gusvlachos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα, σημερα ανοιξα το pc για καθαρισμα με αερα (τονοι σκονης), και εβγαλα την καρτα γραφικων και την μνημη ddr1 για φυσημα, τα τοποθετησα προσεκτικα, αλλα δεν βγαζει σημα video στην οθονη οταν ανοιγω το pc, και δεν ακουγετε ουτε μπιπ.Ταβγαλα και τα ξαναβαλα τα ιδια, εχει κανεις καμμια ιδεα τι εγινε ? Συμβουλες ευπροσδεκτες!
alexis333 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τα εβγαλες απλα για καθαρισμα και ξαναβαζοντας τα σου κανει το προβλημα... ?? Σιγουρεψου πως τα εβαλες ολα σωστα ... Αν εισαι σιγουρος μπορουμε να παμε παρακατω...
gusvlachos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τα εβγαλες απλα για καθαρισμα και ξαναβαζοντας τα σου κανει το προβλημα... ?? Σιγουρεψου πως τα εβαλες ολα σωστα ... Αν εισαι σιγουρος μπορουμε να παμε παρακατω... Aλεξη συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα δεν προλαβα την απαντηση σου χθες. Ειμαι 100% σιγουρος οτι μπηκαν σωστα, λαβε υπ'οψιν οτι ειχα απομαγνητιση την υπαρξη μου πριν πιασω οτιδηποτε (ειμαι μηχ/κος). Το μονο που εκανα εκτος του γενικου φυσηματος, ηταν να βαλω λιγο σπρευ- καθαριστικο/λιπαντικο ηλεκτρικων επαφων και να φυσηξω, στο αξονακι του cooler της καρτας γραφικων, γιατι το τελευταιο καιρο εσκουζε ! Ναι, ταβγαλα μονο για καθαρισμα. Το λειτουργικο ειναι χp home, και ειχε μια καρτα (ddr1)μνημης.
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να bootάρεις μόνο με τον επεξεργαστή και τη μνήμη, αφού καθαρίσεις τις τιμές της CMOS.
gusvlachos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω ολους , εκανα reset (εβγαλα μπαταρια και ρευμα για κανα μισαωρο) και μετα στο ανοιγμα φορτωσε κανονικα. Ζητησε στην οθονη- οπως ειπες- reset στα cmos εκανα save & exit και ολα μια χαρα (ρυθμισα ρολοι & ημερομηνια)! Ξανα ευχαριστω, και χρονια πολλα !! Gus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.