Προς το περιεχόμενο

problima me netmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

burner apetyxamen oiktrws

Kanw ola ta bimata tou odigou gia hyperterminal alla molis kanw to configure,epileksw COM1 kai ok me syndeei,toulaxiston leei oti eimai connect, alla den mporw na grapsw tipota.Dokimasa me oles tis COM alla to idio.me to idio to modem mou zitaei kai tilefwno opote den kserw ti na kanw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μα δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις λάθος στην αναβάθμιση του firmware από hyper terminal. Αφού έχεις hyper terminal επάνω ακολούθησε π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά τα βήματα που αναφέρει στη σελίδα της η Ίντρακομ.

ʼμα πάλι δεν τα καταφέρεις ξαναδιάβασε τα. Αυτό με την πρίζα είναι σαν να κάνεις reset από μέσα αλλά πρέπει να βγάλεις και την u τη γραμμή για να γίνει σωστά η δουλειά.

Με reset και μπρίζες ΜΗΝ ξεχάσεις να βγάλεις όλες τις συσκευές πάνω από το nt, υπάρχει κίνδυνος να πάθουν ζημιά.

sc

Φίλε και εγώ δεν μπορώ να κάνω τπτα με το hyperterminal [uSB] σε καμία COM δεν μπορώ να γράψω παρά το ότι λέει ότι έγινε σύνδεση. Μάλλον USB prob. Πάντως με βοήθησε ένας insomniac και όλο το firmware upgrade έγινε μια χαρά με το netmod manager [δουλεύει καλά και via USB].

loipon to ebala seiriaka kai ontws doulepse.To thema einai omws oti mas exei trelanei i DEH!2 meres twra exoume misawres diakopes ana diastimata (eseis exete paromoio provlima?) kai meta apo kathe diakopi i den douleyei i seiriaki i h usb!!!Trelo e?twra as poume den douleyei i seiriaki kai douleyei i usb,an ginei diakopei tha prepei an to ksanabalw se seiriaki!

Πηρα προσφατα το netmod usb. Το έχω στο ιδιο πολυμπριζο με το pc. Οταν λειπω απο το σπιτι, βγάζω και το netmod απο το ρευμα, (τη 2η γραμμη τη χρειαζομαι μονο για internet).

Και εγω εχω παρατηρήσει οτι μερικες φορές δεν "βλεπει" το netmod μετα απο το boot, αλλα οχι παντα, περιπου 1 στις 4.

Με unplug, plug το usb καλωδιο απ τη μερια του netmod, παίζει κανονικά.

Πάντως θα δοκιμάσω και το serial conne, καλή ιδεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...