Προς το περιεχόμενο

A.C. Milan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK μην ξαναγράψεις εδώ μέσα τότες.Γιατί αυτό που κάνεις είναι flame.:-)

Από πότε?

Αν τα θεωρείς flame, κάνε report ή αγνόησε, όμως μην κάνεις τον κόπο για υποδείξεις :)

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από πάντα.Μπαίνεις σε thread φίλων μιας ομάδας και γράφεις είστε η πιο μισητή ομάδα μακάρι να μην σας ξαναδούμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Τι είναι αυτό;Είμαι αντίθετος με τα report.Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει πολύ να γράφεις ότι θέλεις.Απλά άμα μπει κανένας που θα τον πειράζει θα αρχίσουν τα γνωστά.

Δημοσ.

Καλό θα ναι αυτοί που θα τους ενοχλήσει να αυτοσυγκρατηθούν.

Ας μην κουράζουμε άλλο, γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Milan's Zlatan Ibrahimovic - I'm The Best Player In The World

The striker was quoted as saying by La Gazzetta dello Sport."I'm the best player in the world. I really feel that way. You're finished if you don't belief in yourself. The fact that I've never won the FIFA Player of the Year award or the Ballon d'Or doesn't mean that I can't be the best player."

Χαχαχαχαχα ....

Δημοσ.

Θα δώ Μίλαν-Κάλιαρι απο κοντά.Κι ελπίζω ναναι η φιέστα κατάκτησης του τίτλου εκείνη την αγωνιστική!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ εχω φανέλα του Savicevic έστω και να μισώ την Μίλαν.Αλλά μετάνιωσα που έπιασα καινούργις παλιές φανέλες και έκοψα τις ετικέτες και τις έπλυνα.

Δημοσ.

Δάκρυσε ο Πίρλο στην τελευταία του προπόνηση με τη Μίλαν.Αγαπημένος παίχτης.Μπορούσε να προσφέρει ακόμη δύο χρόνια σαν αλλαγή σαν τον Γκατούζο.Δυστυχώς τα χρόνια έχουν περάσει και για βασικός δεν κάνει.Σαν να βλέπεις το φάντασμά του είναι και καλύτερα να έφευγε.

http://www.youtube.com/watch?v=z0eTV4HnWRk&feature=player_embedded

Δημοσ.

Δάκρυσε ο Πίρλο στην τελευταία του προπόνηση με τη Μίλαν.Αγαπημένος παίχτης.Μπορούσε να προσφέρει ακόμη δύο χρόνια σαν αλλαγή σαν τον Γκατούζο.Δυστυχώς τα χρόνια έχουν περάσει και για βασικός δεν κάνει.Σαν να βλέπεις το φάντασμά του είναι και καλύτερα να έφευγε.

http://www.youtube.c...player_embedded

Παει για Γιουβε ακουω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...