Προς το περιεχόμενο

Άσυλο μέσα στην εκκλησιά?


NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει ότι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην εκκλησία κακοποιοί και να μην μπορεί να μπει μέσα η αστυνομία να τους πιάσει?

Δημοσ.
Ισχύει ότι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην εκκλησία κακοποιοί και να μην μπορεί να μπει μέσα η αστυνομία να τους πιάσει?

 

Προσωπικά δεν έχω ιδέα, αλλά ακόμη κι αν ισχύει είναι το γελοιότερο getaway plan που έχω ακούσει ποτέ. Ακόμη κι αν δεν μπορούν να μπουν οι στυνομικοί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν και να την πολιορκήσουν. Μέσα σε μερικές ώρες θα κόψει πείνα/δίψα/κρύο τους κακοποιούς και θα αναγκαστούν να βγουν.

Δημοσ.
Ναι, αλλά αν πιάσουν κάνα παπά και απειλούν να τον σκοτώσουν?

 

Τότε όταν θα βγουν θα πάνε ΚΑΙ για φόνο. Και αν δεν τον καθαρίσουν και τον κρατήσουν όμηρο για να διαφύγουν θα πάνε ΚΑΙ για απαγωγή, ενώ στο μεταξύ θα έχουν βγει και από την εκκλησία, οπότε άσυλο γιοκ. Ασε που τότε δεν θα διαφέρει από το να πάρουν όμηρο οποιονδήποτε άλλο, από οποιοδήγποτε χώρο, οπότε είναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (άρα και άλλη κουβέντα :-))

Δημοσ.
Και αν δεν τον καθαρίσουν και τον κρατήσουν όμηρο για να διαφύγουν θα πάνε ΚΑΙ για απαγωγή

 

Αν τους πιάσουν γιατί θα φύγουν με το ελικόπτερο που ζήτησαν στον διακανονισμό με την αστυνομία για να αφήσουν ζωντανό τον παπά, στυλ Παλαιοκώστα! :P

 

Σοβαρά όμως, ισχύει εκκλησιαστικό άσυλο?

Δημοσ.

θα ηταν καλο gateaway plan ομως το εξης: αν εκαναν ληστεια σε τραπεζα που βρισκεται στο απεναντι πεζοδρομιο απο εκκλησια. Με το που επαιρναν τα λεφτα θα πεταγοντουσαν στο χαλαρο απεναντι και θα εμπαιναν στην εκκλησια. Απ εξω θα εσκαγε η αστυνομια και οι ληστες θα τους ελεγαν οτιδηποτε για να τους καθυστερησουν [πχ "φυγετε αλλιως θα φαμε τον παππά (τον ιερεα, οχι το γλυκο)"]. Καπου εκει η δραση θα μεταφεροταν εξω απ την εκκλησια, με τον ληστη να μιλαει μεσω κινητου με τον αρχιαστυνομο Ντενζελ Ουασινγκτον. Μετα απο κανα μισαωρο ο ληστης θα ελεγε οτι "οκ, παραδινομαστε", και καπου εκει θα εβγαινε εξω ο παππάς και ο σκηνοθετης θα εδειχνε φλαςμπακ: Τους τελευταιους μηνες οι ληστες ειχαν σκαψει τουνελ απο αλλο μερος προς την εκκλησια. Στο οποιο αλλο μερος τωρα φυσικα θα τους περιμεναν οχηματα διαφυγης κτλ.

Και ετσι τελικα θα γινονταν αφαντοι.

 

επειδη προφανως στο τουνελ δεν θα ειχε σημα το κινητο, ο ληστης θα μιλαγε με ασυρματο. Το 2ο γουοκι-τοκι θα βρισκοταν στην εκκλησια, μπροστα απ το μικροφωνο του κινητου. (βασικα, μπορει ενα γουκι-τοκι να το κανει αυτο σε μια τετοια κατασταση?)

 

υγ. ειστε ελευθεροι να ποσταρετε εικονες "cool story bro" κι ετσι

 

:lol:

Δημοσ.

το ασυλο μερικες φορες δε σε σωζει....:P

 

The rules of the Highlander universe state that Immortal combat is strictly forbidden on Holy Ground, though in Endgame Jacob Kell beheaded multiple immortals and there were no repercussions, despite them being on holy ground

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Quickening_%28Highlander%29#Holy_Ground_beheading

......................
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ισχύει ότι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην εκκλησία κακοποιοί και να μην μπορεί να μπει μέσα η αστυνομία να τους πιάσει?

 

Όχι.

Τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα.

  • Super Moderators
Δημοσ.
λαθος στο μετεφεραν ....

αγιο ορος ειναι αυτο που ψαχνεις...

 

Και πάλι δεν ισχύει άσυλο, όπως το θέτει ο topic starter.

Δημοσ.

Ελάτε, πάμε να σοβαρευτούμε κιάλλο : Άμα τρέχει ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ προς το άγιο όρος και τον κυνηγάει μια διμοιρία από γυναίκες αστυνομικούς, ισχύει το άσυλο ή όχι;

 

ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...