nikos1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Οταν κανω OC το συστημα της υπογραφεις ενω περναι το prime που το βαζω για καμια ωρα μετα απο διο μερες μου κανει ενα συνεχομενο μπιπ σταμαται και μετα το τσανακανι και μου βγαζει μυνημα να κανω default settings...τι error ακρυβως ειναι?
Skylined Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως άνοιξες το νήμα σε λάθος ενότητα
nikos1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 χεχεχεχε 10 χαρακτήρες - παλιοχαρακτήρες εχεις απαντηση σε αυτο που ρωτησα η απλα ετσι για να περαση η ωρα ποσταρις?
Skylined Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σχεδόν αμέσως άλλαξα γνώμη για τη δημοσίευσή μου άλλα πρόλαβες να τη δεις και να δώσεις αρνητική ψήφο. Να με συγχωρείς φίλε άλλα ας σου πει κανείς άλλος γιατί γέλασα, και πάλι κακώς έκανα βέβαια. Στην ερωτησή σου τώρα πολλές μητρικές στο ποστάρισμα παράγουν μπιπ τα οποία σημαίνουν κάτι π.χ. δύο συνεχόμενα = όλα οκ, τρία συνεχόμενα = υπάρχει πρόσλημα με το δίσκο, ένα = υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή κτλ.(τυχαία τα λέω αυτά) Για περισσότερες λεπτομέρειες στο εγχειρίδιο της μητρικής σου. Πάντως είναι σχεδόν προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον υπερχρονισμό ο οποίος ίσως να μην είναι και τόσο σταθερός όσο δείχνει το prime.
glaza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όταν υπάρχει και πρόβλημα με την RAM ή την κάρτα γραφικών δεν κάνουν beep μερικές μητρικές επίσης ?
Skylined Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όταν υπάρχει και πρόβλημα με την RAM ή την κάρτα γραφικών δεν κάνουν beep μερικές μητρικές επίσης ? Nαι. Η κάθε μητρική έχει τους δικούς της συνδυασμούς beep. Εγώ τα απενεργοποίησα στη δική μου (έβγαλα το καλωδιάκι)
Skylined Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.computerhope.com/beep.htm Ούτε καν φανταζόμουν ότι είχε τόσους συνδυασμούς beep. Πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το σύστημα LCD poster της Asus Striker II Formula
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.