SpY Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Βιβλία, Μουσική πλέον ακούω μόνο από ράδιο ή youtube όσο για παιχνίδια τα μόνο αυθεντικά που έχω είναι όλα από την Blizzard !!! Warcraft II , Warcraft III , Diablo II, Starcraft και κάποια που έίναι μόνο για Online (παλαιότερα WoW, L2 τώρα Αion)
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αρκετά παιχνίδια τελευταία, ειδικά αν είναι σε καλές τιμές ή κάποια «συλλεκτική» έκδοση. Από λοιπό software όχι και πολλά μάλλον (πιθανόν τίποτα). Προσπαθώ να την παλεύω με freeware. Μουσική δε θυμάμαι να χω αγοράσει ποτέ. Ακούω μόνο ραδιόφωνο τα τελευταία χρόνια. Ταινίες επίσης ποτέ (edit: Έχω δει σε cinema παρόλο που την είχα δει ήδη σε divx).
frenzy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς δεν έχει απαντήσει "σεξ". Υποκριτές όλοι σας...
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αγοραζω οτι δεν μπορω να κλεψω. Εγώ πάλι κλέβω ο,τι δεν μπορώ να αγοράσω. Μετά από 3' μ έπιασε πονοκέφαλος και παράτησα την προσπάθεια.
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αγοραζω οτι δεν μπορω να κλεψω. Άραξε .......
iced Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Το εχω κανει εμμεσα στηνοντας "hackintosh" στην αρχη - μετα πηρα mac και αμεσα σε καποια μικρα προγραμματα που με βολεψαν Επισης εχει τυχει να δω ταινια ταινια κατεβασμενη και μετα να την δω στον κινηματογραφο
BadBoy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, έχω αγοράσει ηλεκτρονικά παιχνίδια για υπολογιστή, τα οποία προηγουμένως είχα κατεβάσει. Ο κύριος λόγος είναι ότι ήθελα να παίξω multiplayer, ενώ κάποιες φορές μου άρεσαν κάποια παιχνίδια αρκετά, ώστε να θέλω να τα έχω αυθεντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.