Anubis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Η asus είχε βγάλει καλά μοντέλα για ΑΜ2+/ΑM3 με τις Μ3Α78 και Μ4Α78 που κάλυπταν πολλές διαφορετικές ανάγκες..Σε τιμές απο 70 εώς 130 ευρώ.. Βέβαια απο ιντελ μεριά δεν ξέρω τι έκανε..Η Asrock έχει τις τιμές γύρω στα 15 ευρώ πιο κάτω.. Gigabyte έχει βγ΄λει καλά μοντέλα στο 1156...Αν και θα ήθελα κάτι παραπάνω..
BladeRunner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 βολτα στο φορουμ μετα απο καιρο και βλεπω παλι την ιδια τραγικη εικονα...η αποψαρα του καθενος... οι μητρικες asus για τα μπαζα??μαλιστα...γελα ο κοσμος. να αρχισω να μιλαω για τις asus?τσαμπα ηλεκτρονικο σαλιο θα χαλασω.
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 οι μητρικες asus για τα μπαζα?? Όχι για τα μπάζα, απλά με κάποιες ιδιοτροπίες... Νομίζω όμως ότι πουλάει πολύ και το R.O.G.
liopyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει καλά και απαίσια mobos, και φυσικά η asus δεν εξαιρείται.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον η αντίδραση εξαρτάται από τις εμπειρίες του καθένα με την Asus. Όσοι χρησιμοποιούσαν τους ενσωματωμένους intel ελεγκτές των μητρικών της, φυσικό είναι να την θεωρούν καλή εταιρεία που κατασκευάζει σταθερές motherboards. Όσοι έχουν παλέψει με τους προβληματικούς controllers της τρισάθλιας Jmicron, που επιλέγει συστηματικά η Asus για την διασύνδεση esata, p-ata, raid και τις έξτρα s-ata, από την άλλη, ακούνε Asus και κάνουν εμετό.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ... προβληματικούς controllers της τρισάθλιας Jmicron... Δεν μπορούσα να κάνω boot live CD / DVD συνδεμένο σε Jmicron. Οπότε συμφωνώ μαζί σου.
ManosCPlusx2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ΟΧΙ!!! Και εγώ πως θα αναβαθμήσω την Mobo μου σε κανα 2 χρονια αν δεν υπάρχει Asus για να αγωράσω?? Α.... εγώ δεν αλλάζω!
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 gigabyte? και απλα σαν brand δε θα υπαρχει... οι ιδιες μητρηκες θ κατασκευαζοναται απο αλλους...και ΖΗΤΩ το φτυαρι
geniuspc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Η γνώμη μου είναι πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον...
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος εποχής για τις θρυλικές μητρικές της ASUS Λες και λένε Πυξ λάξ Τέλος.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://www.skroutzmarket.gr/auctions/195008/%CE%A6%CE%A4%CE%A5%CE%91%CE%A1%CE%99 Moνο 13 ευρω το δινει
gavriliadis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Παιδες μην ανχονεστε πριν απο μια εβδομαδα ααγορασα μια ASUS M4A78 μητρικι καρτα ισως και να αλαξαν γνωμη η ακομα δεν κυκλοφορησαν η Pegatron. Αλλοστε απο οτι καταλαβα δεν θα υπαρχει πολυ διαφορα διοτι εινα σαν λεμε οτι η ASUS μετανομαζετε σε Pegatron.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα