Προς το περιεχόμενο

επιλογη iphone 3g h 3gs?

nvrachatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι σε ενα δυλιμα..

εχω επιδοτιση για να παρω κινιτο κ εχω καταληξει στο iphone αλλα!!

πρεπει να δωσω για το 3gs 16gb 280 ευρω και αν θελω το 3g 8gb(ισως κ το 16 αλλα δν ειμαι σιγουρος) 180 ευρω.

πιστευετε πως η τεχνολογικεσ διαφορεσ τους αξιζουν τα 100 ευρω διαφορα???

ο κολιτοσ μου που έχει το πρωτο πρωτο κ το έχω δει ειναι σφερα στο ιντερνετ κ γενικως δν κολαει ποτε...

τι μου προτεινετε?? σιγουρα τα 100 ευρω ειναι μεγαλη διαφορα αλλα θελω να δω κατα ποσο αξιζουν κ αν..

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αξίζει , στην περίπτωση που θέλεις καλύτερο Gaming , και σωστο multitasking, καθώς το 3Gs έχει περισσότερη Ram. Επισεις είναι περίπου 1.5 με 2 φορές πιο γρήγορο γενικά.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Τα πάντα εξαρτώνται από τι θέλεις να κάνεις με το τηλέφωνο. Αν θέλεις ένα τηλέφωνο μόνο για να μιλάς και να ελέγχεις τα email σου, πάρε το 3G. Αν πάλι θέλεις ένα τηλέφωνο για να παίζεις παιχνίδια, πάρε το 3Gs, το οποίο είναι και 3MP.

Δημοσ.

αυτο που θέλω είναι να έχει γρηγορο ιντερνετ κ καλο gps αυτα τα δύο ειναι που χρησιμοποιώ περισότερο...οσο για φοτογραφική κ παιχνίδια τα έχω σε δευτερη μοιρα γενικος...απλα το 3g δν παιρνει video που αυτό δν με καίει κ πολυ..

Δημοσ.

Αν θέλεις καλό GPS, θα σε ωφελήσει σημαντικά η μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύς του 3GS. Οι εφαρμογές GPS Navigation είναι από τις πλέον βαρειές εφαρμογές.

Δημοσ.

3GS δαγκωτό! Ειχα το 3G και χρησιμοποιούσα το NAVIGON. Μόλις πήρα το 3GS έιδα τεράστια διαφορά σε ταχυτητα τοσο στο ανοιγμα της εφαρμογης οσο και στη αποκριση του προγράμματος καθ οδον. Συν του οτι εχει την ψηφιακη πηξίδα και εχει καλυτερο view o χάρτης. Η οθονη του 3GS επισης δεν αφηνει δαχτυλιες και λιπαροτητα σε σχεση με τον προκάτοχό του. Και αν θέλεις και μια επιπλεον γνωμη να παρεις το 32GB.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ έχω το 3g και είχα σκοπό να πάρω σύντομα το 3gs, μέχρι που διάβασα ότι η Cosmote έχει σκοπό την ανάπτυξη LTE δικτύου, το οποίο παρεπιπτόντως έχει χαρακτηριστεί ώς 3g πρότυπο από την ITU και λανθασμένα το χαρακτηρίζουν ως 4G (για εμπορικούς σκοπούς). Οι ταχύτητες που θα υποστηρίζει είναι 100 Mbps στο downlink και 50 Mbps στο uplink (ενώ το πρότυπο για τα 4G είναι 1 Gbps down (Wimax II, LTE Advanced)).

Για να επανέλθω στο θέμα, η LTE τεχνολογία θα ενσωματωθεί στα περισσότερα δίκτυα του κόσμου μέσα στο 2010 (είναι ένα απλό upgrade στο UMTS (3G)). Το iPhone βγαίνει κάθε χρόνο περίπου, οπότε προσωπικά θα περιμένω να δώ εαν το καινούργιο iPhone θα έχει interface LTE ώστε να το πάρω, από την στιγμή που η Cosmote έχει ανακοινώσει πως θα αναβαθμίσει το UMTS δίκτυό της σε LTE.

Δημοσ.

οχι πάς για τα 180 με κλειστά τα μάτια..οι διαφορές μικρές στην ταχύτητα..αλλά πολύ μικρές..ασχετο γιατι όλος ο κόσμος έχει πάρει εγώφωνο;

Δημοσ.

Πολυ καλο και το 3G, αλλα το 3GS σαφεστατα ειναι ανωτερο! Πολυ πιο γρηγορο σε ολα του και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. Στην τελικη ειναι τι θελεις εσυ να διαθεσεις.

Δημοσ.

Βασικά αυτά που θα κερδίσεις με τα 100 ευρώ είναι ταχύτητα, περισσότερη RAM (που για μένα αυτό είναι το δυνατό σημείο του S), καλύτερα γραφικά στα games και 8GB παραπάνω χώρο, μιας και το 3G δε βγαίνει πια σε 16αρι καινούριο. Αν τα 100 δε θα σου λείψουν παρ' το, γνώμη μου είναι ότι τα αξίζει.

Αυτά από ένα κάτοχο 3G. Τώρα για τη μπαταρία, είναι τραγικότατη και στα 2, θα πρέπει να συμβιβαστείς μ αυτό.

Υ.Γ. Κάτι αρκετά σημαντικό, οι νέες παρτίδες του S δεν έχουν ακόμα σταθερό jailbreak, αν σε απασχολεί το θέμα θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο.

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις τι χρείαζεσαι περισσότερο,αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις πιστεύω φτάνει και το 3g,αλλιώς πάρε το 3gs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...