρυφτεί όταν η χαρά δεν τον αφήνει; Εσύ, μια φορά, δεν κρύφτηκες, φαίνεται καθαρά στο κοντινό πλάνο. Πως όμως να σου κρατήσω κακία εγώ, ο εγκρατής; Εγώ που δεν τολμώ ν’ αρπάξω το μικρόφωνο στο Σαν Σίρο και να πω το «αν είναι η αγάπη αμαρτία θα βγω να το φωνάξω με λατρεία, θα βγω να το φωνάξω, να το πω, πως ειμ’ αμαρτωλός που σ’ αγαπώ»; Εγώ φταίω μονάκριβέ μου, όχι εσύ. Εσύ το έχεις ξαναπεράσει αυτό το μαρτύριο, πρόσφατα μάλιστα. Τότε που αυτή η ξελογιάστρα η Κολομβιανή πήρε μέσα από την αγκαλιά σου ό,τι πιο πολύτιμο είχε μέχρι τότε στον κόσμο. Καταλαβαίνω τον πόνο, συναισθάνομαι τον οδυρμό. Σε ποδοπάτησε, σε ξεφτίλισε, σε εκμηδένισε η προδοσία αυτή. Τυφλωμένος έψαχνες το δρόμο που οδηγούσε μακριά από τη Βαρκελώνη σ’ ένα άλλο, πιο απάνεμο λιμάνι, ένα μέρος για να ξαποστάσεις και να γλύψεις τις πληγές σου πριν εκτεθείς ξανά στα μάτια αυτού του κόσμου που σου φέρθηκε με τόση απανθρωπιά. Μα να που έγινε κι αυτό! Να που ο δρόμος σου φωτίστηκε και σε οδήγησε σ’ εμένα, τον μικρό σου φάρο. Κι εγώ, να το ξέρεις, δεν μασάω από κουτσομπολιά και τέτοια. Μπορεί να μην είμαι 1.92, όπως «αυτός», κι έτσι να μην μπορώ να σε κοιτάξω απευθείας μέσα στα μάτια, τα δικά μου όμως εκπέμπουν μια ζεστασιά που αυτός ποτέ του δεν σου έδωσε. Μπορεί επίσης να μην είμαι τόσο όμορφος και λυγερόκορμος όσο ο ακατονόμαστος, η καρδούλα μου όμως είναι δοσμένη σε σένα χωρίς συμβιβασμούς. Γιατί εγώ -θυμάσαι;- γεννήθηκα στη Σαντ’ Αγκάστα ντε Γκότι, μια κωμόπολη της επαρχίας της Καμπανίας, 35χλμ. βορειοανατολικά της Νάπολι. Από τους Ναπολιτάνους γείτονές μου έμαθα τη σημασία της Ομερτά, όταν κακόβουλοι μας κυνηγάνε με σκοπό να μας πληγώσουν, κι από την Καμπανία έμαθα το κρασί. Αυτό, που ένα του ποτήρι γεμάτο από ‘σένα έφτασε να με μεθύσει για μια ζωή. Δικός σου για πάντα, ολάνθιστο ρόδο της δικής μου άνοιξης Ιγκνάτσιο http://www.sport-fm.gr/article/504614
doctor444 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ενα μεγαλο μπουρδέλο ήμασταν σήμερα με την juventus...2-0 ήττα.. (είδα το β' ημίχρονο μονο) απλά τραγικοι...ο abbiati στο δευτερο γκόλ δίνει τα ρέστα του...αφαντοι επιθετικά,στην αμυνα παλι καλά που είναι ο Tiago Silva.!! τον τραγικο bonera πρέπει να τον γ@μ@ει ο Galliani ή o Berlusconni,αλλιώς δεν εξηγείτε η παρουσία του στο ροστερ της ομάδας.σημερα έπαιζε βασικός σαν δεξί μπάκ,τραυματιστηκε ο Nesta...πάρτον κεντρικό αμυντικό πάρε και το 1-0...he is a tour guide for attackers διάβασα σε ένα post σε ένα βίντεάκι στο youtube... δεν μας βλέπω champions league του χρόνου,μίας και απο φέτος βγαίνουν 3 ομάδες από την Ιταλία νομίζω...
nikos21aek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άμα δεν σε θέλει.Τες πα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα.
imperium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 επικη ανατροπη χαρη στον boateng φοβερο σουτ εχει
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Cassano. Θα χρειαστεί χειρουργείο με μια μικρή επέμβαση στην καρδιά. Έξω για μερικούς μήνες.
alexis333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Cassano. Θα χρειαστεί χειρουργείο με μια μικρή επέμβαση στην καρδιά. Έξω για μερικούς μήνες. Ας γινει καλα και ας μη παιξει ποτε μπαλα. Σε τετοια σοβαρα θεματα υγειας ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να κοιταξει.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ας γινει καλα και ας μη παιξει ποτε μπαλα. Σε τετοια σοβαρα θεματα υγειας ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να κοιταξει. Γκαλιάνι: «Δεν κινδυνεύει η καριέρα του Κασάνο» FC: Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τους Κασάνο του
Sred Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν ηταν καλη εχθες..τις χρεωσαν και ενα πεναλντι που δεν ηταν και ηρθε η ηττα. Τρομερος ο Μποατενγκ!
