Προς το περιεχόμενο

σε προσπαθεια αποδοσης manual IP πολλες φορες βγαινει το παρακατω περιεργο μηνημα

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε προσπαθεια αποδοσης manual IP πολλες φορες βγαινει το παρακατω περιεργο μηνημα

ενω παω να επιλεξω το TCP/IP CONNNECTION και μετα το PROPERTIES για να μου ανοιξει την καρτα για να βαλω καρφωτες, το PROPERTIES ειναι απενεργοποιημενο !!!!!

το εχει δει κανεις ποτε ? γιατι το βγαζει το ριμαδι και τι συμαινει !!!

εννοειτε οτι ακομα και εαν απενεργωποιησω οτι λεει δεν γινετε τιποτα.

μετα απο restast (αρκετα) καποια στιγμη, χωρις να ξερω το πως, το ξεπερναει.

(οπως θα ειδατε το λειτουργικο ειναι windows vista)

31347964.jpg

Δημοσ.
Εχεις καποιο malware μαλλον.

δηλαδη ? :rolleyes:

δεν νομιζω να εννοεις ιο !

αφου λεω οτι καποιες στιμγμες που το πιανει μετα απο restart του περναει.

και το παθενει οταν μεταφερω το laptop σε αλλο δικτυο

Δημοσ.
δηλαδη ? :rolleyes:

δεν νομιζω να εννοεις ιο !

αφου λεω οτι καποιες στιμγμες που το πιανει μετα απο restart του περναει.

και το παθενει οταν μεταφερω το laptop σε αλλο δικτυο

Με τα ανωτερω.......... πειστικα οτι εχεις ιο

Δημοσ.

μια γνωμη εδω

http://www.chipkin.com/articles/some-of-the-controls-on-this-property-sheet-are-disabled

αν δεν λυθεί συνεχιζεις το ψαξιμο εδώ

και στην τελική, μπορει να χρειαστείς,

πως κανουμε διαχείριση ip απο τη γραμμη εντολών. NETSH

http://www.petri.co.il/configure_tcp_ip_from_cmd.htm

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738592%28WS.10%29.aspx#BKMK_1

With Netsh.exe, you can easily configure your computer's IP address and other TCP/IP related settings. For example:

The following command configures the interface named Local Area Connection with the static IP address 192.168.0.100, the subnet mask of 255.255.255.0, and a default gateway of 192.168.0.1:

>netsh interface ip set address name="Local Area Connection" static 192.168.0.100 255.255.255.0 192.168.0.1 1

Δημοσ.

νομίζω το μήνυμα είναι σαφές, έχεις ανοιχτά τα properties και καποιας άλλης ή της ιδίας κάρτας δικτύου και προσπαθείς να αλλάξεις κατι. Νομίζω φαίνεται και στην εικόνα σου στο πίσω μέρος.

Κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μια μια και κάθε φορά πατάς ok και μετα πας για άλλες

Δημοσ.

δεν εχω τιποτε αλλο ανοικτο.

ανοιγω το control panel / την καρτα δικτυου και μετα παω να πατησω properties για να βαλω καρφωτες. δεν εχω κατι αλλο ανοικτο.....

το οτι γραφει αυτο το μηνημα το γνωριζω αλλα δεν συμβαινει κατι τετοιο.

για τον φιλο που μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση για malware, εκανα ενα scan και βρηκα καποια πραγματακια, αλλα δεν πιστευα σε καμια περιπτωση οτι μπορει να δημιουργισουν προβλημα σε ενα τετοιο καμματι του λειτουργικου.

τα εσβυσα αλλα δεν ξερω εαν ειναι εκει το προβλημα.

(μιας και οπως ειχα πει μετα απο καποιο restart ξεμπλωκαρει

σε σχεση με την command line, πια ειναι η εντολη που γραφεις ?

Δημοσ.

κι ομως δεν ειναι αλλη καρτα !

εαν εχεις vista και πας να ανοιξεις τα properties της καρτας δικτυου θα το δεις.

ανοιγεις το network & sharing center και εκει μεταξει αλλων σου δειχνει και τα δικτυα κλπ.

εκει στο local area connection πατας view status και σου ανοιγει την καρτα που ανεβασα.

οποτε το οτι εχω κατι ανοικτο 2 φορες δεν "παιζει" ...

Δημοσ.
πες τα parsifal πεστα γιατι θα με λενε τρελλό πάλι εμένα!!!

:)

παει να μας ψαρώσει μου φαίνεται !!!

Δε παει να σας ψαρωσει.......... ενα "ιδιοτητες" εχει ανοιξει, απλα εχει ενα γνωστο trojan που κανει takeown τα properties της καρτας και δε σε αφηνει να τα αλλαξεις. τεσπα ολα γινοντε............ αλλα δε καταλαβαινει ο τυπος :lol:

Δημοσ.
πες τα parsifal πεστα γιατι θα με λενε τρελλό πάλι εμένα!!!

:)

παει να μας ψαρώσει μου φαίνεται !!!

τεσπα ολα γινοντε............ αλλα δε καταλαβαινει ο τυπος :lol:

δεν ξερω εαν εγω εχω χασει το χιουμορ μου η συμβαινει κατι με την δικη σας περιπτωση, αλλα

σε σχεση με το πρωτο πριν απο ολα ειπα "οτι οποιος εχει vista μπορει να ανοιξει τη αντιστιχη καρτα και να δει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ !!!!

και σε σχεση με το "εαν καταλαβαινει ο τυπος",

ο τυπος δεν νομιζω να αμφισβητησε ποτε το ποστ που εκανες για τα trojan ! απλος αναρωτηθηκα για το εαν ενα trojan μπορει να "χτυπησει" σε μια τετοια λειτουργια του συστηματος.

τωρα εαν απο τα προηγουμενα μπορουν να προκυψουν αυτα που ειπατε, τι να πει κανεις !

κριμα γιατι αυτα ελεχθησαν απο μελη οπου νομιζω οτι απο το παρελθον τους και τις αναφορες τους θα επρεπε να τηρουσαν περισσοτερο τους κανονες (εγγραφους και αγραφους) του forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...