Προς το περιεχόμενο

Έχετε αγοράσει κάτι που έχετε ήδη από "αλλού";

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή λέγονται πολλά για το αν είναι καλό ή κακό πράγμα το κατέβασμα και η πειρατεία, είπα να κάνω ένα δημοψήφισμα να δούμε τι ισχύει στην πράξη.

Έχετε αγοράσει ποτέ κάτι (εφαρμογή, παιχνίδι, τραγούδι) που έχετε ήδη βρει από το ίντερνετ ή από φίλο;

Προσωπικά ναι, με τελευταίο το Spellforce 1 & 2 με όλα τα expansions, τον προηγούμενο μήνα, καθώς και μερικές ταινίες σε HD-DVD (βιάστηκα δυστυχώς να το πάρω και τώρα καταργήθηκε).

όσον αφορά τη μουσική αν υπήρχαν φθηνές super audio συσκευές αξίζει και με το παραπάνω η αγορά original super audio cd εχώ ακούσει σε καλό ηχοσύστημα και έιναι άλλη μαγία! Antivirus windows και πρόγραμμα εγγραφής τα έχω αυθεντικά δε παίζεις με το pc ειδικά αν είναι καινούργιο!υπάρχουν πολλά freeware προγράμματα που μπορέις να κάνεις τη δουλιεά σου! Αν θέλεις καλό και ποιοτικό ήχο παίρνεις αυθεντικά είδικα αν έχεις καλό ηχοσύστημα!Τα παιχνίδια πλεον όχι όλα αλλά τα περισσότερα θέλουν ενεργοποίηση από το επίσημο site για να πάιξουν!Η αλίθεια έιναι ότι καταφευγουν οι περισσότεροι σε πειρατικά και λόγω τιμής αλλα και λόγω ιδεολογίας(πράγμα βέβαια που δεν έιναι και τόσο σωστό)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω απο μουσικη μονο cd ή καμια special edition εκδοση των 2 συγκροτηματων που ακουω περισσοτερο....

απο παιχνιδια, μονο καποια που γουσταρω να τα εχω αυθεντικα στη συλλογη μου.... πχ. diablo 2 lod, final fantasy 7, 9.....

και το internet security για το pc μου.... τιποτε αλλο....

Δημοσ.

ότι πρόγραμμα έχω στο pc έχει άδεια, αν εξαιρέσουμε ότι βάζω για 1-2 ημέρες κανένα παιχνίδι το οποίο και βαριέμαι, mp3 δεν έχω πια, ότι μου αρέσει το αγοράζω σε cd, ταινίες δε με απασχολεί να συλλέξω, βιβλία αγοράζω, για επιστημονικά συγγράμματα έχω άδειες (που μάλλον είναι ότι πιο ακριβό έχω και μπορώ να αποκτήσω από "αλλού").

Δημοσ.

Ταινίες ναι, αλλά δυστυχώς όχι επειδή τις ήθελα ΠΟΛΥ, αλλά επειδή απλά τις βρήκα σε προσφορά. Όχι ότι πήρα ότι να'ναι, απλά θα ήθελα κι άλλες που δεν μπορώ να πάρω.

Μουσική δεν πολυακούω, games δεν παίζω (αν και πήρα πριν 2-3 χρόνια το Pool of Radiance: Ruins of myth drannor αυθεντικό :-D )

Δημοσ.

Βεβαιως και ναι και να προσθεσω οτι αν δεν τα ειχα ηδη "γευτει" απο "αλλου" δεν θα επαιρνα καν το ρισκο να μαθω πως ειναι αγοραζοντας το με την πρωτη. Κυριως για μουσικη, ταινιες και παιχνιδια. Αν δεν ειχα αυτα "μεσα" τοτε ολα αυτα θα ειχαν -1 αγοραστη.

Δημοσ.

Δεν αγοράζω τίποτα software.

Ακόμα και το hardware το κλέβω.

Επίσης κλέβω συχνά αποσμητικά, listerine, dettol και οτιδήποτε φαντάζει πανάκριβο σε ένα ράφι.

;p

Δημοσ.
Δεν αγοράζω τίποτα software.

Ακόμα και το hardware το κλέβω.

Επίσης κλέβω συχνά αποσμητικά, listerine, dettol και οτιδήποτε φαντάζει πανάκριβο σε ένα ράφι.

;p

av-338412-1258965610.gif

Δημοσ.

Άμα πέσει καμια "νάρκα" και τους δώσουν τη db,να δω τι θα κάνουμε...

Έχω δυό τοίχους με original αγορασμένα (ως το ταβάνι,btw),πολλά απ' αυτά επειδή δεν τ' ακούω/βλέπω πυκνά-συχνά,πέταξα τις θηκούλες τους και τα έβαλα με τα εξωφυλάκια τους σε βαλιτσούλες-θήκες των 200+ εκάστη και πιάνουν δυό ράφια απ' τις βιβλιοθήκες μου,τα μικρούλια φακελάκια των εφημερίδων-περιοδικών σε ξεχωριστά χρωματιστά κουτάκια (πάνω από 500 το κάθε κουτάκι)και επειδής δεν χορταίνω,έχω και μια bIlly με hdd's (εσωτερικούς+εξωτερικούς),χώρια τα raid.

Τρία μηχανήματα κατεβάζουν καθημερινά ό,τι μου γυαλίσει και όσο υπάρχει το ιντερνέ αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται.

Άμα μας κόψουν τη μπάντα,θα αρχίσω να βλέπω/ακούω ό,τι έχω μαζέψει και μέχρι να δω/ακούσω τα περισσότερα,θάχω ψοφήσει...

Δημοσ.
(εντάξει είμαι ηθικός αυτουργός). :P

μάι φίφτη σέντς πως το μόνο που κάνεις είναι η λίστα του σούπερ μάρκετ. :P

Δημοσ.
μάι φίφτη σέντς πως το μόνο που κάνεις είναι η λίστα του σούπερ μάρκετ. :P

E, τώρα με ρίχνεις.

Ποιος βάζει τα πράγματα στο ψυγείο; Ποιος πετάει τις σακούλες;

Ε;

(θα μ'αφήσεις να πουλήσω την μούρη μου τώρα, για καλό ήρθες) :@

Δημοσ.

Εγώ αγοράζω μόνο παιχνίδια για το xbox 360, και αυτά αν είναι σε προσφορά ή μεταχειρισμένα σε καλή τιμή/κατάσταση από το ebay.

Cd, το τελευταίο που αγόρασα ήταν των red hot chilli peppers πριν από μερικά χρόνια, και έκτοτε δεν αγόρασα άλλο...

Δημοσ.

Δεν αγοράζω τίποτα.

Μέχρι και το γραμματόσημο "απαλλοτριώθηκε"....και γράφει και ανακρίβειες πάνω του ....μπλιάχ...

Δημοσ.

Και μουσική και ταινία και videogame και βιβλίο. Αν κάτι αξίζει πραγματικά τα χρήματα που θα δώσει κανείς γι' αυτό, γιατί όχι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...