Προς το περιεχόμενο

Μικρές ιδιοτροπίες...

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...που έχουμε σαν άνθρωποι, και πιθανόν ελάχιστοι τις συνειδητοποιούμε.

Για παράδειγμα, εγώ παίρνω ανάποδες όταν η ζάχαρη έχει μέσα ίχνη καφέ επειδή το κουταλάκι που κάποιος έχωσε μέσα δεν ήταν καθαρό.

Για να δω ποιός insomniac κερδίζει το βραβείο Μόνικα Γκέλερ!:devil:

θεέ μου πόσο βαριέμαι απόψε.............

Δημοσ.

Τα σαλιαρίσματα των διπλανών σε ΜΜΜ.Αυτό το χλάτς-χλούτς των χιλιών που βεντουζώνουν είναι πιο εκνευριστικό και από ξεκούρδιστο βιολί που το παίζει 5χρονο. Καλύτερα να συνουσιαζόντουσαν με λίγα λόγια,δε θα με ενοχλούσε τόσο πολύ,ή μάλλον καθόλου...

Δημοσ.
Μου την σπάνε όσοι κάθονται αριστερά στις κυλιόμενες. Θέλω να τους λιώσω το μέτωπο στην γωνία του σκαλοπατιού.

Μου τη σπάνε αυτοί που δεν ξέρουν να περπατάνε -συνήθως θείτσες που αλλάζουν κατεύθυνση λες και έχουν χειρόφρενο στην φτέρνα τους και παππουδογιαγιάδες που περπατάνε αγκαζέ στην Πανεπιστημίου λες και είναι μόνοι τους.

Μου τη σπάνε όσοι καπνίζουν χωρίς να σέβονται τον διπλανό τους που μπορεί πχ να τρώει εκείνη την ώρα. Και το λέω ως καπνιστής αυτό.

Μου την σπάνε οι Νεοναζί.

Οι γκοθούδες.

Τα περιστέρια.

Μου τη σπάνε τα ρολόγια τοίχου με δείκτες, δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Μου τη σπάνε οι πολυλογάδες ταξιτζήδες.

Με εκνευρίζουν όσοι μιλάνε στον ενικό σε αγνώστους.

Με εκνευρίζει να με αγγίζουν άγνωστοι στο λεωφορείο.

Μου τη σπάει οποιοσδήποτε είναι στο πεδίο ακοής μου και μιλάει/γελάει σαν να γίνεται ταυτόχρονα πόλεμος και δεν ακούγεται.

Μου την σπάνε οι συμβουλές κατά την διάρκεια μιας πράξης που μου έχει ανατεθεί, από ιατρική πράξη μέχρι οδήγηση. Αν δεν γουστάρεις έλα και κάντο εσύ, αν δν θες ή δεν μπορείς ΣΚΑΣΕ.

Μου τη σπάνε τα παράπονα για τα παράπονα, γενικά αυτή η κλαψομού**κη νοοτροπία του "αχ βαχ" ακόμα και αν όλα πάνε τέλεια. Τράβα ψόφα να αυξηθεί και ο εθνικός μέσος όρος IQ.

Μου τη σπάνε οι άνθρωποι που όταν νοιώθουν αγχωμένοι πρέπει να αγχώσουν και σένα, αλλιώς συμπεραίνουν πως κάτι κάνεις λάθος.

Μου την σπάει ο πολύς κόσμος. Την επόμενη φορά που θα πρέπει να περάσω απ' το Σύνταγμα τα Χριστούγεννα, θα έχω και αυτό μαζί μου.

Με εκνευρίζουν οι βρήκα_20_μέτρα_και_θα_το_γκαζώσω οδηγοί. Γουάου ρε, είσαι μάγκας, ξέρεις να πατάς το γκάζι, μα πως το κάνεις αυτό!!!

Μου τη σπάνε τα εποχιακά "πρέπει", πρέπει να δω τον κώδικα νταβίντσι, πρέπει να πάω στην καινούρια καφετέρια, πρέπει να δοκιμάσω τη νέα γεύση φρεντοτσίνο μόκα αγριομούσμουλο κουνουπίδι των στάρμπαξ.

Γενικά μου τη σπάνε πολλά πράγματα, αλλά είμαι ευχάριστος άνθρωπος.

Περισσότερη ντοπαμίνη εδώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...