imperium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ξεκίνησε κουβέντα για Τέβεζ η Μίλαν http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Italia/item/143785-Xekinise-koyventa-gia-Tevez-i-Milan
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δεν ηταν καλη εχθες..τις χρεωσαν και ενα πεναλντι που δεν ηταν και ηρθε η ηττα. Τρομερος ο Μποατενγκ! εκτος απτη φαση του γκολ δεν μαρεσε καθολου παντως...
doctor444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δεν πειραζει η ηττα,barca ειναι αυτη,παλι καλα να λεμε που δεν θα την εχουμε στους υποψηφιους αντιπαλους στους 16...δεν ειδα το παιχνιδι,λογω δουλειας...ο ζαμπροτα μ'αρεσει πολυ,επειδη μαρκαρει με τα ματια το παιδι...κ το πεναλτυ μ φανηκε οτι το εδωσε πολυ ευκολα(που ειναι ο μουρινιο να τρελαθει..!!!) Οσο για τον tevez..καλος,πολυ καλος...αλλα,υπαρχει ενα μεγαλο "ΑΛΛΑ" με αυτον..μεγαλο κασε κ προβληματικος χαρακτηρας.πιο παλια θα χαιρομουν απιστευτα με το πιο πανω δημοσιευμα,αλλα μετα απο αυτα που εχουμε δει τον τελευταιο καιρο απο τον ανθρωπο,εχω επιφυλαξεις...αν ερθει,πιστευω θα ερθει δανεικός με οψιον αγορας το καλοκαιρι..τωρα να δωσουν πολυ χρημα δεν το βλεπω,ειδικα με την προιστορια του συγκεκριμενου...ΠΑΡΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΒΡΩΜΕΡΕ BONERA....
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παλι καλα να λεμε που δεν θα την εχουμε στους υποψηφιους αντιπαλους στους 16... γιατι? δεν θες να κερδισει τους καλυτερους για να παρει επαξια την προκριση στην επομενη φαση? τι ικανοποιηση θα νιωσεις αμα περασει τον ΑΠΟΕΛ ας πουμε? Οσο για τον tevez..καλος,πολυ καλος...αλλα,υπαρχει ενα μεγαλο "ΑΛΛΑ" με αυτον..μεγαλο κασε κ προβληματικος χαρακτηρας. 1 φαση εγινε με τον ανθρωπο = "προβληματικος χαρακτηρας" ?
doctor444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 γιατι? δεν θες να κερδισει τους καλυτερους για να παρει επαξια την προκριση στην επομενη φαση? τι ικανοποιηση θα νιωσεις αμα περασει τον ΑΠΟΕΛ ας πουμε? μόλις επαιξε με τους καλύτερους...αυτό που με νοιαζει ειναι να εχει ευκολες κληρώσεις τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά...απο τα ημιτελικά κ μετα ας παίξει με τους καλύτερους....κ πιστεύω και ο Galliani από μέσα του,τον ΑΠΟΕΛ θέλει...τα λεφτά είναι πολλά,και στο πρωτάθλημα δεν παίζει μόνη της...επιπλέον φέτος βγαίνουν μόνο 3 ομάδες champions league....Θέλω να κερδισει τους καλυτερους και να παρει επαξια την προκριση στην επομενη φαση όπως λες,αλλά αν μπορεί να γίνει πιο εύκολα κ με λιγότερη κούραση,γιατί να μην το προτιμήσω.. 1 φαση εγινε με τον ανθρωπο = "προβληματικος χαρακτηρας" ?] αποψη μου ειναι αυτό...αλλα αν εννοείς την 1 φάση αυτη που έχει αρχισει απο το καλοκαίρι,οκ.Γιατι απο το καλοκαίρι,ο carlitos είχε πάθει κατάθλιψη,ήθελε να πάει στην οικογενεια του,κάτι είχε πάθει με το φαγητό και ετρωγε συνέχεια...και το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει..τον καταλαβαίνω,ολοι έχουμε προσωπικά προβλήματα...αλλά οταν παίρνεις εβδομαδιαιο μισθό 150.000 με 200.000 λίρες δεν κάνεις έτσι..σου λένε έλα να μπείς να παίξεις(αν όντως έγινε έτσι βέβαια)...κ λές δεν μπαίνω,φέυγεις χωρίς άδεια από την ομάδα κ πάς στην άλλη άκρη του ατλαντικού ωκεανού...δεν κάνουν έτσι οι επαγγελματίες..πραγματικά o tevez ήταν από τους αγάπημένους μου πάιχτες...κ πραγματικά θα ήθελα να μάθω που στο καλό είναι η οικογένεια του??? Φιλικά
Sred Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Προβληματικοι χαρακτηρες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες. Ο Τεβες ειναι παιχταρας και θα ταιριαξει στην Μιλαν..το θεμα ειναι που θα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα