Mountzouris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Επισης, ειναι Asrock for God's sake! Οχι Ashrock που λεει στο κειμενο...(Αυτο το Pegatron μου θυμιζει ολιγον απο... Metatron και Transformers ) GeorgeMan ειναι Megatron for God's sake! Οχι Metatron. O Metatron ειναι αλλο πραγμα http://en.wikipedia.org/wiki/Metatron
copydisk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 αφήστε της asus που ειναι για τα μπαζα και παρτε dfi να σωθειτε !!!
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μονο εγώ χάρηκα που δεν θα ξαναδώ Asus???
evkar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 φοβάμαι , ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά , όσο φαίνονται, δηαλδή απλά αλλάζει ένα όνομα στην παραγωγή των μητρικών . Τα περιθώρια κέρδους στη συγκεκριμένη αγορά είναι από μικρά έως πολύ μικρά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει , γιαυτό την έκανε η Abit , και γιαυτό ετοιμάζεται να την κάνει και η Asus . Πάνε προς λύσεις all in one , πάρ' το PC και στο καλό , έτσι επιτυγχάνουν μεγάλες οικονομίες κλίμακας , άρα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους . Τέσπα , θα δείξει το μέλλον ,
tmjuju Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 [quote=SpY;3077705 Εμένα πιο πολύ με πείραξε όταν σταμάτησε να παράγει η Αbit. 2 mobo που είχα πραγματικά σκυλιά και με τα O/C τους και με τα ούλα τους +10000 Τι απαίσια μετάφραση έχει γίνει στο άρθρο …
Robertox25 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 GeorgeMan ειναι Megatron for God's sake! Οχι Metatron.O Metatron ειναι αλλο πραγμα http://en.wikipedia.org/wiki/Metatron :lol: παντως και Metatron να ηταν.... πλακα θαχε...! ξερω ξερω... spam spam spam...
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 αφήστε της asus που ειναι για τα μπαζα και παρτε dfi να σωθειτε !!! Τα πάντα όλα είπε το παιδί . Τουλάχιστον αλλάζοντας όνομα, ας αλλάξει/προσθέσει και τίποτα παραπάνω στα pcb της (λέμε τώρα), όχι μόνο χρώματα και φρου φρου.
Dark Scizor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ούτε οι μητρικές της πρόκειται να σταματήσουν να υπάρχουν ούτε θα πάθει τίποτα ως εταιρεία. Αντί να κατασκευάζει η ίδια τις μητρικές, θα τις κατασκευάζει η θυγατρική. Δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα για τον καταναλωτή. Asus έβλεπε πριν στη συσκευασία, Asus θα βλέπει και από 'δω και μπρός. Εκτός βέβαια αν αποφασίσουν να φτιάξουν νέα μάρκα με το όνομα της Pegatron.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 GeorgeMan ειναι Megatron for God's sake! Οχι Metatron.O Metatron ειναι αλλο πραγμα http://en.wikipedia.org/wiki/Metatron Που θες να το θυμαμαι? Αφου τα εβλεπα στο Junior TV οταν ημουν 5... Παντως ακομα χειροτερα, τωρα διαφερει μονο 1 γραμμα Θα συμφωνησω με τους Abitοσυναδελφους. Την IP35Pro δεν την αλλαζω απο το main συστημα μου. Δε γινεται, ακομα τουλαχιστον Ενω αντιθετα και να εξαφανιστει η Asus δε θα λυπομουν. Ισως να λυπομουν μονο για το γεγονος οτι μειωνεται ετσι ο ανταγωνισμος, αρα υπαρχει πιθανοτητα να κανουν εισβολη στις τσεπες μας λιγο πιο ευκολα.
skrats Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 κρίμα που έκλεισε αν και έχω Asus μητρική απο το 2007 ... πρέπει να πώ πως έιχε αρχίσει να φθίνει και να μην φτιάχνει τοσο καλα μοντέλα.... Γενικα έπαιζαν ΠΟΛΛΕΣ ασυμβατότητες με μνήμες (όπως η δική μου)... Πλέον η Gigabyte αποτελεί μονόδρομο για High End λύσεις.... πιστεύω... η Asrock είναι value for money... για οικονομικά συστήματα ...
rootbreaker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ενω αντιθετα και να εξαφανιστει η Asus δε θα λυπομουν. Ισως να λυπομουν μονο για το γεγονος οτι μειωνεται ετσι ο ανταγωνισμος, αρα υπαρχει πιθανοτητα να κανουν εισβολη στις τσεπες μας λιγο πιο ευκολα. Και εγώ αυτό φοβάμαι, το οικονομικό. Πάντα είχα είτε MSI είτε Gigabyte, καθαρά λόγω του ότι με κάλυπταν περισσότερο από τις αντίστοιχες της ASUS.
linuxovios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πα να λέμε ότι δεν κλείνει και ότι θα συνεχίσουν να παράγονται asus μητρικές, το χαβά σας εσείς... Ακύρωση συνδρομής και αγαπημένοι....
Skylined Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 GeorgeMan ειναι Megatron for God's sake! Οχι Metatron.O Metatron ειναι αλλο πραγμα http://en.wikipedia.org/wiki/Metatron Ναι, πρόσεξε καλά τί ρόλο έχει στην ταινία ο Μέγ(κ)ατρον και οι ακόλουθοί του και μετά πες μου αν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό ή όχι
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ακύρωση συνδρομής και αγαπημένοι.... ε όχι τέτοιο κακό τέτοιες γιορτινές μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα