spetsos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα στο forum, αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσον αφορά στο στήσιμο ενός dedicated server. Το πρόβλημα είναι, ότι ενώ φτιάχνω από την επιλογή multiplayer ένα dedicated server και θέλω να τον "δημοσιεύσω" μέσω internet, κανένας δε μπορεί να το δει πέρα από εμένα (από το άλλο μου pc) σαν local. Στην επιλογή Internet βλέπω άλλους servers, αλλά ο δικός μου πουθενά και εννοείται πως κανένας άλλος δεν τον βλέπει. Το firewall των Windows XP είναι κατεβασμένο, οι πόρτες 20500, 20510, 20700, 20710, 28960 είναι ανοικτές στο router και ελεγμένες με PFPortChecker τόσο για TCP όσο και για UDP και λειτουργούν κανονικά. Antivirus κατεβασμένο και κανένα άλλο firewall δεν υπάρχει. Όποια βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Από άλλα sites και forums, διάβασα κάποια πράγματα (όσον αφορά τα cfg αρχεία), τα έκανα αλλά τίποτα. Και το "καλό" είναι ότι άλλοι μπορούν και διαφημίζουν το server τους χωρίς patches και τίποτα. Και έχω πάρει τα cfg αυτών και πάλι τίποτα. cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.