Προς το περιεχόμενο

Τί ακριβώς σημαίνει ένα συνεχόμενο μπιπ όταν ποστάρει το PC;

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κανω OC το συστημα της υπογραφεις ενω περναι το prime που το βαζω για καμια ωρα μετα απο διο μερες μου κανει ενα συνεχομενο μπιπ σταμαται και μετα το τσανακανι και μου βγαζει μυνημα να κανω default settings...τι error ακρυβως ειναι?

Δημοσ.
χεχεχεχε

10 χαρακτήρες - παλιοχαρακτήρες

εχεις απαντηση σε αυτο που ρωτησα η απλα ετσι για να περαση η ωρα ποσταρις?

Δημοσ.

Σχεδόν αμέσως άλλαξα γνώμη για τη δημοσίευσή μου άλλα πρόλαβες να τη δεις και να δώσεις αρνητική ψήφο. Να με συγχωρείς φίλε άλλα ας σου πει κανείς άλλος γιατί γέλασα, και πάλι κακώς έκανα βέβαια.

Στην ερωτησή σου τώρα πολλές μητρικές στο ποστάρισμα παράγουν μπιπ τα οποία σημαίνουν κάτι π.χ. δύο συνεχόμενα = όλα οκ, τρία συνεχόμενα = υπάρχει πρόσλημα με το δίσκο, ένα = υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή κτλ.(τυχαία τα λέω αυτά) Για περισσότερες λεπτομέρειες στο εγχειρίδιο της μητρικής σου. Πάντως είναι σχεδόν προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον υπερχρονισμό ο οποίος ίσως να μην είναι και τόσο σταθερός όσο δείχνει το prime.

Δημοσ.
όταν υπάρχει και πρόβλημα με την RAM ή την κάρτα γραφικών δεν κάνουν beep μερικές μητρικές επίσης ?

Nαι. Η κάθε μητρική έχει τους δικούς της συνδυασμούς beep. Εγώ τα απενεργοποίησα στη δική μου (έβγαλα το καλωδιάκι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...